Gyurcsány Ferenc is elment az Óbudai Temetőbe, ahol Göncz Árpádot helyezték örök nyugalomra. Az exminiszterelnök így kommentálta a fotót az alkalomról: "Csendes búcsú az Elnöktől".

Persze felmerülhet a kérdés, hogy ha annyira csendes a búcsú, akkor miért kell róla Facebookra fényképet feltölteni, de hát mégis csak egy politikusról van szó:

Gyurcsány "csendes búcsút" vett Göncz ÁrpádtólForrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Gyurcsány Ferenc tisztességes ember módjára vett búcsút Göncz Árpádtól, mert nem akarta jelenlétével megzavarni a temetést, mert nem akarta, hogy róla szóljanak a hírek, mint ahogy azt Orbán tette.
Így is lehet csendbe, kultúráltan. A fotó csak azért készült, hogy ne mondhassák róla, hogy még arra sem volt képes, hogy lerója kegyeletét a sírjánál. Megtette!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...mindenki még egy végső hasznot akar húzni az egészből...
kopeba
A kutyát nem érdekli már ez a buzi Gyurcsány , egyáltalán minek kell foglalkozni vele ? Menne inkább közmunkára vagy dolgozna minimálbérért a mocsadék.
Hofipisti
@kopeba: belőled sugárzik a felebarátaid iránti keresztényi szeretet!
Sziszifusz
@kopeba: 14:22
Téged sem érdekel ezért szidod ?
Szavaidból süt a gyűlölet. Ez jellemző.
Gyurcsány a múlt embere, nincs hatalma. Ettől függetlenül egyeseknek jól esik úgy beállítani, mintha a Fidesz kormány öt éve tartó visszaéléseiért, és sikertelenségeiért is ő lenne a felelős.
lampa laz
Gyurcsány Ferenc tisztességes ember módjára vett búcsút Göncz Árpádtól, mert nem akarta jelenlétével megzavarni a temetést, mert nem akarta, hogy róla szóljanak a hírek, mint ahogy azt Orbán tette.
Így is lehet csendbe, kultúráltan. A fotó csak azért készült, hogy ne mondhassák róla, hogy még arra sem volt képes, hogy lerója kegyeletét a sírjánál. Megtette!
aba
@kopeba: szerintem meg rosszul írtad a neved ,helyesen kapd be
justhpeter
Helyes hogy elment, nem helyes hogy a facebookra került. Nem tartozik másra.
dr. prédikátor
Hiányoltam a jelenlétét a temetésen!!! De így is lehet méltósággal megadni a végtisztességet!!!
sentinel216
Anno, Horn Gyula testvére sem ment el a bátyja temetésére, mert nem szereti a felhajtást. Talált magának más időpontot, hogy elbúcsúzzon.
világlátó
A minősítő jelzők kijutottak mára mindenkinek. Orbán is kapott hideget , meleget. Gyurcsány ha kimegy a temetésre , bizonyára hasonló megítélést kapott volna mint Orbán.Ha nem megy ki akkor is. Ha másnap zarándokol a sírhoz, akkor is megtiporják, mert bizonyítékul egy fotót készíttet erről.Ha nincs fotó, el sem hiszik hogy ott volt. Én úgy gondolom, mindent úgy kell tennie, mintha sohasem lett volna miniszterelnök, pártelnök.
