Személyautó és motorkerékpár ütközött az 51-es főút majosházai szakaszán vasárnap késő délután, a motoron ülő mindkét ember meghalt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Motoros balesetben halt meg anya és kislánya MajosházánálCsámpai Attila tájékoztatása szerint a főút 31-es kilométerénél a két jármű olyan erővel csapódott egymásnak, hogy az autó árokba borult, a motor pedig kigyulladt.

Motoros balesetben halt meg anya és kislánya Majosházánál

A szigetszentmiklósi tűzoltók eloltották a tüzet, ám a két motoroson már nem lehetett segíteni, mindketten a helyszínen életüket vesztették. Az első jelentések szerint az áldozat két nő, anya és lánya. Az utat lezárták – tette hozzá a szóvivő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Jsszus Márja szerencsétlen emberek :-(((((((((((((((
kkalman
Őszinte részvétem az apának és a nagyszülőknek!
Láttam a TV-ben a tudósítást, az anyuka nem csak, hogy gyorsan ment, és az miatt csúszott ki, de...
Amikor vezetni tanultam, az oktatóm "beleverte a fejembe", hogy papucsban nem vezetünk! Még autót sem! Itt az anyuka is és a kislány is papucsban ült a motorra, és úgy mentek. Apukának nem volt annyi esze, hogy a feleségére ráparancsoljon egy cipőt, vagy legalább egy szandált, amiből nem csúszhat ki a lába menet közben? Akármennyire is sajnálom őket, de most az emberi hülyeség megbosszulta magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.