Közép-Európában, a Kárpát-medencében, a hadak útjában és idegen birodalmak örök ütközőpontjában 750 évig egy tájegységben belül, egy településen belül közösségként fennmaradni és magyarként megmaradni már önmagában is elismerésre méltó teljesítmény – hangsúlyozta vasárnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Vas megyei Simaság jubileumi ünnepségén. 

A megmaradás szavai szerint nem pusztán szerencse, hanem mindig akarat, áldozat és hűség dolga is volt. Áldozatot vállalni és hűségesnek lenni a Istenhez és hűségesnek lenni a hazához – tette hozzá.

Hiábavalóan eltelt ötszáz év után már nem várunk hálát azokért a tragikus következményekkel is járó áldozatokért, amelyeket Európa szabadságáért és valódi értékeiért, kultúrájának és keresztény hitének védelméért is hoztunk Nándorfehérvártól az '56-os Budapestig, de a magunk szabadsága, kultúrája, keresztény hite értékei védelmének jogát mindenkivel szemben fenntartjuk magunknak – fogalmazott Kövér László a település fennállásának 750. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sajnos mindig vannak olyan idiota politikusaink akik miatt Europa fekete baranya voltunk, vagyunk es attol tartok leszunk is.
Volt nekunk egy hortimiklosunk, aki a naciva tette az orszagot.
Aztan van egy orbanviktorunk, aki sikeresen lerombolta a demokraciat, is kifele forditotta az orszag rudjat az Uniobol.
Aztan nagyon ugy nez ki lesz egy vonagaborunk, aki ki is vezet minket onnan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Egyre szánalmasabbak ezzel a magyarkodó, keresztény szöveggel. Ezek vajon mitől keresztények? Azért mert belerúgnak az elesettekbe?
papa.49
A pápaialkanász csak hozta a szokott formáját, ennyit tud, ha nem lenne előbbre lennénk!!!))))))
dr. prédikátor
Nagy marha vagy te köteles lancelot!!!de szívesen kirúgnám alólad a kisszéket!!!
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.Hát ilyen komcsi ez a Kövér László és ilyen komcsikból áll ez a Patyomkin-párt. Látszólag keresztény, látszólag konzervatív, látszólag tisztességes, gerinces, de csak annyira, mint egy meztelen csiga. A párhuzam annyiban is megállja a helyét, hogy a meztelen csiga szintén kártékony állat. És gusztustalan...
papa.49
@DR Eric CARTMEN: A leírtakkal maximálisan egyet értek!!!
mate03
@Yoda69: ! Ne legyen igazad! De ez az ország sajnos ilyen! Az agresszivitás jellemzi a lakosság legalább 30%-át!Ezzel a 30%.-kal .választást lehet nyerni! Mert a többi 70-vennek meg mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.