Boglárka, és gyerekei elkeseredtek, hogy apjuk nélkül karácsonyoznak. A bíróság szerint ugyanis fennáll a szökés és elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának veszélye. 

A bíróság csütörtökön döntött úgy, hogy Lagzi Lajcsi január 24-ig biztosan előzetes letartóztatásban marad. A 3 hónapos hosszabbítás hírétől teljesen kiborult a zenész családja, hiszen a szeretet ünnepe náluk szent dolog – írja a Blikk.

Ilyenkor mindig együtt ünnepeltek, látogatták meg a rokonokat, idén azonban elmarad a közös, családi karácsony, ráadásul Boglárkával még csak nem is találkozhat, sőt telefonon sem beszélhet.

A gyerekeket így is megviseli, ami történt. Reménykedtek, hogy az apjuk hazajöhet, de mindannyiunkat hideg zuhanyként ért, nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt

– tolmácsolta a lapnak Boglárka szavait Lajcsi ügyvédje, Berényi András, aki indokolatlannak tartja a szigorú döntést.

Még ha a gyanúsításban foglalt bűncselekményt ügyfelem elkövette volna, ahogyan nem tette, akkor is példátlan döntés született. Hivatalosan nem, csak sajtóból tudom, hogy szökéstől vagy tanúk befolyásolásától tartanak. Ügyfelem eszébe sem jutna szökni, ártatlannak vallja magát, családját, beteg feleségét sohasem hagyná el.

Emellett világszerte ismert, így a szökés, elrejtőzés eleve kizárható. A tanúk befolyásolása pedig lehetetlen, ha kétséget kizáró bizonyíték van a hatóság kezében – latolgatta a hosszabbítás lehetséges indokait az ügyvéd.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
@Edes Agota: hú baszd meg. Nagyon kemény ha a szeszt gyógyszerrel meg droggal kevered.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Tudom, hogy nekem innen könnyü... de az idei karácsony akkor sem lenne nekik "felhőtlenebb", ha kiengednék az előzetesből, hiszen a "fejük felett lóg" ez a gyanusitás!
1magyar
Ha igazak a vádak, azok nem sokkolták a családot?
Edes Agota
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Edes Agota
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
@Edes Agota: hú baszd meg. Nagyon kemény ha a szeszt gyógyszerrel meg droggal kevered.
paolo006
@dr. prédikátor: lehet az sem ütné ki jobban. Azért megpróbálhatná.
papa.49
Szívatják mint paraszt a Bervát, lehet hogy pont a semmiért!!!
Edes Agota
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@Horizont: Nézd egyenlőre semmit nem lehet tudni biztosan, lehet hogy valóban sáros a Lajcsi, de legalább annyira lehet az is hogy nem, csupán valakinek a lábára lépett valamiben, és most jött a hála...Én azért azt mondom hogy az elmúlt 5 évben lefogott emberkék nagy részére semmit vagy nagyon keveset bírtak rábizonyítani, tehát nekem vannak fenntartásaim az üggyel kapcsolatban, de azért azt leírom hogy a Lajcsiért én nem rajongok!!!
Manhattan
A börtönök 90%-a családos ember. Ők is mind rinyálhatnának, hogy nincs velük az apjuk karácsonykor.
Edes Agota
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@Horizont. 15:31. re Részben egyetértek veled, de abban nem ,,ha semmi bizonyíték nem lenne ellene, nem tartanák bent,, hát ezt még álmomban se hinném el a hazugovics szÜgyészségéről, ők lefognak bárkit akit kijelölnek nekik, ha bűnös, ha nem, hiszen számtalan példa van rá, hadd ne soroljam őket, akik előzetesben, aztán házi őrizetben, aztán lakhely elhagyásban voltak, és végül kiengedték őket mert semmit nem sikerült rájuk verni...
A másik meg mivel ismerem az ilyen csalásokat a felderítésüket is mondhatom, hogy a sztori több sebből vérzik, magyarul ami megjelent a médiában úgy nem történhetett, ill. ha így történt volna már egy év után le kellett volna buknia a Lajcsinak...
Azért az is érdekes hogy a fütyit nyuvasztják, mást aki ennek a többszörösét lopta, sikkasztotta el szabadlábon éli világát, a haja szála se görbül, vajon miért is!!!
wagabund
a Galambos család bölcsen tenné, ha nem panaszkodna...minél többet nyilatkoznak, annál több ellenszenvet váltanak ki...
tízezerszámra vannak távol a családjuktól azok, akik erőműben, mozdonyon, rendvédelemben, távolsági buszon, szállodában-panzióban, repülőtéren, kórházban, mentőknél, tűzoltóknál, elektromos-víz-gáz-szolgáltatóknál ügyelnek, szemetet hordanak, valamint kiszolgálják a kocsmába betérőket..a benzinkutasok szintén panaszkodhatnának...az állattenyésztőknek még szabad percük is alig van...fejni muszáj, etetni szintén, almozni, gyógyítani, stb...
...namost kit érdekel az a nyafogás, hogy Galambos nélkül kell karácsonyozni? senkit..csak szólok, hogy lesz ez még rosszabb is...
az eset pont olyan, mint az az operatőr nő esete, aki össze-vissza panaszkodik annak reményében, hogy majd sajnálják...nem, nem sajnálják, sőt egyre idegesítőbb hülyeségeket beszél.