Úgy élje az életét mint mindenki más. Hogy mi is történt amikor miniszterelnök lett? Kérdezzük a korabeli pártvezéreket az mszp.nél. Élnek még. Mi történt a kormányzás alatt? Kérdezzük az előbbieket, az mszp. vezéregyéniségeit. Mi történt Öszödön? Kérdezzük meg az mszp. ott jelenvolt vezéregyéniségeit. Hogy mi történt a Tv.székház ostrománál? Kérdezzük meg az mszp. és a fidesz vezéregyéniségeit, akik titkos összeesküvést szőttek és soha addig nem tapasztalt , látványos utcai puccsal akarták eltávolítani. Mi történt az azt követő hetekben? Kérdezzük meg a fidesz erre szakosodott vezéregyéniségeit. Végül kérdezzük meg Gyurcsány Ferencet, ő miként gyűjtötte össze a vele történt események indítékait, a saját pártja vezetőinek motivációit ahhoz, hogy megcselekedjék árulásukat. Az én szememben ő nem gonosztevő , főleg nem " mocsadék " ahogy feljebb minősíti egy derék magyar polgár, hanem Magyarország fokozatos leromlásának az egyik legkritikusabb időszaka áldozata.Nem akarok fogadatlan prókátora lenni, de nem lehetek hallgatag cinkosa sem azoknak, akik bevették mindazt a szörnyű rágalmazást, besározást, amit ez az ember eddig kapott.Eljön az idő, amikor majd pontosabban látjuk mi volt a hiba, miért felelős, miért nem. Látjuk majd pontosan micsoda aljas a politikai fondorlat a hatalom megszerzése érdekében.A vélt és valós sérelem, az ebből táplálkozó bosszú, a hamis ígéret és a Júdáspénz, valamint a veleszületett gonoszság találkozása a hazugsággal egyenes következménye az árulás és az összeesküvés.Ezek, remélem, eltűnnek a pokol tüzében.
nemkati
@Horizont: Hál'Istennek nem törött el a lába. :)
Reméltem, hogy lesz válasz a kérdésünkre, és lett, méghozzá nagyon jó. És nem baj, hogy kitette a fészbukra. Akit érdekel, az azt mondja, hogy ilyesmire számított, és ez a legjobb, amit tehetett. Akit nem érdekel, az meg ne szóljon hozzá.
Fradigege
Politikai haszonszerzésből posztolta ki. Átlátszó trükk.
nemkati
@Fradigege: Nagyon félreismerted Gyurcsányt. :(
Rózsika Hatházi
@Fradigege: 17:57 A zorbán körül meg biztos, politikai haszonszerzésből fagyott meg a levegő.
Szókrakész
@lampa laz: Orbán is a háttérben maradt, ahogy a hírek, média... (akkor kárörvendezve)"jelentette".
Ennyire ne utáljuk már, főleg nem egy totál másról szóló sztorinál.
Orbán szépen háttérbe vonultan tette amit tett, csak a média szít ez ügyben.
Ez egy temetés volt, és mint elnök, de így vagy úgy kutya kötelessége megjelenni.
Csak a család külön kérésére megtartott totál csendes temetésen nem illik odapofátlankodni. De itt erről nem volt szó.
Szókrakész
Gyurcsányt kéne azzal vádolni, amivel most Orbánt.
Orbán sok esetben inkább háttérben maradna, ha tehetné, Gyurcsány viszont mindenáron előtérbe nyomatja magát.
Neki a tipikus ha jót, ha rosszat, csak beszéljenek róla az elve.
Csak köztudatban maradni.
Ő már nem a parlamenti bejutásért, hanem a köztudatban maradásért küzd.
vukkocska
@Szókrakész: Azért ahhoz kicsit jobban kéne ismerni Gyurcsányt. De nem hiszem, hogy ő igényt tart rá. Miután kint voltam a temetésen láttam, hogy minden kamera Orbánt kereste és kamerázta. Már a kapuban is őt várták. Egyébként Orbán megtehette volna nyugodtan azt, amit Gyurcsány. Pedig Gyurcsány és Göncz Árpád kifejezetten jó kapcsolatban voltak egymással. Orbánnak kellett a felhajtás.
hetöndöe
Még egy büdös szájú ótvaros rohadéknak újfent fontos volt még egyet belerúgni Göncz Árpádba.Hogy az ilyen férgek nem fogynak el soha?

atlagpolgar.blogstar.hu/2015/11/07/gonczrol-tisztan/22215/
lampa laz
@Szókrakész: írtad, hogy ne utáljuk már ennyire, DE. Háttérképnek meg pont jó volt.
