Az MSZP-t igencsak kiakasztotta, hogy a kormánypárt az EU-nak üzenne a menekültek kapcsán. EP-képviselőjük, Ujhelyi István kelt ki a javaslat ellen.

A Fidesz még soha nem volt ennyire aljas. Pedig gerinctelenségből sokszor példát mutattak már. A kormánypárt határozati javaslatot kíván elfogadtatni az Országgyűléssel, amelyben "üzenni" kívánnak az Európai Unió vezetőinek; a hasonszőrű Jobbik támogatásával pedig nyilván meg is lesz hozzá a szükséges többség. A beterjesztett szöveg azonban nem más, mint zsigeri aljasság. A javaslat azt akarja kimondatni a magyar törvényhozással, hogy a menekülthullám miatt kialakult helyzetért csakis az Európai Uniót terheli felelősség, de a fideszes szégyenpapír ennél is tovább megy, azt állítják: "Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg". (...)

Orbán Viktor az Uniót okolja, miközben a menekültáradatra eddig kizárólag uszítással, agressziókeltéssel és félelemtáplálással válaszolt. A hiányolt európai megoldásokat eddig mind elutasította, a közös feladatból részt egyedül ő nem vállalt, a kiutat kereső tanácskozásokra pedig el sem ment. Az elköltött plakátmilliók eredménye viszont, hogy 'migránsvadász' hordák grasszálnak a magyar utcákon, ártatlan fiatalokat pedig a bőrszínük miatt vernek félholtra

- írta Ujhelyi közleményében.

Az EP-képviselő továbbá felszólította Áder Jánost, tegyen világos és egyenes nyilatkozatot a bevándorlással és a magyar kormány politikájával kapcsolatban.

Megválasztása utáni első beszédében az államfő azt mondta: "akik ismernek, pontosan tudják rólam, sosem ijedtem meg a feladattól, a felelősségvállalástól". Ha így van, akkor meddig hallgat még Elnök úr?!

- tette fel a költői kérdést az MSZP-s politikus.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbánnak már régen nemzetközi bíróságon kellene csücsülnie az emberiség ellen elkövetett aljas cselekedeteiért!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paolo006
@Freewolf: álmodik a nyomor seggnyaló. A történelem megint eltakarítja a koszos fajtádat.
Freewolf
@paolo006: Most épp a te fajtád van itthon lejtmenetben!
silber13
@varirmag:08.30. 14:43-ra: Akkor erőltesd meg az agyadat, mi is történt Szegeden nem os olyan régen? Az is hazugság volthogy az izomagyű összeverte a kényt egy másikat meg lelöktek a hidról??
Tekla
@mate03: A Lengyeleknek vannak jól karban tartott táboraik ahol a más földrészről illegálisan hazánkra és az eura támadó vadakat el lehetne szállásolni. Csak a vonatokat kéne lezárni és útnak indítani. Gondolom ezért mentek tárgyalni, hogy fel ajánlhassák a megoldást , már a balkánon. Hogy a horda ne mocskolja össze egész europát, ne hurcoljanak be betegségeket, ne kössék le a rendfenetartóinkat, ne köpjék le a kalauzokat, és ne cirkuszoljanak a pálya udvarainkon, ne dobálják el az ételt,amit szinte az iskolás gyerekek, éhező Magyar családok szájából veszünk ki ... stb.
Tekla
@Sziszifusz: A kampós orrú hölgy , a jó Isten főnöke ként jelent meg. Mert azt hisz Ő ...a a világot!
mate03
@Tekla! Látom a fröcsögéstől elhomályosultak a szemeid!Senki semmit nem vesz ki, a Magyar gyerekek szájából! Főleg nem a menekültek! Éhező gyermek 1-éve is voltak,köszönhető kormányunk áldásos tevékenységének!: Belőled is mint minden fideszes és jobbikos-ból,teljesen kiveszett az emberiesség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.