Az MSZP vezetése élesen elutasítja Gyurcsány Ferenc Sokak Magyarországa című röpiratát, de a Propeller információi szerint a helyi szervezetek inkább pozitívan értékelik a korábbi miniszterelnök javaslatait és megpróbálnak nyomást gyakorolni az országos vezetésre.

A DK elnöke által jegyzett dolgozat alaposan megmozgatja a balliberális világot. Pártok, politológusok, elemzők értékelik a szöveget. Az MSZP név nélkül nyilatkozó politikusai kikérték maguknak, hogy korábbi pártelnökük miért ír bármilyen javaslatot, és közölték: nem kívánnak azon az úton járni, amelyet a korábbi miniszterelnök javasol. Kommuniszitkusnak és elitistának nevezik Gyurcsányt.

Szocialista belháború a Gyurcsány-dolgozat miatt

A Propeller ugyanakkor úgy tudja: az MSZP végein, a helyi szervezetekben korántsem osztják az országos vezetés aggodalmait. Többen is jelezték az elnökségnek, hogy Gyurcsánynak igaza van. Más szocialisták veszélyt látnak a DK elnökének kezdeményezésében. Arra figyelmeztetnek, hogy ne egymással, saját belügyeikkel, a tisztújítással és a pártingatlanok eladásával foglalkozzanak a központban, hanem próbáljanak saját ötlettel, programmal előrukkolni.

A szocialista vezetés mellett nem kért a DK-elnök receptjéből a PM-es Szabó Tímea, valamint az Együtt, ugyancsak név nélkül nyilatkozó vezetői. Utóbbiak azt hangoztatták, hogy nem a röpirat tartalmával van bajuk, hanem azzal, hogy miért Gyurcsány írja le ezeket a javaslatokat.

A politológusok azt emelik ki, hogy a tétova baloldalon Gyurcsány az egyetlen, aki képes volt a kezdeményezésre. Somogyi Zoltán arról beszélt az ATV-ben, hogy üdvözlendő a dolgozat, amellyel tulajdonképpen az MSZP-nek kellett volna előjönnie. Kiemelte, hogy a röpirat szerzője óva intett a felelőtlen ígérgetéstől. Időszerűnek nevezte a megjelenést Ceglédi Zoltán is, hozzátéve: ha mindenki bénult, ők is csak Gyurcsányról tudnak beszélni. Ugyanabben a műsorban Lengyel László diktatórikus követelésekről, hitelességi problémáról beszélt, de kritizálta az MSZP osztogatást ígérő új politikáját is.

Másutt Böcskei Balázs jónak tartotta a Gyurcsány által javasolt választási párt ötletét, míg Csizmadia Evin azt taglalta, hogy az első gondolatok helyesek, de hiányolta a teljes kidolgozottságot. Érdekes, hogy Konrád György úgy nyilatkozott, Gyurcsánynak újra esélye lehet az élre állni és kihívni Orbán Viktort, pozitívan értékelte a röpiratot Farkasházy Tivadar is.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Idióta szoci banda.Megélhetési pöcsök még mindig.Félnek Feritől mert mellette egyiknek sincsen sok esélye semmire.Agyhalottak.Tartanak tőle mert tehetséges.Sokkal de sokkal jobban mint ők.Az egyedüli ember aki Orbánnal felveheti a harcot.
A mostani miniszterelnök ellen egyik balosnak sincsen esélye mert semmi karizmájuk, semmi tehetségük a politikához és nem is elég tökösek.Orbán kineveti őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tökölődő
@mariaberta: Hagyd már ezt a jóságos főlököttet ! Vén provokáló hülye azt kész. Már leírtam neki is. Erősen hajaz a régi propikirály enteró / szandokán-ra.
Pálinkafőző Rézüst
@Főlökött: rákérdeztem valamire, ami részedről tényállítás volt, nem válaszoltál rá! Várom a válaszod!
Főlökött
@Pálinkafőző Rézüst: Drága Uram, ott a válaszom fentebb. Mit vár még tőlem, keressem is meg Önnek ? Ezt nevesítik lustaságnak :)
Mint említettem a Google a mi barátunk, bepötyögi "Bajnai libái" máris kidob több száz oldalt :) De más kereséssel is sikerülhet a keresés pl.: "Hajdú-Bét és Novofarm" de még vannak lehetőségek.

Amúgy tessék, Én vettem a fáradságot és kerestem-megnyitottam Önnek egy oldalt, de ha venné a fáradságot találna még jónéhány oldalt, ezen témában : " hogy morálisan felelős kilenc ember állítólag a csőd miatt elkövetett öngyilkosságáért."
www.komment.hu/tartalom/20130603-a-hajdubet-es-a-valasztasi-kampany.html

Így már megvan az Ön által hőnáhított szám is és még a yardhoz sem kellett fordulnia :)

Akkor, annó melyiket olvastam, már bocsánat, de a bánat tudja, de nem is az volt a lényeg, hanem a tartalom.
Főlökött
ui.: Kérem azért azt ne várja el, hogy a 9 embert nevesítsem is :)
Tisztelettel.
vonotok
@karma1: Sokszor eszembe jut szegény történelem tanárom amikor a két világégésről beszélt : tudjátok gyerekek, az állatvilágban még fajon belül is felfalják egymást ha sokan vannak. Akkor még nem értettem. De most már világosan értem e gondolatot. Ön-ön magunkat kell pusztítani, mert sokan vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.