Ezen a Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter és az ő haja (álló sor, b9) látható a ghánai Liberty Professionals Football Club játékosaival Accrában 2014. október 14-én.

MTI Fotó: KKM

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Remélem, hogy egy kannibál törzs focistái, és
az öltözöben felzabálják a tarajos götét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@mariaberta: 7:43 Nálad az igazság! Anyám "kisded" koromban abból a kevés hajamból csinált "kakastaréjt", igy is hivtuk... én mára már "kinőttem", de ugy néz ki Szijjártó még nem!
bakegya
@eszegfu: ott a( madár is) kakas tollakat imádják-remélem megskalpolják-ha olvasnak -megtudják, hogy bánt a teknős és petike a menekültekkel.
eszegfu
@bakegya: Tudom, hogy ott imádják ugy általában a szines tollakat, kavicsokat, stb. De azért ne kivánjuk neki a skalpolást... lesz neki elég baja -- gondolom én -- ha 1x nem ők lesznek a "csucson"! Remélem: legalább 3x kapják vissza, ahogy Döbrögi!
bakegya
@eszegfu: azért én szigorúbb vagyok,mert ha egy ilyen kis ország mint a miénk olyan gazdasági állapotokat és azt a mentális káoszt kényszerül a hátán vinni mint ahogy a magyar lakósság többsége él és vegetál-akkor ez és a kormánypropaganda skandallum.
eszegfu
@bakegya: Egyetértek a skandalummal! A skalpolás nekem kissé "idegen"...nem tehetek róla...:((( Kérlek, próbál elfogadni...
karma1
Az a baj, hogy a haj alatt ott tartozkodott szijjaspetya is...Viszont minden penzt meger, hogy a foton van mogotte valami vilagos epulet, es pont ugy nez ki a kepen, mintha ket oriasi, elallo lapatfule is lenne, es a foton, mint egy "bizarr frizuraju elefant oltonyben" , ugy nez ki...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.