Lemondott Simicska Lajos plakátcégének, a Publimontnak eddigi ügyvezetője. Vámos Attila döntését Facebook-oldalán jelentette be – írta meg a 444.

Vámos így indokolta a távozást:

Hét év szolgálat után tegnap kiléptem a Publimont kötelékéből. Így negyvenhez közeledve úgy döntöttem, megvalósítom az álmaimat és végre nemzetközi vállalkozó leszek. A jövőben saját cégem mellett több reklámtechnológiai startup beindításán is dolgozom majd. A mindehhez szükséges tudással, inspirációval pedig a világ egyik legjobb egyetemén igyekszem majd magam felvértezni. Hallgattam hát a szívemre és álmodtam egy nagyot. Talán gyermekeim álmai is itt kezdődnek el. Ezt a számot küldöm szeretettel minden barátunknak, akik remélem, értik is, mire célzok vele: http://bit.ly/1u0jxfN

A célzás pedig ennél egyértelműbb nem is lehetne, hiszen "a hallgass a szívedre (... szavazz a Fideszre)" jelmondatot a kormánypárt korábban a '90-es években használta a választási kampányban a belinkelt dallal (Roxette: Listen to your heart) egyetemben. A nagyot álmodásról pedig maga Orbán Viktor beszélt évekkel ezelőtt "merjünk nagyot álmodni" felkiáltással.

Ha pedig még bárkiben bármilyen kétség maradt volna, hogy ez egy gigabeintés Simicskának, akkor íme a fotó, amit Vámos a búcsúposztjához mellékelt:

A "szívére hallgatva" távozott Simicskától újabb embereForrás: Vámos Attila/ Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hülye gyerek! Abba rúgsz bele, aki csinált belőled valakit. Igazi fideszcsicska vagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Hoztam a Facebookról:" Anna Almási:Magyarországon nagy a szervilizmus "állatkertje". "
paolo006
A szívedre hallgattál? Miért, neked van olyan? Szerintem a pénztárcád lehet az. Amit a piti érdekeid kívánnak azt kívánja a szíved. Koszos csicska.
Aki Én
Sosem volt szimpatikus a látványos seggnyalás. De ha ilyen teátrális keretek közt teszik, az még undorítóbb. Pfujjj...
Bercifiu
@kkalman: Már biztos eleget loptál, s úgí gondolod, hogy saját zsebre még jobban megy. ROHADÉK:
kkalman
@Bercifiu: ma, 16:14 Teeeee, figyelj, Bercifiu! Mi a bánatból gondolod, hogy én lopok? A rám aggatott jelződdel nem tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy úgy gondolom, TE VAGY A ROHADÉK, és nem én!
Toby
Hát istenem ! A szívét a zsebében hordja, csak nincs gerinc, hogy elmondja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.