Habonyék ellen-444 oldalán oldalán jelent meg egy videóinterjú Bayer Zsolttal, akit nemrégiben feljelentettek közösség elleni izgatás miatt. Ebből kiderült: a publicista szerint ha 100 év múlva valaki emlékezni fog rá, az nem a kurvaanyázások miatt lesz, sőt, arra a  - már mindenkit bizonyosan régóta kínzó – kérdésre is válaszolt, hogy mit gondol az antigravitációs energiacellákról. Íme!

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Bayer egy államilag támogatott legutolsó maffiózó bunkósenki.
Bocs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Bayer egy államilag támogatott legutolsó maffiózó bunkósenki.
Bocs.
Freewolf
Kiváló tollú, merész és okosan bátor ember Bayer! Azért is útálják a senkik, mert leleplezi őket és a torz nézeteiket!
eszegfu
Ha az "anyázás kevésbé" fontos, akkor miért csinálod, Te "lusta" ember?! Egyébként is azon tizenéveseknek, akik ezeket a csunya szavakat kötőszóként használva beszélgetnek NINCS mondanivalójuk! Hát ezt gondolom Bayerról is...
Dr. Felipe
Száz év múlva már csak az internet fogja emlékeztetni az embereket erre a féregre mint elrettentő példa.
vonotok
Bayer Zsolt és Bencsik András ! ti sajnos ennek az országnak a szégyenei vagytok. Szomorú,hogy ilyen jellemtelen férgek köztünk tudnak élni.
papa.49
Ki ez a senki, azért nem lehet egyből valaki hogy kinyalta magának a ,,5,, számú párttagkönyvet, ez nem érdem, az ,,érdemei,, a Munkásőr című lap megmaradt példányaiban olvashatóak)))))
DR Eric CARTMEN
Bértalpnyaló bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet.
Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség.Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
vitriol
@Freewolf: bayer saját bunkó személyiségét leplezi le minden alkalommal, amikor megszólal
eugen4402
Való igaz, bátornak bátor a pasi, mint a cigány vak lova. Vagy vakmerő..?
Okos is lehet(ne), ha működne az antigravitációs energiacellája, és a fél világot az ő cége látná el energiával. Először inkább az örökmozgót kellene feltalálni...
Rózsika Hatházi
@vitriol: Ne fáraszd magad. A farkas csak munkaidőben, a munkahelye számítógépén és villanyszámláján osztja az észt. Ha kiérdemled, majd hétfőn reggel válaszol neked. :)))
Lepényleső
Liberálisok nélkül soha nem jutott volna idáig-szerintem. A trágár beszéd pedig nem az
úriemberek ismérve,akár melyik oldalon álljanak éppen.
paolo006
@Lepényleső: hát én nem vagyok úriember. bajer egy szarevő köcsög. Egy senkiházi tetves féreg.
paolo006
@Freewolf: nyald fényesre a seggét ennek a tahónak. Megy ez neked.
Knapp75
@Freewolf: Bayer Orbánnak nyal, te meg Bayernek?! Ki vagy te? A Bencsik Andris? :)
mate03
@eszegfu: Ez az emberszabású,szóra sem érdemes!!!
eszegfu
@mate03: 9:54 Tulajdonképpen az egyik felem azt mondja, amit Te, a másik felemmel pedig "hadakozok" az ilyen emberek ellen!
Fradigege
A zsírmore full liberális volt. Maga a fidesz liberális, csak felvették ezt a nemzeti pózt. A zsírmore nem magyar. Az arcvonásokból egyből kiderül.
Freewolf
Nem fárasztom magam azzal, hogy a sok bunkóságra reagáljak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.