Lagzi Lajcsi családja teljesen összetört az elmúlt két hét eseményei miatt. Boglárka először nyilatkozott a megélt szörnyűségekről.

Sírástól el-elcsukló hangon beszélt Galambos Boglárka az elmúlt hetek eseményeiről. Legjobban a gyermekei miatt aggódott, akik halálra rémültek, amikor a kommandósok beugráltak a család birtokára.

A tehetetlenség, az, hogy nem tudok az itteniekkel, a családommal, a szeretteimmel semmiféle kapcsolatot tartani, ez a tizenkét nap, az maga volt a rémálom. A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek minket a székesfehérvári börtönbe. Mindenki nagyon emberségesen bánt velünk, a körülményekhez képest nagyon kulturáltan, humánus módon kezelt bennünket mindenki

– mesélte a TV2 Tények című műsorának Lagzi Lajcsi felesége.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nem is értem.loptak.megbuktak.akkor miért is panaszkodnak az ellenük folyó eljárásra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@kakaósbögre: És már 14 lájk !
És ha holnap bevisznek hogy loptál ? És mégsem . Akkor mit csinálsz ? :-((((
dömdödöm
Mert ezek már nem geciznek ,hanem visznek mégpedig brutálisan . :-(Ha a Lakodalom Lajoshoz kimegy két nyomozó diszkréten és becsönget , Kérem jöjjön be mert valamit tisztázni kellene Lajos úr szerintetek ellenáll a Lakodalom Lajos ? Miért mit csinál ?
Ha szökne hová menne ? Ismeri mindenki ! Közben kivonultak nagy erővel ! :-(
Miért van erre szükség most komolyan ? Erődemonstráció ? Közben beengedtek a határon
több mint 300 000 arabot a marhák akiről bevallották hogy azt sem tudják kicsodák ?
Nevetséges baxátok meg jól ! !!! :-(
Desischado
Ez az erődemonstráció az, ami nekem is különös. Nem hiszem, hogy ellenálltak volna, ha kultúráltan mennek ki hozzájuk. Nem tudom, hogy valóban loptak e, de nekem különös ez az egész ügy. Ha loptak, fizessenek, de nem tartom kizárhatatlanak, hogy valami más van a háttérben, és valakiknek nagyon az útjában vannak. Egyelőre várom a további fejleményeket.
kakaósbögre
@dömdödöm: a bizonyítékok erősen ellenük szólnak.nem mellékesen sehol sem olvashattad hogy Lakodalom Lajaos vagy becses neje vagy akár az ügyvédjük azt nyilatkozta volna hogy nem követtek el semmi törvénybe ütközőt.a TEK felvonulása-hozzáteszem számomra is felfoghatatlan mértékű-pedig,már tudomásom szerint,annak szólt hogy G.Lajos budapesti lakosnak van fegyvertartási engedélye,és innen kezdve már van egy protokoll amit végre kell hajtani.
perfekt
A kommandó elrettentő erő.Demonstrálták az ügy súlyát Galambosnak,hiszen elfogása után azt nyilatkozta,hogy nagyon ráléphetett valakinek a tyúkszemére! Akkor ez "családon belüli" bosszú.Feldobták.Most aztán gondolom,nagy a nyüzsi a pénzéhes ügyvédek között,hogy ők védhessék.És nincs kétségem,arról hogy,akár bűnös akár nem--kihozzák hamarosan.Nem sajnálom-csak a gyerekeket.
Főlökött
@kakaósbögre: Mondok egy izgisebb dolgot, a szolgáltató is megkárosítja ügyfeleit - folyamatosan - üzletszerűen - nagy tételben :) Ez igaz az áram, gázra is. Mi több a csoda közpénzből dotált fogyasztóvédelem is néz, mint maci a málnásban, hogy igaz törvénytelen, de dem tudnak mit tenni, álláspontjuk szerint nem ők illetékesek. Édesek...

Tehát én már odáig eljutottam ezen csoda szolgáltatókkal, hogy tisztáztuk a tulajdonviszonyokat, ami a leglényegesebb ! Jelen pillanatban 190eFt+ 1,5 év kamataival tartozik nekem, csak a gáz üzletág :) Most küldöm számukra a következő felszólítást.
Sajna a fogyasztóvédelem esetén teljes kivizsgálást, fegyelmi eljárás megindítását kell eszközölnöm. Érdekes mód, ezen vonalon nem igazán ennyire aktívak, már 3 éve rágódunk a témán, pedig törvény által előírt lenne, de a szolgáltatót nem érdekli, törvénysértő módon jár el. Nem érdekes ? Na ebben nem pampognak annyira...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.