A jobboldal kormányzati orkjain a fórumok trolljai talán számon kérhetnék: mit is jelent a shengeni védelem köre úgy, hogy Orbán ugyan szidja a görögöket a regisztráció elmulasztásáért, de semmit nem tett annak érdekében, hogy itt másként legyen? Hogy is van az, hogy a görögökön ugyan számon kérik a regisztrációk elmaradását, de a magyar hatóságok szintén regisztráció nélkül is továbbutaztatják a menekülteket?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@izo: Ezt mondtam volna? Hol? MIkor?
Ha pontosan idéznéd...
Speciel Orbán az, aki állandóan erre hivatkozik, de nem csinált semmit.
Máajusban még táborbontást ígért, nemhogy felkészült volna bármire.
Inkább jellemző erre a hólyag Orbánra, hogy csepüli a görögöket miközben a saját szemében a gerenda lassan kivirágzik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Ahogy volt köztük végzett orvos (pl. szívsebész is), miközben itt orvépshiányt sikerült előidézni. Beszéltem menekülttel, aki általános pedagógus volt. Olyasmi, mint nálunk az ovódapedagógus, csak az általános korosztály elejin. Nűlunk hiány van kisegítő tanárokból, ovodapedagógusokból. Igaz, magyarul még tanulnia kellett volna, de az arab, az angol és a francia után hátha sikerült volna.

Ahogy többször írtam, az ultrák kulturája köl a fenének.

Miközben akkor, ha az európai kulturából huss, eltűnne minden, mainek köze van az arabokhoz, az iszlámhoz, illetve Mohamed híveinek hagyatékához, akkor igen sivár napra ébrednénk.
De ezt a sok marhával nem lehet megértetni, mert a törénelemkönyv a többségnek olyasmi, amit csak oda lehet tennia focilabdával kitört ablak elé, hogy ne legyen huzat. Elolvasni számukra tilalmas.
soljanka
@GeoCravker: Térképreee??? A múltkor pirézekkel riogattam őket, aztán komolyan vették. Sokat nézel te ki a jobbikos-fideszes szavazókból. :)
dömdödöm
A Görögök redkívül egyszerűen kezelik ezt a kérdést .
Igen ? Évek óta éhern akarjátok dögleszeteni a Görögöket ?
Nesztek ! Itt van 1-2 millió afrikai -arab menekült . Költsétek rájuk a xaros pénzeteket !
Csókolom !
dömdödöm
Ezt is azt bizonyítja hogy az eu perifériás újonnan csatlakozott országokkal szembeni politikája hát hogy is mondjam : finoman fogalmazva , nem működik .:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.