JAJMÁR
hajaj, ha most felteszem a kérdést, hogy a Mesterházi ott volt-e, vajon ő is posztol egy képet? Nem baj, ráférne az egész politikai elitre, hogy kilátogassanak a temetőbe, és megálljanak azoknál a síroknál "gondolkodni".
lampa laz
@hetöndöe: egyetértek veled, pontosan olyan mint aminek leírtad, "ótvaros rohadék".
remenykedo
@Szókrakész: Igen Orban annyira a hatterben maradt, hogy meg egy szal virag sem tellik ki tole, amit amuny a kedves felesege is elhelyezhetett volna a siron, Ot nem bantotta vona senki. Nekem ez a hatterbe vonulasa egesz mas gondolatokat ebreszt bennem. Maradjunk annyiban, hogy itt is mint mindenhol, csak magara gondolt, elment a temetesre, mert mit szolna a vilag ha nem tette volna meg, de emberi erzelem vajmi keves volt benne.
Desischado
@remenykedo: Semmi érzés nem volt benne, mert nem rendelkezik egy morzsányival sem.
Ami Gyurcsányt illeti, jól tette, méltósággal, csendben búcsúzott el. Bezzeg orbán még egy szál virágot sem volt képes vinni, pedig a lopott milliárdokból bőven tellett volna rá!
eugen4402
@hetöndöe: tegnap 21:06 Érdekes írást találtál, csatlakozom a véleményedhez, amivel @lampa laz: is egyetért. Az a jóember, aki kiöklendezte magából az Árpi bácsi gyűlöletétől fortyogó gondolatokat, nagyon haragudhat a ballib. politikusokra, pedig nekik köszönheti, hogy egyáltalán megszólalhat...
A kommentelők között is találtam néhány "ótvaros rohadékot", akik irtó nagyot csalódtak a rendszerváltáskor, mert ők Horthy-t várták vissza, és nem az jött...
bakegya
@eugen4402: észre vehetnétek már,azt ,egy egész nemzedékre való fiatal értelmiségi hagyta el kis hazánkat nem igazán politikai meggyőződése indittatásból,hanem az életkilátásainak szándékos berekesztésének cselekedetei miatt.A feudálkapitalizmust se fogja ez a fidesSS GYÜLEVÉSZ BANDA ELÉRNI-és ennek középkori módszerei mérgezik immár a hétköznapjaink-erről a rendszerváltó kormányzópártok minden tagja tehet,véleményem szerint felelősek is-de itt már csakkk az orbánteknősök diktatúrája működik-Horthy igazán gyenge kutyafaxa volt,de ezek a fityiSS LEGÉNYEK ANNÁL NAGYOBBAK-a harmadik vil háborgás küszöbére térdeltették a hegyeknélküli medencét az álszent bitangolásaikkal és nacionalista erőszaktételeikkel mindenképpen.(a saját pénzeszsákjaikat és a strómanjaikét állampénzzel töbködik!!!)
Az infantilitás most már igen sokat árthat az itt ragadt magyarságnak-ideje lenne arra koncentrálni az amúgy nem igazán fényes jövőnk érdekében.
Ki, hogy rója le a végtisztességét az magán ügye,ha már nem az ország miniszterelnöke-A durcás-teknős sajnos még mindíg az,tehát hivatali kötelessége lett volna Szent -Mihály LOVA VÉGÉBEN BÚCSÚBESZÉDET MONDANI,a közjogi méltóság jegyében sem volt bátorsága-JA HOGY AZ ELHUNYT PERSONA NON-GRÁTÁNAK TEKINTETTE?-érthető!!!
Mi ennek az üzenete?-számomra az hogy a DEMOKRATIKUSS MAGYARORSZÁG ÖNMAGÁT KORLÁTOZTA BE AUTOKRÁCIÁVAL!!!DDD
eugen4402
@bakegya: Tudom én, hogy az a néhány százezer honfitársunk, aki "kitántorgott" az országból, nem csak a Nyugdíjbiztosítókat lehetetleníti el, hanem az ország szellemi színvonalát is az analfabéták nívójára juttatja.
