Boglárka, és gyerekei elkeseredtek, hogy apjuk nélkül karácsonyoznak. A bíróság szerint ugyanis fennáll a szökés és elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának veszélye. 

A bíróság csütörtökön döntött úgy, hogy Lagzi Lajcsi január 24-ig biztosan előzetes letartóztatásban marad. A 3 hónapos hosszabbítás hírétől teljesen kiborult a zenész családja, hiszen a szeretet ünnepe náluk szent dolog – írja a Blikk.

Ilyenkor mindig együtt ünnepeltek, látogatták meg a rokonokat, idén azonban elmarad a közös, családi karácsony, ráadásul Boglárkával még csak nem is találkozhat, sőt telefonon sem beszélhet.

A gyerekeket így is megviseli, ami történt. Reménykedtek, hogy az apjuk hazajöhet, de mindannyiunkat hideg zuhanyként ért, nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt

– tolmácsolta a lapnak Boglárka szavait Lajcsi ügyvédje, Berényi András, aki indokolatlannak tartja a szigorú döntést.

Még ha a gyanúsításban foglalt bűncselekményt ügyfelem elkövette volna, ahogyan nem tette, akkor is példátlan döntés született. Hivatalosan nem, csak sajtóból tudom, hogy szökéstől vagy tanúk befolyásolásától tartanak. Ügyfelem eszébe sem jutna szökni, ártatlannak vallja magát, családját, beteg feleségét sohasem hagyná el.

Emellett világszerte ismert, így a szökés, elrejtőzés eleve kizárható. A tanúk befolyásolása pedig lehetetlen, ha kétséget kizáró bizonyíték van a hatóság kezében – latolgatta a hosszabbítás lehetséges indokait az ügyvéd.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
@Edes Agota: hú baszd meg. Nagyon kemény ha a szeszt gyógyszerrel meg droggal kevered.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@papa.49:- Nem tette amire megkérték.-----.. azt hallottam, valakitől aki képben van, hogy ez történt
papa.49
@micfild: Én csak sejtem, hogy nem a felsorolt cselekmények miatt tartják bent, ettől nagyságrendekkel több értékre elkövetett csalók is szabadlábon vannak!!!
Desischado
@papa.49: @Horizont: Drága lelkem, pontosan hogy erőszakért csukták le Damut, amit tuti, nem követett el! És osztom Papa véleményét, nagyon furcsa ez az ügy is Lajcsival! De ahogy mondod, várjuk ki a végét!
mariaberta
És mi van Hernádi Zsolttal? Ő is börtönben tölti a karácsonyt? Vagy ő nem olyan nagy falat, mint Lajcsi? Nem kell félni a szökéstől? Elismerés a magyar igazságszolgáltatásnak.
mariaberta
@micfild: Ez ebben a rendszerben elképzelhető, mert hogy elszökne? elbújna, Hiszen az egész ország ismeri, ki bújtatná el? Sötét ügy, mint sok más is. Vagy talán -bár nem tudunk róla- Ő is MSZP-s?
micfild
@Horizont: @papa.49: Az egyik Hatalmasság megkérte valamire, lajcsi meg nem fogadott szót. Megmondták neki, hogy tönkreteszik. Nem hitte el, kiröhögte az illetőt.
Gondolj bele.. mekkora vagyona van. Mennyit keres...stb.
Aztán arra is mit tesznek a hatalmasok ha valami kell nekik... hogyan szerzik meg...Miket csináltak ha valaki útjukban volt...valakinek kellett a cége, vagyona.. vagy csak a tudása miatt volt útban. (komáromi, weis, váradi... szerintem rózsamilán is...) Sötét ügy ez is...és hány ilyen lehet még ami nem került nyilvánosságra valami miatt?
QuestorCsaba meg már szabadlábon... a 4 évvel ezelötti 4 milliáros áfacsalók, a,'la magyarüzletlánc--- elaltatva. stb.
Az igazságot sosem fogjuk megtudni. Ezzel az ügyészséggel?? Ugyanmár!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.