Szijjártó Péter tánc- és illemtanárként építgeti egyre magasabbra ívelő szemöldökét. Mint egy lendkerekes műanyag egér, olyan tempóban iskolázza közelebbi és távolabbi országok vezetőit. Hirtelen nem jut eszembe olyan ország a környéken, amelyiket a mi Péterünk ne küldött volna el a búbánatosba, de minimum szerénységre ne intette volna a vezetőket. Igaza is van neki, meg persze erkölcsi fölénye főleg hogy van. Aki a szülőktől kunyizott kölcsönpénzből építget százmilliós villát, az igazán érett, befutott karrierista. 

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: 14:39
Ami szar az szar. Még a visszaszólásnak is vannak szabályai, kultúrája és módjai. A suttyó seggnyalóból hirtelen lett valaki egy kicsit sem diplomata, ami ehhez a titulushoz elengedhetetlen lenne. Nem is az a legnagyobb baj, hogy ilyen alakokat neveznek ki ilyen posztokra, hanem, hogy van aki ezt helyesli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Azért azt illik számításba venni, hogy nem Peti kezdett egyikkel sem nevezgetőzni...szóval ő csak visszaütött mint a koma...és látom meg is kezdődtek a bajok.
varirmag
Jaaaajjj ! Már fáj az ilyen baromarcúak ostobasága !!!
.
Ez a legnagyobb gondja hogy fikázza Szijjártó Pétert ???

Mintha nem is itt élne !! Szánalmas hogy ez az iQ betyár firkász,NEM ÉRTI hogy a terrorista migránssereg áradata már nem a kormánytagokról,miniszterekről szól !!!
wagabund
a cikk jól megírt, érthetően felsorolja a hibák, visszásságok garmadát...értem én, igaza van, de a sorok között nem leltem a megoldást...

az mi is lenne?
lampa laz
@wagabund: egy ütős ellenzék, aki minderre aternatívát tudna felmutatni, aki maga mögé tudná állítan azokat az embereket akik nem kérnek a fideszből, de ma ilyen párt nyomokban sincs nálunk.
Aki Én
@Csizmás Kond: 14:39
Ami szar az szar. Még a visszaszólásnak is vannak szabályai, kultúrája és módjai. A suttyó seggnyalóból hirtelen lett valaki egy kicsit sem diplomata, ami ehhez a titulushoz elengedhetetlen lenne. Nem is az a legnagyobb baj, hogy ilyen alakokat neveznek ki ilyen posztokra, hanem, hogy van aki ezt helyesli.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...hát igen...van akit kineveznek gecinek és van aki önmagát nevezi gecinek...
Aki Én
@Csizmás Kond: 15:39 Olyan is van, aki ostobasága okán geciskedik, ezért stílusosan el is nevezte magát Kondomnak.
De az egy zsákutca ember...
justhpeter
Ez a "lendkerekes műanyag egér" abszolút találó kifejezés.
eszegfu
@wagabund: 14:51 Azt gondolom nem is egy ujságiró dolga a "megoldás". Jól látszik, hogy a "beetetés" nagyon jól sikerült! Az ellenzék és az emberek is "csak" a menekültekkel, na meg a déli határszakasz keritéseivel foglalkoznak... közben "belügyileg" csak halmozódnak azok a dolgok, ami már a menekültügy stagnálásakor hirtelen előtérbe kerül... akkor már foghatjuk a fejünket! :))) Mindent megtehetnek...
papa.49
@eszegfu: A nagy cél pont ez az értelmes emberek figyelmének elterelése, a belpolitikai dolgokról, addig míg mindenki a menekültekkel foglalkozik, ők nyugodtan folytathatják at ország kirablását))))))
eszegfu
@papa.49: 8:40 Na meg pl. a fütési szezon elindulásakor derül ki, hogy nincs tüzelnivaló gáz a tározókban... megint lehet majd rettegni: adnak az oroszok, vagy sem?!
papa.49
@eszegfu: Ja.. Tegnap írta a nyanya hogy 27% telítettség van a tározókban, ezért volt kurva jó hogy megvették az EON. tól, addig azoknak a gondja volt a feltöltés))))
eszegfu
@papa.49: Igen... amikor megvették tele volt a tározó, ami már ennyire lefogyott és nem töltötték utána! Én ha pl. az utolsó WC papirt veszem elő, akkor megveszem a következőt...de ugy általában mindent igy vásárolok.
papa.49
@eszegfu: A gáz csak annyiban más hogy ezt általában nyáron, mikor a lakossági fogyasztás fele, harmada a télinek akkor szokták feltölteni a tározókat, nem ,,üres kamrával,, menni a télnek, no de a fiúk ebben is a teljes esztelenséget produkálják, mint minden másban is)))))))
lampa laz
@papa.49: az a baj, hogy a média is a menekültekkel foglalkozik kiemelten a helyett, hogy az ilyen és hasonló bennünket érintő kérdéseket feszegetné nap mint nap. Szerencsétlen sorsú menekültek még akár évekig is jöhetnek, addig ezek még a xart is ellopják alólunk, mert senki nem figyel oda, hogy közben mit csinálnak. Pedig ha így folytatják belerokkannak a sok lopásba.
wagabund
@eszegfu: nem is az újságírótól várom a megoldási javaslatot...az a dolga, hogy felkutassa a jó megoldást, és azt közzétegye...
nyanya001
@wagabund: Ez igaz, viszont egy külügyminiszternek sem az ellene a dolga,
hogy mindenkit leugasson, közelünkben és távolabb is, hanem a közös megoldást kellene
keresnie !
Így ismét szépen magunkra maradtunk mint annyiszor a történelem folyamán !
Szíjártó nem való külügyminiszternek !
papa.49
@lampa laz: Mikor láttál te olyan kisebbséget amelyik a munkába rokkant bele??? Én még olyat nem láttam)))))))))
papa.49
@nyanya001: A xargyártó SEMMINEK SEM VALÓ, csupán egy nyavalyás NYALÓGÉP))))))))
nyanya001
@papa.49: De még az is érdekelne, mit tesznek a diplomatáink ?
A jelek szerint semmit, felveszik a jó fizetésüket, jól elvannak
a langymeleg sz@rba !
eszegfu
@wagabund: 13:33 Értem, értem... Talán erre szolgálna az u.n. oknyomozói ujságirás? Igazából -- nem kötekedés részemről -- azt gondolom, hogy az ujságiró, ill. maga a hirközlés dolga objektiven leirni a történéseket, nem pedig az állásfoglalás (vagy akár a "jó megoldás felkutatása"), mert akkor már politizál... nem?
papa.49
@nyanya001: Ahogy mondod, de igazán komolyan vett diplomata már talán nincs is köztük, csak a fütyisz által kinevezett bohócok, akiknek fingjuk nincs a feladatról))))))Az értelmesebbje távol igyekszik maradni mindentől, hogy ne égjen le, a hülyébbje meg produkálja magát, mint a xargyártó))))))))
lampa laz
@papa.49: ebben is igazad van, ilyen tényleg nem fordult még elő.
wagabund
@eszegfu: igen..
ha mindenáron észt akar osztani, akkor más néven...illetve ha már elismert öreg róka, akinek a külügyben is kikérik a véleményét..
de egyébként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.