Vess egy pillantást a népszerűségi listákra, lassan már csak francziakissmihályok és strassnoffignácok maradnak a top tízben. :-(((
bakegya
@eugen4402: genetikailag nem normális a röghözkötés- korszerütlen.A tudomány-ÉS TECHNIKA MAI ÁLLÁSA SZERINT MÁR RÉG NEM, de már a köznapi inteligencia is ellent kell, hogy mondjon annak,hogy egy adott ország határain belül adózzunk önmagunknak-ahol pedig se szinvonalas fejlesztés se béke és nyugalom a társadalmilag is hasznos munkára ott nem kell maradni és kínlódni azért hogy vessünk,más meg arasson, MEGGYŐZŐDÉSEM.Aki ezt középarányosan ezt az életformát választja azt nem tudom elítélni.A hazai teknős feudálkapitalizmusába én sem fogom egyegyetlen gyermekemet sem beilleszteni.Menjenek tanulják az életet-az én szüleim már a 70-utáni időkben ezt javasolták-"ha egy mód van rá menjetek"ÍGAZUK VOLT,ÉS EZ CSAKKK MEGERŐSÍTI AZ A TÉNY ,AHOGY rendszert sose váltott ez a sok kurmány és vezérkar...csakkk jól megtollasították saját magukat.A többi pedig éhbéren kínlódhat-ha még szociális érzületű akkor mindenképpen.KIVÉTELEK A FOCISTÁK ÉS A SZTÁROLT SPORTOLÓK.
amaramaistanna
A Facebookról: " A.A.: Ha nem lájkért ment volna,akkor nem láthatnánk ez a fotót. Gyurcsány még a gyászt is képes kampánycélra felhasználni.Gyurcsány méltatlanná vált végleg a minimális tiszteletre is .Ráadásul egy katolikus embertől a zsidó vallás szerint vett búcsút kavicsot téve a sírra. Nem jutott virágra?"
amaramaistanna
@Desischado: Gyurcsány egy kavicsot tett a sírra. Ő se vitt virágot. Ezzel a fotóval még több utálót szerzett. Kulturált művelt ember tudja, hogy van valami amivel nem kampányolunk. Ez pedig a gyász. Gyurcsány se nem kulturált se nem művelt. Csak egy politikus a rosszabbik fajtából, aki hazug és álszent.
eugen4402
@bakegya: Azt hiszem, örök, és feloldhatatlan ellentmondást érintettél a határok hasznosságának emlegetésével, és, hogy mennyire régi keletű a kérdés, eszembe jut nagyapám, aki segédlevelével Bécsbe költözött, és két évig ott dolgozott, utána tett mestervizsgát. Igaz, 1912-ben Ausztria még nem számított külföldnek... Mások meg, akikre büszke a nemzet, szinte mind neves nyugat-európai egyetemeken képezték magukat, de erről nem szeretnek beszélni a fél-ázsiaiak. Törődj bele, zárd be az ajtót-ablakot aztán jöhet a magyar mécses, az való nekünk.
prime777
Ezt nem kellett volna.Főleg így beállítva feltenni.Annyi esze lehetett volna,hogy ha már lefotóztatja magát úgy kellett volna csinálnia mintha valaki elcsípte volna azt,hogy ő ott volt.Valami rossz minőségű paparazzi fotót valakivel csináltathatott volna,ahol azért kivehető,hogy ő az a sírnál.Így semmi baj nem lett volna belőle.
Miért nem ment el a temetésre ő is?Ő jóban volt Göncz Árpáddal.
Kit érdekel,hogy ott van Orbán vagy mások is.
Nekem ez visszatetsző.
kutyahűség
Nagyon jól és helyesen tette. Ha végre hazakeveredek, én is ezt teszem. Árpi bá'-t rendkívül tiszteltem. Az a minimum, hogy viszek egy szál virágot a sírjára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.