a Galambos anyuka még a gyerekeivel is kitol, ha állandóan reflektorfényben tartja a férjét...
ha hallgatna, senki sem tartaná érzéketlennek... csak okosnak... de így?..
papa.49
@wagabund: Amit leírtál avval egyetértek, igazad van...
dömdödöm
Világszerte nem ismert , csodálkoznék ha az volna .
mariaberta
Hogy a fenében kellene szökéstől tartani? Először is, semmi nincs bizonyítva, csak vizsgálat folyik, másodsorban három gyermeke van,felesége, testvére, akiket nem hagyna el semmiért sem. Akkor mire ez a nagy bizalmatlanság?
Az pedig egy röhej, hogy műsorai, -a vacsoracsata, a szuperbuli, a főzőcske műsor, stb. változatlanul megy adásba. Ki a fene érti ezt?
Manhattan
@Edes Agota: Gyere vissza a Horváth Mirjam-mal.
papa.49
Szerintem nincs semmi értelme , ez csak SZÍNTISZTA SZÍVATÁS valami helyi nagykutya szarjába kavart bele, vagy nem tette amit ajánlottak neki, ez lehet a háttérben, most bebizonyítják neki nem érdemes a hatalommal szembeszállni...A családi ,,rinyálással,, nem értek egyet, evvel csak ront a menyecske a helyzeten...
Fradigege
Ne tegyééék! Romokban az életük. Mi lesz most?
human
Azért az érdekes lenne, ha a Quaestor vezért kiengednék, Lajcsit meg nem. Mert ugye melyik esetén áll fenn igazán a szökés veszélye?
papa.49
@human: Oszt. kinek is van nagyobb ,,vaj a fején,,???
perfekt
Az ügyvéd Berényihez:Amikor,hosszú ideig figyelik a tolvajt,és a környezetet,s a lopás módját szakértők vizsgálták, majd a cselekmény elkövetését megalapozottan bizonyíthatónak találták,szóltak,a hatóságnak.Így letartóztatták nevezettet.A bírósági eljárás úgy ítéli meg,hogy szökés elrejtőzés stb veszélye fennáll az nem lehet véletlen.Ennek az ügynek és Berényinek egy mondatát kiemelném..."Még ha a gyanúsításban foglalt bűncselekményt ügyfelem elkövette volna,ahogyan nem tette,akkor is példátlan döntés született " ! Na, én aláhúznám a példátlan döntés született mondatrészt.Ez a mai valóság ügyvéd úr--példátlanul válogatós az igazságszolgáltatás,mert a börtöneinknek csurig telve kellene lennie,mert az odavalókat (nem csak a Lajos),példátlanul segíti az igazságszolgáltatás,ugye így értette??!
-
Desischado
@papa.49: Én is ezen a véleményen vagyok, szerintem is gyanús az egész. Lajcsi valakiknek a tyúkszemére léphetett, és érdekes hasonlatosságok vannak a letartóztatás kapcsán Damu Roland esetével. Szerintem nem sáros, hanem valakiknek nem tetszik a képe. Gazdag ember, miért lett volna erre szüksége? És abban is egyetértünk, hogy polt pétör bandája bárkit perbe fog, ha kiadják nekik az ukászt. Szóval várjuk ki a végét!
papa.49
@Desischado: @Horizont: Mint már írtam nekem nem a ,,szívem csücske,, a Lajcsi, de azt tudom hogy ilyen megoldással NEM LEHET ÉVEKIG LOPNI AZ ÁRAMOT, A GÁZT, A VIZET!!!Főként olyan helyem ahol BE SINCS KÖTVE A SZOLGÁLTATÁS, ILL. KIZÁRTÁK A SZOLGÁLTATÁSBÓL!!! Az igaz nagyon kevés valódi infó jut el hozzánk, de ismételve egyikünk hozzászólását a Tarsolyt miért lehetett szabadon engedni, a Lajcsit miért kell elizolálni a családjától???
micfild
@papa.49:- Nem tette amire megkérték.-----.. azt hallottam, valakitől aki képben van, hogy ez történt
papa.49
@micfild: Én csak sejtem, hogy nem a felsorolt cselekmények miatt tartják bent, ettől nagyságrendekkel több értékre elkövetett csalók is szabadlábon vannak!!!
Desischado
@papa.49: @Horizont: Drága lelkem, pontosan hogy erőszakért csukták le Damut, amit tuti, nem követett el! És osztom Papa véleményét, nagyon furcsa ez az ügy is Lajcsival! De ahogy mondod, várjuk ki a végét!
mariaberta
És mi van Hernádi Zsolttal? Ő is börtönben tölti a karácsonyt? Vagy ő nem olyan nagy falat, mint Lajcsi? Nem kell félni a szökéstől? Elismerés a magyar igazságszolgáltatásnak.
mariaberta
@micfild: Ez ebben a rendszerben elképzelhető, mert hogy elszökne? elbújna, Hiszen az egész ország ismeri, ki bújtatná el? Sötét ügy, mint sok más is. Vagy talán -bár nem tudunk róla- Ő is MSZP-s?
micfild
@Horizont: @papa.49: Az egyik Hatalmasság megkérte valamire, lajcsi meg nem fogadott szót. Megmondták neki, hogy tönkreteszik. Nem hitte el, kiröhögte az illetőt.
Gondolj bele.. mekkora vagyona van. Mennyit keres...stb.
Aztán arra is mit tesznek a hatalmasok ha valami kell nekik... hogyan szerzik meg...Miket csináltak ha valaki útjukban volt...valakinek kellett a cége, vagyona.. vagy csak a tudása miatt volt útban. (komáromi, weis, váradi... szerintem rózsamilán is...) Sötét ügy ez is...és hány ilyen lehet még ami nem került nyilvánosságra valami miatt?
QuestorCsaba meg már szabadlábon... a 4 évvel ezelötti 4 milliáros áfacsalók, a,'la magyarüzletlánc--- elaltatva. stb.
Az igazságot sosem fogjuk megtudni. Ezzel az ügyészséggel?? Ugyanmár!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.