Orbán Viktor tegnap estére összehívta a nemzetbiztonsági ülést az illegális bevándorlás növekvő hulláma miatt. Bár a nyilvánosság kizárásával zajló eseményről nem akartak mesélni a miniszterek, annyi mégis kiderült: az ülésen állítólag többekben felmerült, hogy bevessék a katonaságot is a probléma kezelésére. De természetesen nem ez a videó legszórakoztatóbb része, hanem az Index újságírója elől szabályosan menekülő miniszterek, s külön Semjén Zsolt reakciója!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jól van Hende et! Legalább megtudtuk, hogy a szándékaikból semmi nem tartozik a nyilvánosságra. A híveknek meg megmarad a taps és fényezés joga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Fradigege: Egyetértek. A madarak mellett a kereszténydemokrata politikusokat is levenni a listáról, aztán lövöldözni rájuk.De maradjunk praktikusak. Tegyük a mérleg egyik serpenyőjébe a védett madarak eszmei értékét, másik serpenyőjébe Semjén, Harrach, Rétvári, Rubovszki eszmei értékét. Melyik serpenyő értékesebb ? Semjén, Harrach, Rétvári, Rubovszki "urak" szerencséje, hogy a madaraknak még nincs puskájuk.
bence
@magyarbakancs: ! Ha nem mész el szavazni , újra a fidesznyik trágyadombján álldogálhatsz !
bence
@justhpeter: ! Ne urazz parasztokat ! Ezek sosem lesznek azok !
kkalman
Ezek a semmit érő patkányok, mint már annyiszor, nem adják a nevüket, arcukat a saját szarjukhoz. Ja, hogy ezek nem is patkányok, hanem külön és együtt pont azok amihez nem adják a nevüket.
Desischado
Megélhetési herék/paraziták, ezt most is bebizonyították! Gerinctelen banda!
magyarbakancs
@bence: "Ha nem mész el szavazni , újra a fidesznyik trágyadombján álldogálhatsz !"
Ha elmegyek akkor az MSZP,JOBBIK, és még más pártok trágyadombján fogok állni.
Ismered azt a közmondást"Éhes disznó makkal álmodik"
Ez minden most nem hatalmon levő pártra igaz.Mindnek szegény az eklézsiája.Mind a zsebe megtömésével foglalkozna az első két évében.

A Fidesznek meg az Isten pénze nem lenne eleég

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.