Az MSZP-t igencsak kiakasztotta, hogy a kormánypárt az EU-nak üzenne a menekültek kapcsán. EP-képviselőjük, Ujhelyi István kelt ki a javaslat ellen.

A Fidesz még soha nem volt ennyire aljas. Pedig gerinctelenségből sokszor példát mutattak már. A kormánypárt határozati javaslatot kíván elfogadtatni az Országgyűléssel, amelyben "üzenni" kívánnak az Európai Unió vezetőinek; a hasonszőrű Jobbik támogatásával pedig nyilván meg is lesz hozzá a szükséges többség. A beterjesztett szöveg azonban nem más, mint zsigeri aljasság. A javaslat azt akarja kimondatni a magyar törvényhozással, hogy a menekülthullám miatt kialakult helyzetért csakis az Európai Uniót terheli felelősség, de a fideszes szégyenpapír ennél is tovább megy, azt állítják: "Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg". (...)

Orbán Viktor az Uniót okolja, miközben a menekültáradatra eddig kizárólag uszítással, agressziókeltéssel és félelemtáplálással válaszolt. A hiányolt európai megoldásokat eddig mind elutasította, a közös feladatból részt egyedül ő nem vállalt, a kiutat kereső tanácskozásokra pedig el sem ment. Az elköltött plakátmilliók eredménye viszont, hogy 'migránsvadász' hordák grasszálnak a magyar utcákon, ártatlan fiatalokat pedig a bőrszínük miatt vernek félholtra

- írta Ujhelyi közleményében.

Az EP-képviselő továbbá felszólította Áder Jánost, tegyen világos és egyenes nyilatkozatot a bevándorlással és a magyar kormány politikájával kapcsolatban.

Megválasztása utáni első beszédében az államfő azt mondta: "akik ismernek, pontosan tudják rólam, sosem ijedtem meg a feladattól, a felelősségvállalástól". Ha így van, akkor meddig hallgat még Elnök úr?!

- tette fel a költői kérdést az MSZP-s politikus.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbánnak már régen nemzetközi bíróságon kellene csücsülnie az emberiség ellen elkövetett aljas cselekedeteiért!!!???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kisangyalom13
Felháborító, hogy BRÜSZELBEN is vannak olyan politikusok, akik segítik az ember csempészeket!
Titkosszolgálat emberei között, miért engedik meg, hogy dolgozzon ember csempész segítő?
Mézike
Felszólitották Ádert hogy tegyen világos és egyenes nyilatkozatot...
Jajj!
Dr. Felipe
Brüsszel csak addig jó míg lehet pénzt tarhálni a csuti kisvasútra és a többi agymenésre.
simmering73
Pontosítok. A fidesz mindig ilyen aljas volt, csak mostanra nyílt ki teljesen a csipájuk.
nyanya001
Dehogy nem !
Egyfolytában az csak ti blf@szok nem vettétek észre !
Jozefina
Orbánnak már régen nemzetközi bíróságon kellene csücsülnie az emberiség ellen elkövetett aljas cselekedeteiért!!!???
Toby
Orbánctrükk !

Elenged egy erősen illatos galambot suttyomban a 30 fokos melegben, tömött buszon, majd elkezd ordibálni, hogy micsoda parasztok vannak !
varirmag
Tudjuk hogy milyen s fidesz,

DE ! ez az Ujhelyi István is egy hányadék !!

