Megdöbbentő történetről szerzett tudomást a Nyugati Fény blog. Az információt két, egymástól független forrásunk is megerősítette. Németh "rezsibiztos" Szilárd kisfia a csepeli Eötvös József Általános Iskolába jár. Idén júniusban Németh Bendegúz osztálya németországi autóbuszos osztálykirándulásra ment (volna). Németh Szilárd kivitte a gyerekét az induláshoz, körbejárta a buszt, majd "megállapította", hogy az egyik abroncsa rossz. Kirendelte Sági Jenő volt kerületi rendőrkapitányt, aki most a csepeli közterület-felügyelet vezetője és tüzetes ellenőrzésnek vetették alá a buszt. Semmit nem találtak. Ezt követően Németh Szilárd kihívta a rendőrséget is. A kerületi rendőröknek is ellenőrizniük kellett a buszt. Ez az okmányoktól az izzókészletig tartott. Ők sem találtak kifogásolnivalót. Kihívták a BRFK központi műszaki szakértőit is, akik újabb ellenőrzés alá vonták a buszt. Mindent rendben találtak. A gyerekek több órás késéssel indultak Németországba. Az útiterv, valamint a...

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez az ürge akkora paraszt, hogy születési anyakönyvi kivonat helyett, őstermelői igazolványt kapott!!
mondatomban a paraszt nem = a földet művelő dolgos emberekkel.
Te majom!Tudod egyszer te is kaphatsz az élettől egy akkora sallert, hogy az árnyékod sem fogja tudni, hogy merre induljon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A sz@r felkerült a polcra, éreztetni akarta, hogy is lekvár !
kamazuka
No gondolom menetközben a nebulók megkérdezték,Bendegúz Apád otthon is ilyen gáz?ÁÁÁ dehogy Anyu szava az ügydöntő.Akkor miért játsza az eszét?Mert azt hiszi valaki.
zöldszem
Ez az ürge akkora paraszt, hogy születési anyakönyvi kivonat helyett, őstermelői igazolványt kapott!!
mondatomban a paraszt nem = a földet művelő dolgos emberekkel.
Te majom!Tudod egyszer te is kaphatsz az élettől egy akkora sallert, hogy az árnyékod sem fogja tudni, hogy merre induljon!
zöldszem
@nyanya001: Az edényből a szart annak kellene kikanalazni, aki megkavarta benne!
lampa laz
Kőbunkó ez, ha esze lenne nem tudna vele mit kezdeni.
profon
Ő a kedvencem az " Elnök emberei" közül ! Mint cseppben a tenger, minden fideszizmus fellelhető ebben a szép arcú, szép lelkű, ragyogó és szerény polihisztorban.
Clavigo
Még szerencs,,,hogy ez a Félsertés nem hívta ki a Birkozószövetséget...A helybéli szavazói ..((rendör,,tanár,,közteres ) meg elvoltak ezzel az übertahóval..A gyerekek ?? Esetleg énekelhettek volna Neki valamit...kötelezően.,,oszt jó napot.
profon
@Clavigo: Szépen tudsz összefoglalni :)
lampa laz
@profon: húú ez annyira jó, hogy elképzelte amint ez a marha belenéz a tükörbe és ilyennek látja magát.
Clavigo
Nemzetileg teljesen rendben van...Ennyit tudnak,,,a Zsebberázótól lefelé.Ezt a Surmót is kiválasztotta valaki..Vagy a szennyvíz dobta fel ??
justhpeter
@profon: "Ő a kedvencem az " Elnök emberei" közül ! Mint cseppben a tenger, minden fideszizmus fellelhető ebben a szép arcú, szép lelkű, ragyogó és szerény polihisztorban."

Ez annyira szép és igaz, hogy megkönnyeztem. Egész este azon gondolkodom, nem kellene ezt a poliészter parafenomént bevenni a tákolmányba, mint a nemzet elé állítandó példát.

Aztán amikor tovább gondolkodtam rájöttem, hogy a világ vége ott van, amikor egyetlen kivonult hatóság sem kérdezte meg, hogy magánál van-e ilyenkor, nem hívtak hozzá mentőt, nem küldtél el melegebb éghajlatra.

Arra jutottam, hogy ennek kell véget vetni mielőbb, de legkésőbb 2018-ban.
nemkati
@justhpeter: Én is azon mélázok éppen, hogy ezek, akiket kirendelt, sietve szót fogadtak neki? Rendben van, hogy egyes apukák az átlagnál jobban aggódnak a csemetéjükért, de ha egy másik aggódó apuka próbálta volna azt a sokmindenkit odarendelni, ezek akkor is így siettek volna?
Mindenesetre a tanári kar, a gyerekek, és a szülők biztosan a szívükbe zárták a gondos apukát, aki nem engedte őket egy ilyen veszélyes útra egy roncs busszal.
hetöndöe
És nem volt ott egyetlen szülő sem,vagy pedagógus,aki elküldte volna vissza a szülőcsatornába ezt a gyökeret?
karma1
@nemkati: Erdekes, hogy a rendorseg azonnal kijott,... Pedig ver sem folyt,... Addig a magyar rendorseg a fule botjat se mozditja,...:o)))

Azert az nagyon jo, hogy ilyen szep es okos emberek vannak a fideSS-ben, nem???..:o))
kamazuka
@hetöndöe: Anya nem hoz világra ilyet.
Hogy pontosabban fogalmazzak,ennyi neuronnal ember, nem születik!
blow
Németh Szilárd egy állat.
Amikor először megláttam, meghallottam, az volt az első gondolatom: Ez egy állat!

Nem egy barátságos, kisállat, hanem egy szörnyszülött tohonya nagy állat!

A magyar fideszes imázs bol-dog, nem a boldogságra utal, hanem a buldogra!
A mai magyar eszement, beteg, húgyagyú softnáci, áruló, hazug, tolvaj, gazember valóságra!
Magyarország az egész világ szégyene - nincs benne semmi jó, csak elviselhető rossz!!!
De ha tovább mérgezi a lelkünket orbán, akkor pusztulnia kell!
Nehogy már egy egész ország rámenjen orbán infantilisra velejéig gonosz mivoltára!!!

Nehogy már 2 millió seggfej tartson túszul 8 milliót!... Polgárháború!!!
Szeparepa
Kivétel nélkül minden fizeSS maffiózó hazaáruló pontosan ugyanilyen... mi ebben a meglepő..? Kevés volt 5 év hozzászokni, hogy ezek barmok "vezetik" az országot...?
kkalman
Kormánytagnak kötelező a 30-as, vagy annál alacsonyabb IQ. Akinek 30-nál több van, nem méltó a zsebhokis bizalmára.
lópicigáspár
Mint egyszerű honpolgár, kíváncsi lennék hogy ezen szervek mozgósítása mennyibe került és a mozgósító kifizette e a felmerülő költségeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.