Ezen a Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter és az ő haja (álló sor, b9) látható a ghánai Liberty Professionals Football Club játékosaival Accrában 2014. október 14-én.

MTI Fotó: KKM

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Remélem, hogy egy kannibál törzs focistái, és
az öltözöben felzabálják a tarajos götét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
Igazi miniszteriális feladat. Mit nekünk külgazdaság, mit nekünk egyoldalú (autógyáraktól 25%-ban függő) gazdaság, mit nekünk az, hogy a körülöttünk élő nemzeteken kívül már a távolabbiak is rendesen utálják a magyar kormányt - bízom benne, hogy kevésbé a magyarokat, csak hát nem értik, hogy "mi van nálatok?" A lényeg, hogy ez a szerencsétlen majd mutogathassa unokáinak a tele pecsételt útlevelét, hogy ő mekkora NAGY EMBER volt, frizúrjával körbe kasba hasította az egész világot - a mi számlánkra!
nemkati
Szegény focisták, nem hiszem, hogy önszántukból fotózkodnak egy ilyen pojácával. Hjakérem, az államérdek a jóízlést is felülírja.
Lepényleső
Oda is lesz támogatás,mint az erdélyi focihoz?
mariaberta
Az nem haj, csak annak maradéka, kakas taréjjá alakítva.
volvós
Remélem, hogy egy kannibál törzs focistái, és
az öltözöben felzabálják a tarajos götét...
alterego56
Be kellett volna zöldre festeni. Az jól megy a feketéhez.
bakegya
Hát eldobom az agyam-ekkora here külügyesünk még nem volt-hát most a teknős jóvoltáből van-és ezek a fiuk tudják már hogy azért ment oda,hogy megtudja hány tízmillió fekával riogasson itthon Közép-és NYugat-Európában-MERT MÉG HAZA SEM ÉRT MÁR MEGTETTE.
sentinel216
Jönni hozzánk nagy fehér labdavarázsló. Mi adunk neki enni fél elefánt hátulját, ő megtanít minket labdát rúgni.
eszegfu
@mariaberta: 7:43 Nálad az igazság! Anyám "kisded" koromban abból a kevés hajamból csinált "kakastaréjt", igy is hivtuk... én mára már "kinőttem", de ugy néz ki Szijjártó még nem!
bakegya
@eszegfu: ott a( madár is) kakas tollakat imádják-remélem megskalpolják-ha olvasnak -megtudják, hogy bánt a teknős és petike a menekültekkel.
eszegfu
@bakegya: Tudom, hogy ott imádják ugy általában a szines tollakat, kavicsokat, stb. De azért ne kivánjuk neki a skalpolást... lesz neki elég baja -- gondolom én -- ha 1x nem ők lesznek a "csucson"! Remélem: legalább 3x kapják vissza, ahogy Döbrögi!
bakegya
@eszegfu: azért én szigorúbb vagyok,mert ha egy ilyen kis ország mint a miénk olyan gazdasági állapotokat és azt a mentális káoszt kényszerül a hátán vinni mint ahogy a magyar lakósság többsége él és vegetál-akkor ez és a kormánypropaganda skandallum.
eszegfu
@bakegya: Egyetértek a skandalummal! A skalpolás nekem kissé "idegen"...nem tehetek róla...:((( Kérlek, próbál elfogadni...
karma1
Az a baj, hogy a haj alatt ott tartozkodott szijjaspetya is...Viszont minden penzt meger, hogy a foton van mogotte valami vilagos epulet, es pont ugy nez ki a kepen, mintha ket oriasi, elallo lapatfule is lenne, es a foton, mint egy "bizarr frizuraju elefant oltonyben" , ugy nez ki...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.