Úgy látszik, a Demokratikus Koalícióhoz is eljutott a hír, hogy a Paksi Atomerőmű leszerelését biztosító alapból terveznek valakik, valahol újabb választás előtti rezsicsökkentést, mert az ellenzéki párt már az atomkatasztrófa lehetőségét is látni véli a kiszivárgott munkaanyagban:

Az Index birtokába került a Miniszterelnökség egy belső anyaga, amely szerint a kormány a paksi atomerőmű blokkjainak leszerelésére félretett pénzt költené el a folyamatosan veszteséget termelő rezsicsökkentés fenntartására. Ez a pénz 1998 óta gyűlik egy alapban, hiszen a kiadást a nagyságrendje miatt lehetetlen lesz akkor előteremteni, amikor esedékes lesz a blokkok leszerelése és tárolása.

A Fidesz nem csak gyermekeink és unokáink jövőjét élné fel, hanem egy atomkatasztrófát is megkockáztatna, hogy fenntarthassa legköltségesebb kampányelemét, a rezsicsökkentést. Azzal, hogy az Orbán-kormány percemberei a nukleáris pénzügyi alap 17 éve gyűjtögetett tartalékait tapsolnák el, veszélyt hoznának Magyarország egészére és a szomszédos országokra is.

A most elkölteni tervezett több százmilliárd forint évek múltán komoly kockázatot jelent majd minden magyar ember egészségére és biztonságára, mert nem lesz miből leszerelni és tárolni a nukleáris fűtőelemeket.

A Demokratikus Koalíció szerint a Miniszterelnökség belső anyagából kiderült: a kormány egy atomkatasztrófa megkockáztatására is hajlandó, hogy ne kelljen szembenéznie a saját maga által okozott károkkal.

A DK szerint a kormány történelmi bűnt követ el, ha képes olyan felelőtlenségre, hogy magyarok millióinak az életét kockáztassa korrupt hatalmának pillanatnyi megtartásáért.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Ez a pénz 1998 óta gyűlik egy alapban,"
...ha kalapot írtak volna még elhiszem de így nem.
Hellcat
A pillanatnyi látszatpropaganda fontosabb a fidesz számára...most helyben kell lopni!!! mire kiborul az atombili már messze lesznek...ők leszarják...ők a nagy szakértő kormány...agyam eldobom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.