Hiába áll Orbán Viktor nyerésre a Simicska Lajossal folytatott gazdasági háborúban, még egy fronton meg kell szabadulnia az oligarchától: ki kell söpörnie a Fideszből – írta a Vasárnapi Hírek.

Úgy jártunk a Lajoshoz iránymutatásért és lebaszásért, mintha ő lenne a miniszterelnök

 - mondta a lapnak az egyik forrásuk, aki szerint mindenkit Orbán Viktor egykori szobatársa „igazított el”.

Az újság informátorai úgy becsülik, hogy a 133 fős Fidesz-frakció mintegy 20-25 százaléka lehet még mindig „Lajos pártján”, sokan közülük Simicska lekötelezettjei. Ráadásul a pártban többen úgy gondolják, a személyes vagyonosodási-pénzköltési botrányokat produkáló Rogán Antalhoz és Lázár Jánoshoz képest Simicska nem is volt olyan rossz, mondván ő legalább nem csak magának gyűjtött vagyont, és nem kérkedett a pénzével.

A mai Népszabadság eközben arról írt: bár felröppent a hír, hogy Schmidt Mária megvenné a Simicska érdekeltségébe tartozó Heti Választ, a nagyvállalkozónak ezt esze ágában sincs eladni.

Semmilyen gesztust nem kíván tenni Orbán Viktornak, nem adja fel médiapiaci portfóliójának egyik orgánumát sem

- mondták a lapnak a Fidesz új médiabirodalom építésére rálátó források.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sepernek, sepernek... csak jó lesz ha vigyáznak a nagy seprésükkel Simicska sem a falvédőről lépett le !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Remélem, Simicska nem tartja magában, amit tud Orbánról és a fitymaszról, és kiborítja a ß@ros bilit.
Desischado
@kkalman: Az lenne a jó, de borítékolom, nem fogja. Sőt már arról szól a fáma, hogy táncolna vissza. Egy húron pendül az egész brancs, simicska is nyakig sáros, minden mocsokságban benne volt a keze, ezért sem fog borítani. bár ne legyen igazam!
mate03
@kkalman:!Ha sokat szarozik Viktor,nem lesz más választása!Ha engem tönkre vágtok,én is kipakolok! Mert ha én egyszer kinyitom a számat-ha én egyszer elkezdek beszélni!?
mariaberta
@F_Viktor: Ezt ütöttem be, mert válaszodat nem tudtam elolvasni. A keresésem eredménye, : közölték velem, hogy "az oldal nem található". Nem tudom mit írtál, de nem kereslek. Gondolom meg volt az oka, hogy válaszod elmerült a süllyesztőbe.
Szép napot!
lajospapa
"Egyik kutya nem eszi meg a másikat" Jó magyar közmondás!
vukkocska
Ezen nem kell csodálkozni. Orbán is megmondta, hogy Simicska sokkal okosabb nála. A baj csak most van, amikor már ez az egyetlen okos ember sincs e közelében. Csak a sok bunkó seggnyaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.