Minden más ország képviselői az ország érdekeiért jártatja a pofáját,de ez az mszp-s barom
még erre sem képes.
varirmag
""'migránsvadász' hordák grasszálnak a magyar utcákon, ártatlan fiatalokat pedig a bőrszínük miatt vernek félholtra""""

Ezt a SZEMÉT HAZUGSÁGot honnan vette ez a barom !!!
Gonoszgólya
"A Fidesz még soha nem volt ennyire aljas"
Dehogynem.
Tekla
"a kiutat kereső tanácskozásokra pedig el sem ment." a tanácskozás a Balkáni országok vezetőinek szólt. Mi pedig nem vagyunk Balkániak. Azt hiszem az Angol királynő sem menne el a kalapot viselők estélyére, bármilyen szépen invitálnák?
Sziszifusz
@Tekla: 17:05
Szerinted Angela Merkel balkáni ország képviseletében volt jelen? A visegrádi négyből három, az is balkáni volt ?
Vazzemmaue
@varirmag: Az a barom, aki ilyen stílusban írogat! Önállóan jönnek ezek a szép keresztényi gondolatok, vagy bértollnokhoz nincs szerencsém?
Vizual
Eddig még mindig, de kb 500 éve folyamatosan rossz helyre álltak vezetőink. @varirmag: Veled ellentétben folyamatosan tájékozódik. Én is röhögtem a határnál eltévedt migránsvadász seggfejeken. Tekla a migráns probléma a mi problémánk. is. Még, hogy nem vagyunk balkániak. Ettől függetlenül el kellett volna menni. Hol olvastad ezt a marhaságot ?
nemkati
Csak szavazza meg a Fidesz és a Jobbik és küldjék el azt az üzenetet Brüsszelbe. De akkor mostmár Brüsszel legyen szíves az aljas kormányhordának kiosztani néhány pofont és sallert! De jó nagyot, hogy leszédüljön a trónjáról, ahol tisztességes kormányzás helyett csak trónol - vagyis belesz@r az országba.
Desischado
@nemkati: @Toby: Egyetértek veletek. Toby ismét a lényegre tapintottál. ennek a féregnek csak az a fontos, hogy a hatalomban ülve fosztogathasson továbbra is! Mindent csak ezért tesz! Ilyen férgeket hogyan tűrhet meg a föld a hátán?! És figyeljétek meg, hogy a jobbik csípőből meg fogja szavazni ezt a gyalázatot! Remélem, Brüsszel végre tényleg a nyakukra lép végre!
Dr. Felipe
Hát ha erre a provokációra sem jön válasz Brüsszelből akkor kijelenthetjük hogy Brüsszelben impotens fajankók ülnek akiket cseppet sem érdekel hogy mi lesz Magyarország sorsa. Szerintem már nem is bánnák ha kilépnénk az unióból.
mate03
@Tekla: ! Tekla-Tekla! Legalább tájékozódj,mielőtt sületlenségeket írsz! A Visegrádi négyek közül,csak mi nem vettünk részt! Vajon miért!?
teuton
@nemkati: Kapott mar nehany nagy sallert! A legkevesebb EU-s penzt a migranshullam kezelese MO kapta, mert nem hajlando senkit befogadni. Meg az ujabb EU-s penzcsap elzarasa -ha jol emlekszem, 40%-kal kevesebb tamogatas erkezik-, sapitoznak is mar a haverok, hogy nincs leosztas... Az mar csak mellekes hangzörej ahogy Europa politikusai a magyar politikarol es a keritesröl beszelnek. A legdiplomatikusabb a nemet kancellar es belügyminiszter volt, akik szerint a keritesepites nem megoldas. A müncheni kardinalis (aki a vatikani 8tagu "kormany" tagja, a nemet es EU kardinaliskollegium elnöke) egy vasarnap esti teveinterjuban nem csak elfogadhatatlannak, hanem türhetetlennek tartotta a keritesepitest. Ezek azert elegge kemeny szavak egy kardinalisrol, de Böjte Csaba is elegge egyertelmüen nyilatkozott...
Freewolf
Teljesen igaza van Orbánnak! Igen is az EU töketlenkedése vezetett ide és az EU a felelős a halálesetekért is! Újhülye hiába hablatyol, ezt minden ép eszű ember látja!
