Közép-Európában, a Kárpát-medencében, a hadak útjában és idegen birodalmak örök ütközőpontjában 750 évig egy tájegységben belül, egy településen belül közösségként fennmaradni és magyarként megmaradni már önmagában is elismerésre méltó teljesítmény – hangsúlyozta vasárnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Vas megyei Simaság jubileumi ünnepségén. 

A megmaradás szavai szerint nem pusztán szerencse, hanem mindig akarat, áldozat és hűség dolga is volt. Áldozatot vállalni és hűségesnek lenni a Istenhez és hűségesnek lenni a hazához – tette hozzá.

Hiábavalóan eltelt ötszáz év után már nem várunk hálát azokért a tragikus következményekkel is járó áldozatokért, amelyeket Európa szabadságáért és valódi értékeiért, kultúrájának és keresztény hitének védelméért is hoztunk Nándorfehérvártól az '56-os Budapestig, de a magunk szabadsága, kultúrája, keresztény hite értékei védelmének jogát mindenkivel szemben fenntartjuk magunknak – fogalmazott Kövér László a település fennállásának 750. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sajnos mindig vannak olyan idiota politikusaink akik miatt Europa fekete baranya voltunk, vagyunk es attol tartok leszunk is.
Volt nekunk egy hortimiklosunk, aki a naciva tette az orszagot.
Aztan van egy orbanviktorunk, aki sikeresen lerombolta a demokraciat, is kifele forditotta az orszag rudjat az Uniobol.
Aztan nagyon ugy nez ki lesz egy vonagaborunk, aki ki is vezet minket onnan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
És mint tudjuk Magyarország Európában van . Így már érthető...
Toby
Hát még idióta hülyeként - igaz, Kövér ?
amaramaistanna
Nekünk nehéz Magyarországon megmaradni,többek mözött Kövér miatt is.
nevemnick
A >TI< magyarságotokkal igen nehéz, mivel ingoványos talajon jártok, és reméljünk de teszünk is érte, hogy a > MI < hátunkon már ne legyen több esélyetek!
kakaósbögre
néddamá' a tolvaj patkányt,hogy magyarázza a bizonyítványt.
joopapa
Azt merte kiejteni ez a kövérkés elvtárs,hűségesnek lenni a Istenhez! Hogy nem sül le a bőr a képéről, 3 évtizede még azt mondta hűségesnek lenni a szocialista párthoz és könnyes szemmel énekelte az internacionálét! Ja és az ő istene a csuti beteg!
lampa laz
köteles, neked nem is kell fennaradni, nyugodtan merülj alá.
Mézike
jesszus mariusz!
magyarként magyarországon lehetetlen megmaradni nem európában. Példa erre a majd egymillió kivándorolt magyar fiatal.
Yoda69
Sajnos mindig vannak olyan idiota politikusaink akik miatt Europa fekete baranya voltunk, vagyunk es attol tartok leszunk is.
Volt nekunk egy hortimiklosunk, aki a naciva tette az orszagot.
Aztan van egy orbanviktorunk, aki sikeresen lerombolta a demokraciat, is kifele forditotta az orszag rudjat az Uniobol.
Aztan nagyon ugy nez ki lesz egy vonagaborunk, aki ki is vezet minket onnan.
vonotok
Kövér úr ! Önnek EMBERNEK nehéz maradnia. Egyszer majd Ön magával is el kell számolnia. Vajon milyen lesz a lelkiismerete???
Egyenes gerinccel áll majd a tükör előtt, vagy szembe köpi saját magát???
cs.n.
Tavaly voltam egy rendezvényen, ahol Kövér Laca is beszédet mondott. Tudjátok, kit érdekelt? Senkit. Mármint a sajtón sajtón és helyi pártkatonákon kívül. Oda se bagózott a jónép. Mennek ezek (mármint a kormánypárti politikusok) mindenhova Bivalybasznádtól kezdve Rügyesfütykösig, nyomják a rizsát, az MTI meg úgy gondolja, hogy mindről be kell számolni. Minek? Számomra ezeknek a hírértéke egyenlő az x celeb milyen cipőt vett fel típusúakkal. Jó, tudom, tolni kell ezerrel, hogy még a vízcsapból is a kormány(párt) véleménye folyjon, de azért néha már túlzásba esik a közpénzből eltartott hírszolgálat. Ki a f.szt érdekel, hogy mit mondott Valag Géza pártfunkcionárius Övsömörgyörökön egy nyúlketrecátadón? Bakker, lassan visszatérünk a pártállami időkbe.
justhpeter
Kövér testvér kommunikációs szerepe a fideSSben a polgárpukkasztás. Szó mi szó, rendszeresen el is végzi ezt a nehéz feladatot, minden héten mond egy orbitális baromságot.
Villon
Hát én a családomhoz vagyok hű. A hazámat nem én választottam, azt sem én választottam, aki most e hazát képviseli. Istenem pedig nincs. Sem Buddha, sem Allah, sem más. Így hát hős sem vagyok. Ti pedig onnan a parlamentből ne papoljatok. Azért lettetek megválasztva, hogy képviseljétek annak az érdekét aki rátok szavazott, és azét, aki nem. De senki nem azért adta rátok a voksok, hogy kizárólag a saját érdeketeket képviseljétek. Sem ezen, sem azon az oldalon.
vitriol
a magyarkodásán kívül tényleg nem volt más komoly teljesítménye
Desischado
Hála nektek, köteles, egyre keservesebb magyarnak lenni! Álszent, hazug, köpönyegforgató parazita vagy!
bretagne
Egyre szánalmasabbak ezzel a magyarkodó, keresztény szöveggel. Ezek vajon mitől keresztények? Azért mert belerúgnak az elesettekbe?
papa.49
A pápaialkanász csak hozta a szokott formáját, ennyit tud, ha nem lenne előbbre lennénk!!!))))))
dr. prédikátor
Nagy marha vagy te köteles lancelot!!!de szívesen kirúgnám alólad a kisszéket!!!
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.Hát ilyen komcsi ez a Kövér László és ilyen komcsikból áll ez a Patyomkin-párt. Látszólag keresztény, látszólag konzervatív, látszólag tisztességes, gerinces, de csak annyira, mint egy meztelen csiga. A párhuzam annyiban is megállja a helyét, hogy a meztelen csiga szintén kártékony állat. És gusztustalan...
papa.49
@DR Eric CARTMEN: A leírtakkal maximálisan egyet értek!!!
mate03
@Yoda69: ! Ne legyen igazad! De ez az ország sajnos ilyen! Az agresszivitás jellemzi a lakosság legalább 30%-át!Ezzel a 30%.-kal .választást lehet nyerni! Mert a többi 70-vennek meg mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.