Lagzi Lajcsi családja teljesen összetört az elmúlt két hét eseményei miatt. Boglárka először nyilatkozott a megélt szörnyűségekről.

Sírástól el-elcsukló hangon beszélt Galambos Boglárka az elmúlt hetek eseményeiről. Legjobban a gyermekei miatt aggódott, akik halálra rémültek, amikor a kommandósok beugráltak a család birtokára.

A tehetetlenség, az, hogy nem tudok az itteniekkel, a családommal, a szeretteimmel semmiféle kapcsolatot tartani, ez a tizenkét nap, az maga volt a rémálom. A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek minket a székesfehérvári börtönbe. Mindenki nagyon emberségesen bánt velünk, a körülményekhez képest nagyon kulturáltan, humánus módon kezelt bennünket mindenki

– mesélte a TV2 Tények című műsorának Lagzi Lajcsi felesége.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nem is értem.loptak.megbuktak.akkor miért is panaszkodnak az ellenük folyó eljárásra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
nem is értem.loptak.megbuktak.akkor miért is panaszkodnak az ellenük folyó eljárásra?
soljanka
Persze, a bírónő a hibás. mert felolvasta a több hónapos nyomozás eredményeképpen történt feljelentés alapján, ügyész által indítványozott határozatot.
Még jó, hogy előre le volt zongorázva. Ha nem lett volna előzetes nyomozás, akkor ugye el sem viszik őket.
És máris itt vannak a "szegény gyerekek". Akik a szülők felelőtlensége miatt kerültek ebbe a helyzetbe.
lampa laz
A bulvár tv2-nek mindjárt elmesélte a rémálmait...
de az ön rémálmai semmi azon emberekéhez képest akiknek amiatt van, hogy nem tudják a rezsit fizetni, a többiről már ne is beszéljünk ami még a megélhetéshez elengedhetetlen lenne.
Az én együttérzésemre ne számítson.
KERKA
Én elismerem, hogy csaltak loptak, megvesztegettek, tehát bűnösök. Egyet viszont nem értek, mégpedig a letartóztatás módját. Hajnalban a TEK megrohamozza a házukat, fegyverrel felszerelkezve, és a gyerekek előtt bilincsbe verve elhozzák a házaspárt. Ez nekem olyan,mint egy filmjelenet. Mitől tartott a TEK? Hogy a Lajcsiékkal tűzharcba kerülnek?
Mézike
@KERKA: Ezt én sem értem hogy miért a tek ment értük.
Ennek van valami előzménye, vagy pedig másban is sárosak, ami később fog kiderülni, vagy nagyon nagy összegű csalásról van szó. Vagy attól tartottak, kapnak egy fülest és meglépnek.
Egyébként a rendőrök nem szoktak előre vizitkártyát küldeni.
rokker33
@KERKA: Átlag körülmények közt élek a fizetésem se sok se a szüleimé,de mindig nyugodtan fekszünk le aludni.Nem lopjuk a közművet nem vesztegettünk meg senkit nem loptunk el 100 millát.Lajcsi ezt megtette és megérdemelte,hogy a TEK ment rá.Akinek nincs bűne annak nem kell félni akinek van az meg úgy jár mint a trombitás Lajcsi!Van pénze megtehette volna hogy kifizeti,de inkább lopott és azt nem hiszem el hogy a felesége nem tudott az egészről
Manhattan
Boglárkának volt rémálom? És a 40 akárhány lakásban élőknek fűtés nélkül, vajon mi?
kisangyalom13
Miért nem felelősek az áram- és gáz szolgáltató vezetői, hogy 10 évig nem vették észre a lopásokat???
Milyen ellenőrzési fegyelem van aszolgáltatóknál???
Miért nem követet el a szolgáltatók vezetői mulasztást? Magyarországon, hogyan lehet megengedni a szolgáltatóknál több helyen, lopják szakszerűen, kiépítet vezetékeken a szolgáltatásokat??? Miért nem tudhatja a nyilvánosság kik, lopják országosan az áramot, gázt, vizet?
wagabund
@KERKA: 16.01 ez egy napi rutin volt..egy könnyű edzés, ahol nem lőnek, de ráfoghatják...
a gyakorlópályát már unalomig ismerik, itt meg volt egy pici újdonság...

ennyi.

...
wagabund
@kisangyalom13: 18,15...
miért nem? az egyik ok, hogy lövésük sincs a lopásokról, a másik, hogy amiről tudnak, azt jobb ha nem publikálják...
mert amiről nem tudunk, az nem fáj...

