Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint tarthatatlan az Európai Unió jelenlegi bevándorláspolitikája. A szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában azt mondta: lennének eszközök az unió kezében, például a migránsokat kibocsátó országokat helyben kellene segíteni, Európa határait pedig meg kellene erősíteni.

Lánczi Tamás szerint mind Angela Merkel német kancellár nyilatkozata, miszerint mindenkit szívesen befogadnak, aki Szíriából, Irakból, Afganisztánból érkezik, mind pedig Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének szavai, hogy Európa mindenkit szívesen lát, csak "súlyosbítja a helyzetet".

A vezető elemző felhívta a figyelmet arra, hogy Afganisztánban már negyven éve háború dúl, és Szíriában is 2011 óta tart a polgárháború. Úgy véli, annak nyomán indult el a tömeges migráció, hogy 2012-ben az Európai Unió jelentősen enyhített a szabályokon.

Az Európai Unió "elhibázott bevándoroláspolitikája" vezetett oda, hogy az embercsempészek elkezdték szállítani a bevándorlókat Európába – mondta Lánczi Tamás.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Aki Én: minden ok megvan és reszkess
picike
szerintem én már lassan ott tartok nem is érdekel de ott a családom ami miatt izgalomban élek minden napon . pedig ez a helyzet nem kedvező lesz senkinek se.!@Aki Én:
picike
mi lesz a menekültekkel télen és veünk ha itt ragadnak ?!
Fradigege
Múltkor iszlamisták egy csomó kisgyereket végeztek ki, mert foci meccset néztek. Nézünk egyet, amikor a müezin felhangzik a hálószobánkban, a papok pedig a kereszten végzik. Az asszonyokat pedig kivégzik, ha nincsenek tetőtől talpig burkában. Az emigránsok így szocializálódtak. Nem édi-ari-cukimukik. Van nekik eszük. Ahogy ömlenek ide, Európán egyre nagyobb lesz a nyomás.
varirmag
Ezt már minden normálisan gondolkodó ember tudja !
De sajnos még mindig vannak olyanok ( ki tudja miért !!??) akik igyekeznek bagatelizálni ezt a "sáskajárást" .
És vannak akik eljátszák a hülyét és még mindig köpködnek összevissza ahelyett hogy összefognának hogy megállítsák az erőszakos migráns hordát.
A katonaságba én nem bízom. Hány főből állhat a hadseregünk (?) ,
A rendőrök is csak szállítgatják a betolakodókat,nem tehetnek semmit hogy távoltartsák öket.

Az eu talán akkor lépne ( és visítana a helyi barmokkal versengve ) ha azt tennék amit a szerbek.

Buszokkal tovább szállítani a nyugati határra minden migránsot !.
Ez lenne az egyetlen megoldás ,de ehez teljes összefogás kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.