Gyurcsány Ferenc is elment az Óbudai Temetőbe, ahol Göncz Árpádot helyezték örök nyugalomra. Az exminiszterelnök így kommentálta a fotót az alkalomról: "Csendes búcsú az Elnöktől".

Persze felmerülhet a kérdés, hogy ha annyira csendes a búcsú, akkor miért kell róla Facebookra fényképet feltölteni, de hát mégis csak egy politikusról van szó:

Gyurcsány "csendes búcsút" vett Göncz ÁrpádtólForrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Gyurcsány Ferenc tisztességes ember módjára vett búcsút Göncz Árpádtól, mert nem akarta jelenlétével megzavarni a temetést, mert nem akarta, hogy róla szóljanak a hírek, mint ahogy azt Orbán tette.
Így is lehet csendbe, kultúráltan. A fotó csak azért készült, hogy ne mondhassák róla, hogy még arra sem volt képes, hogy lerója kegyeletét a sírjánál. Megtette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@eugen4402: genetikailag nem normális a röghözkötés- korszerütlen.A tudomány-ÉS TECHNIKA MAI ÁLLÁSA SZERINT MÁR RÉG NEM, de már a köznapi inteligencia is ellent kell, hogy mondjon annak,hogy egy adott ország határain belül adózzunk önmagunknak-ahol pedig se szinvonalas fejlesztés se béke és nyugalom a társadalmilag is hasznos munkára ott nem kell maradni és kínlódni azért hogy vessünk,más meg arasson, MEGGYŐZŐDÉSEM.Aki ezt középarányosan ezt az életformát választja azt nem tudom elítélni.A hazai teknős feudálkapitalizmusába én sem fogom egyegyetlen gyermekemet sem beilleszteni.Menjenek tanulják az életet-az én szüleim már a 70-utáni időkben ezt javasolták-"ha egy mód van rá menjetek"ÍGAZUK VOLT,ÉS EZ CSAKKK MEGERŐSÍTI AZ A TÉNY ,AHOGY rendszert sose váltott ez a sok kurmány és vezérkar...csakkk jól megtollasították saját magukat.A többi pedig éhbéren kínlódhat-ha még szociális érzületű akkor mindenképpen.KIVÉTELEK A FOCISTÁK ÉS A SZTÁROLT SPORTOLÓK.
amaramaistanna
A Facebookról: " A.A.: Ha nem lájkért ment volna,akkor nem láthatnánk ez a fotót. Gyurcsány még a gyászt is képes kampánycélra felhasználni.Gyurcsány méltatlanná vált végleg a minimális tiszteletre is .Ráadásul egy katolikus embertől a zsidó vallás szerint vett búcsút kavicsot téve a sírra. Nem jutott virágra?"
amaramaistanna
@Desischado: Gyurcsány egy kavicsot tett a sírra. Ő se vitt virágot. Ezzel a fotóval még több utálót szerzett. Kulturált művelt ember tudja, hogy van valami amivel nem kampányolunk. Ez pedig a gyász. Gyurcsány se nem kulturált se nem művelt. Csak egy politikus a rosszabbik fajtából, aki hazug és álszent.
eugen4402
@bakegya: Azt hiszem, örök, és feloldhatatlan ellentmondást érintettél a határok hasznosságának emlegetésével, és, hogy mennyire régi keletű a kérdés, eszembe jut nagyapám, aki segédlevelével Bécsbe költözött, és két évig ott dolgozott, utána tett mestervizsgát. Igaz, 1912-ben Ausztria még nem számított külföldnek... Mások meg, akikre büszke a nemzet, szinte mind neves nyugat-európai egyetemeken képezték magukat, de erről nem szeretnek beszélni a fél-ázsiaiak. Törődj bele, zárd be az ajtót-ablakot aztán jöhet a magyar mécses, az való nekünk.
prime777
Ezt nem kellett volna.Főleg így beállítva feltenni.Annyi esze lehetett volna,hogy ha már lefotóztatja magát úgy kellett volna csinálnia mintha valaki elcsípte volna azt,hogy ő ott volt.Valami rossz minőségű paparazzi fotót valakivel csináltathatott volna,ahol azért kivehető,hogy ő az a sírnál.Így semmi baj nem lett volna belőle.
Miért nem ment el a temetésre ő is?Ő jóban volt Göncz Árpáddal.
Kit érdekel,hogy ott van Orbán vagy mások is.
Nekem ez visszatetsző.
kutyahűség
Nagyon jól és helyesen tette. Ha végre hazakeveredek, én is ezt teszem. Árpi bá'-t rendkívül tiszteltem. Az a minimum, hogy viszek egy szál virágot a sírjára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.