igaz?
naugye.
Petrik Ildikó
80.000-85.000 ezer havi fizetésem van ,vagyon őrként,58 évesen. Mégis a számlák befizetése az első! Hogy mennyi marad megélhetésre??Lehet találgatni. Mégis nyugodt szívvel,tiszta lelkiismerettel fekszem le mert befizettem a közüzemű számláimat. Erre tanítottak a szüleim! Ők is és Én is így élek.A gyerekeket sajnálom mer ilyen példaképük van! A szülők? Nekik nincs lelkiismeret furdalásuk? Ők őszintén bele tudnak nézni a gyermekeik szemébe?? Hát nem tudom sajnálni Boglárkát a betegsége miatt. Én most kaptam 35 sugárkezelést rosszindulatú daganatra. Mégis megpróbáltam (próbálok) ember maradni.És bízni abban,hogy még örülhetek a családomnak pár évig. Addig is becsületesen dolgozom és örülök,hogy élhetek még pár évet. Én ennek örülök és nem annak,hogy tudok minél több pénz elcsalni. Előttem lejáratta magát Lagzi Lajcsi és azok az emberek akiknek közük volt ehhez a dologhoz! Úgy látszik egyes embereknek semmi nem elég!!! Szégyeljék magukat!! Minősíthetetlen!
Január
Csak a gond ott van, hogy a becsületesen fizetőkkel fizetteti meg a szolgáltató a kárát, mert azért annyi az egyes szolgáltatások ára amennyi, mert az illegálisan vételezők fogyasztását is mi, - akik fizetnek mindent - fizetjük ki. Csak erről valahogy ma nem beszélnek.
dömdödöm
@kakaósbögre: nem is értem.loptak.megbuktak.akkor miért is panaszkodnak az ellenük folyó eljárásra?
Én azért vitáznék a 12 lájkot kapott top első hozzászólással ,
Amíg a bíróság nem mondta ki jogerősen hogy bűnös ,addig nem bűnös és ez mindenkire vonatkozik ,akit bármivel is gyanusítanak .
Ebben látok nagy tévedést és elhamarkodott vélemény nyilvánítást .:-.(
dömdödöm
@kakaósbögre: És már 14 lájk !
És ha holnap bevisznek hogy loptál ? És mégsem . Akkor mit csinálsz ? :-((((
dömdödöm
Mert ezek már nem geciznek ,hanem visznek mégpedig brutálisan . :-(Ha a Lakodalom Lajoshoz kimegy két nyomozó diszkréten és becsönget , Kérem jöjjön be mert valamit tisztázni kellene Lajos úr szerintetek ellenáll a Lakodalom Lajos ? Miért mit csinál ?
Ha szökne hová menne ? Ismeri mindenki ! Közben kivonultak nagy erővel ! :-(
Miért van erre szükség most komolyan ? Erődemonstráció ? Közben beengedtek a határon
több mint 300 000 arabot a marhák akiről bevallották hogy azt sem tudják kicsodák ?
Nevetséges baxátok meg jól ! !!! :-(
Desischado
Ez az erődemonstráció az, ami nekem is különös. Nem hiszem, hogy ellenálltak volna, ha kultúráltan mennek ki hozzájuk. Nem tudom, hogy valóban loptak e, de nekem különös ez az egész ügy. Ha loptak, fizessenek, de nem tartom kizárhatatlanak, hogy valami más van a háttérben, és valakiknek nagyon az útjában vannak. Egyelőre várom a további fejleményeket.
kakaósbögre
@dömdödöm: a bizonyítékok erősen ellenük szólnak.nem mellékesen sehol sem olvashattad hogy Lakodalom Lajaos vagy becses neje vagy akár az ügyvédjük azt nyilatkozta volna hogy nem követtek el semmi törvénybe ütközőt.a TEK felvonulása-hozzáteszem számomra is felfoghatatlan mértékű-pedig,már tudomásom szerint,annak szólt hogy G.Lajos budapesti lakosnak van fegyvertartási engedélye,és innen kezdve már van egy protokoll amit végre kell hajtani.
perfekt
A kommandó elrettentő erő.Demonstrálták az ügy súlyát Galambosnak,hiszen elfogása után azt nyilatkozta,hogy nagyon ráléphetett valakinek a tyúkszemére! Akkor ez "családon belüli" bosszú.Feldobták.Most aztán gondolom,nagy a nyüzsi a pénzéhes ügyvédek között,hogy ők védhessék.És nincs kétségem,arról hogy,akár bűnös akár nem--kihozzák hamarosan.Nem sajnálom-csak a gyerekeket.
Főlökött
@kakaósbögre: Mondok egy izgisebb dolgot, a szolgáltató is megkárosítja ügyfeleit - folyamatosan - üzletszerűen - nagy tételben :) Ez igaz az áram, gázra is. Mi több a csoda közpénzből dotált fogyasztóvédelem is néz, mint maci a málnásban, hogy igaz törvénytelen, de dem tudnak mit tenni, álláspontjuk szerint nem ők illetékesek. Édesek...

Tehát én már odáig eljutottam ezen csoda szolgáltatókkal, hogy tisztáztuk a tulajdonviszonyokat, ami a leglényegesebb ! Jelen pillanatban 190eFt+ 1,5 év kamataival tartozik nekem, csak a gáz üzletág :) Most küldöm számukra a következő felszólítást.
Sajna a fogyasztóvédelem esetén teljes kivizsgálást, fegyelmi eljárás megindítását kell eszközölnöm. Érdekes mód, ezen vonalon nem igazán ennyire aktívak, már 3 éve rágódunk a témán, pedig törvény által előírt lenne, de a szolgáltatót nem érdekli, törvénysértő módon jár el. Nem érdekes ? Na ebben nem pampognak annyira...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.