nyanya001
@mate03: Ne terheld a Teklát ilyenekkel ! :)
magyarbakancs
"A Fidesz még soha nem volt ennyire aljas"
Születésekor aljas volt ez a párt.
paolo006
@Freewolf: Ja. Az olyan épeszűek mint te vagy.
Tekla
@mate03: Tájékozódtam, hogy kik mentek el , az az ő dolguk. De mi ne hogy már, egy balkániak számára összehívott bulin ott legyünk! Mi nem vagyunk Balkániak, a Csehek lehet azok :) Hogy Lengyel szomszédaink mért voltak ott azt még értem!
kata53
Gyanítom, hogy az aljasságuknak még nincs vége! Sajnos!!!
Freewolf
@paolo006: Hát igen! Te még a saját eszeden is túl tudsz járni!
varirmag
"Újhülye" HAZUDIK !!!
Kezetfoghat szanyikapitánnyal . Csótányok !
Orbánt nem szeretem ,de ezektől egyenesen undorodom.
Remélem ezek is követik a szadeszos idiótákat.
Freewolf
@varirmag: Te, ezeknek már végük! 2018-ban nem az ellenfeleikkel fognak versenyezni, hanem a parlamenti küszöbért! Remélem, ez a sok senki kipottyan végre onnan, ahová soha nem lett volna szabad bekerülniük! Antimagyar bűnbanda!
paolo006
@Freewolf: hű de vicces valaki. Nyomjál még egy kis orbánc kakit, hátha eszedbe jut még valami.
mate03
@Tekla: !Gondolod hogy Lengyelország Balkán!?Földrajz,elégtelen!
mate03
@varirmag:!Úgy látom kitört belőled a Jobbikos,acsargás és cinizmus!Lelkileg nagyon szegény ember lehetsz!
teuton
@Tekla: Hat talan azert nem ment el Orban, mert pont annyira tajekozodott földrajzilag mint te. Sem a lengyelek, sem a csehek nem szomszedaink, de a balkani orszagok közül több is, es gazdasagilag valamint politikailag MO Balkan!!!
kkalman
Mindenki nyugodjon le! A Fidesz ezt az aljasságot egy kevés oda (nem) figyeléssel tudja még fokozni.
Freewolf
@paolo006: Fuss, Forrest, fuss! :-)))))))))))))))
paolo006
@Freewolf: futsz majd a gazdád után. Hamarabb mint gondolnád.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
@Freewolf: álmodik a nyomor seggnyaló. A történelem megint eltakarítja a koszos fajtádat.
Freewolf
@paolo006: Most épp a te fajtád van itthon lejtmenetben!
silber13
@varirmag:08.30. 14:43-ra: Akkor erőltesd meg az agyadat, mi is történt Szegeden nem os olyan régen? Az is hazugság volthogy az izomagyű összeverte a kényt egy másikat meg lelöktek a hidról??
Tekla
@mate03: A Lengyeleknek vannak jól karban tartott táboraik ahol a más földrészről illegálisan hazánkra és az eura támadó vadakat el lehetne szállásolni. Csak a vonatokat kéne lezárni és útnak indítani. Gondolom ezért mentek tárgyalni, hogy fel ajánlhassák a megoldást , már a balkánon. Hogy a horda ne mocskolja össze egész europát, ne hurcoljanak be betegségeket, ne kössék le a rendfenetartóinkat, ne köpjék le a kalauzokat, és ne cirkuszoljanak a pálya udvarainkon, ne dobálják el az ételt,amit szinte az iskolás gyerekek, éhező Magyar családok szájából veszünk ki ... stb.
Tekla
@Sziszifusz: A kampós orrú hölgy , a jó Isten főnöke ként jelent meg. Mert azt hisz Ő ...a a világot!
mate03
@Tekla! Látom a fröcsögéstől elhomályosultak a szemeid!Senki semmit nem vesz ki, a Magyar gyerekek szájából! Főleg nem a menekültek! Éhező gyermek 1-éve is voltak,köszönhető kormányunk áldásos tevékenységének!: Belőled is mint minden fideszes és jobbikos-ból,teljesen kiveszett az emberiesség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.