A pénz azért jár a színész-rendezőnek, mert a Jobbik politikusa a bíróság szerint is megsértette őt. Az ítéletről maga Novák Előd számolt be Facebook-oldalán pár napja.

Íme:

Egymillió forintot kell fizessek Alföldi Róbertnek egy friss és jogerős bírósági ítélet szerint, mert szegénynek megsértettem az érzékenységét, amikor a Nemzeti Színház éléről való távozását sürgettem mindhiába (...) Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik – az efféle kijelentéseimet (főként a Nemzeti Színháznál tartott Jobbik-tüntetésen elmondott beszédemet) sérelmezte a sorozatos színpadi provokációi ellenére, melyeknek az előbbi népi bölcsességgel ellentétben sem az lett a vége, hogy leváltották, hanem kitölthette ciklusát, sőt utána is kapott állami lehetőségeket (...). Az viszont valahol mégis abszurd, hogy ugyanúgy fizetnem kell Alföldinek, mint a Kocsis Mátét lebuzizó Ungár Klárának, hiszen azért a két ügy korántsem ugyanaz...

- panaszkodott a jobbikos.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Freewolf: 8:47 Mit ahogy a sok ballibsizős majomnak sem kell fizetnie?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@keresztapa: 10:03 Értem a "lényeget"... de ezek az "elvárások" szerintem csak a mesében valósulnak meg... valóságos példát én nem is tudnék felhozni.:(( Neked menne?!
keresztapa
@eszegfu: Igen menne de erre egyetlen politikus sem alkalmas, mert ezeknek nem hazájuk az ország, hanem lakhely megélhetési csúcs, a köz rovására! (Nézd a jelenlegi parlament összetételét minden tekintetbe)
eszegfu
@keresztapa: Tisztelettel: akkor Neked sem "menne" a példák bemutatása! Pontosan én is abból indultam ki, amiből Te!!!
keresztapa
@eszegfu: A legkisebb rosszat lehet csak nagyon jó indulattal azt is csak remélni, de a legnagyobb rosszat éljük életünkben. Mert mi mindég felzárkózásra rendezkedünk be, de nincs meg a felzárkózás lehetősége sem meg , mert azt sem mi határozzuk meg hanem a diktátor. De mihez is kell nekünk örökösen felzárkózni? Minek is az alapjait kell le rakni, hogy mindég a kezdetnél legyünk, és ne éljük a beteljesedést. Azért hogy újra egy magasabb "szint elérését"tudjuk célul magunk elé, és azt "éljük is+", hogy ennek a célnak elérésére stabil alapot rakjunk és azt tudjuk is élni.
eszegfu
@keresztapa: 13:32 Húúúú! Ezt már csak holnap, "friss" aggyal!:)))
eszegfu
@keresztapa: 13:32 Valóban csak egy jó alapra lehet épitkezni, hogy élhessünk egy magasabb szinten. Csakhogy mi valahol már régen elszurtuk az "alapokat" és igy mindig csak javitjuk, foltozzuk, ezért rendezkedtünk be az "örökös felzárkózásra". Talán a rendszerváltozáskor lehetett volna nyitni uj lapot -- ebben sem vagyok biztos -- , de képtelenség mindent elsöpörni egy társadalomban és egy más életet felépiteni! A másik ellentmondás: a büdös életbe nem tudunk "felzárkózni" sem, ha ma "megesszük" mindenünket és legalább egy kis mértékben nem teszünk valamit most azonnal, hogy legyen M.o-nak jövője is! Itt most gondolok pl. a fogyó lakosságra, a nyugdij alap kimeritésére, de mondhatnám az általam is vitatott Paks II. szükségességét, vagy akár az elcsépelt stadion épitéseket, mert ugye az épités relativen mondjuk nem sok, de fenntartási, üzemeltetési, felujitási költségük van a jövőben és néző sehol! Sokat lehetne még erről beszélgetni, de sajnos a megoldás kulcsa nem nálunk van! Mivel nagyon elkanyarodtunk Alföldi 1 milliós kártéritésétől, javaslom fejezzük be, mert a kollégák is unhatják...majd folytatjuk alkalom adtán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.