Ha valakinek lettek volna illúziói arról, hogyan működik Magyarországon egy papíron magánkézben lévő, valójában állami megrendelésekkel kitömött tulajdonos által működtetett, állami hirdetésekkel megtámogatott hírcsatorna Magyarországon, akkor nekik most elárult néhány bennfentes információt a Hír TV vezérigazgató-helyettese. A Kreatívnak nyilatkozó Tarr Péter szavaiból a következő derül ki. Simicska Lajos Gecizése Előtt (február 6.) a kormány kommunikációjáért felelős emberek heti rendszerességgel jártak be eligazítani a vezérkart. A velük történt egyeztetésen dőlt el, hogy kit hívnak be, milyen témát és hogyan dolgoznak fel. A Jobbik ki volt tiltva, DK-s és MSZP-s szereplő alig volt, témákat állítottak le fentről. Simicska Lajos Gecizése Után aztán kormányzati bojkott indult a Hír TV ellen. A munkatársakat pedig bíztatni kellett arra, "hogy felejtsék el az öncenzúrát, a régi reflexeket, és próbáljanak meg szabad, független újságíróként viselkedni". Tarr...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nahát, még ilyet. Ki hitte volna. A végén még kiderül, hogy a Tiborc gyerek azért kapott milliárdos állami megrendelést, mert Orbán az apósa.
lampa laz
Mi ezt mindig tudtuk!
A våltozás, amely végbement a csatornánál, önmagáért beszél.Most már érdemes belenézni a műsoraikba. Akik lelkiismereti okokból elhúztak a ...csába, azokkal ezt a változást nem is lehetett volna létrehozni, mert az mind orbánseggnyalója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.