Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár október elsején jelentette be lemondását annak ellenére, hogy Rogán és Lázár is marasztalta. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Orbán tanácsadójaként folytatja politikai karrierjét – értesült az Origo.

Arra, hogy a miniszterelnök további együttműködést ajánlott neki, Giró-Szász maga is utalt lemondásakor, de részleteket nem akart mondani. Ezt azzal indokolta, hogy a megállapodás még nem volt olyan stádiumban, hogy nyilatkozzon róla.

Az Origo információi szerint az esetleges új munkakörrel kapcsolatos tárgyalások még hetekig eltarthatnak.

Ám az sem kizárt, hogy Giró-Szász most inkább pihenne néhány hónapig és a 2018-as választások közeledtével térne vissza.

Az egykori államtitkárt azért kedvelik a kormányon belül, mert hatékonyan képes kezelni a válsághelyzeteket, képes a széttartó kommunikációt összehangolni.

Ő viszont anyagilag nincsen rászorulva a politikusi pályára: 2014-es vagyonnyilatkozata szerint 140 millió forintos megtakarítása (takarékbetét és biztosítás), 25-30 milliós jachtja és 750 millió forintos kintlevősége volt – írta a lap.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"...Ő viszont anyagilag nincsen rászorulva a politikusi pályára: 2014-es vagyonnyilatkozata szerint 140 millió forintos megtakarítása (takarékbetét és biztosítás), 25-30 milliós jachtja és 750 millió forintos kintlevősége volt – írta a lap..."
Gondolom, a 750 milliós " kintlevösége " uzsorakamattal megspékelve ??
Ohhhhh szegény girnyóka !!!

Apropo, a cimben szereplö habonyka a farkasréti 36-os parcellában, vagy
a Kozma utcai 22-es cellában " pihen " :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu:! Ne idegesítsd magad ! Csak a párttársait követte, azon a nagyon nehéz rögös úton,ahol pár év alatt milliókat lehet keresni!
eszegfu
@mate03: Nem is a pénz mennyisége idegesit... mivel én ennyi pénzt még akkor sem láttam, amikor "főpénztáros" koromban fizetés nap volt! A megszerzésének a módját találom becstelennek!
human
@eszegfu: Bizony, aki megdolgozik érte attól a fene sem sajnálja.
csa-csa
nevezhetnék tanácsadó izének! a legjobb gyűjtő szavunk! minden belefér!
Szeparepa-
Így már összeáll a kép, a célja az oligarchaság... nyilvánvaló volt mindig is hogy nem hitből állt be, viszonylag értelmes emberként, ebbe a dilettáns hazaáruló, történelmi szégyen birkacsordába, hanem pénzért és hatalomért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.