Nyolc autót tört össze egy autóbusz kedden Budapest III. kerületében – közölte a katasztrófavédelem fővárosi szóvivője az MTI-vel.

Nyolc autót darált le egy BKV-busz

Kisdi Máté elmondta: a busz 15 utasa közül senki nem sérült meg, amikor a jármű egy épületnek ütközött és egymásnak tolta a kocsikat a Szent István utcában. A vezetőt a mentők a helyszínen vizsgálják.

Nyolc autót darált le egy BKV-busz

Az Origo úgy tudja, hogy a sofőr rosszul lett, ez okozta a balesetet.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lehet, hogy a soför lett rosszul, lehet, hogy Tarlóspisti 40 éves
buszparkjának az egyik " diszpéldánya "...Erre ( sincs ) nincs pénz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kofoka
@volvós: @verum: Sajnos a jármű vezetője kórházba került. Eszméletét vesztette menet közben. Sajnos jó pár évvel ezelőtt volt hasonló menet közbeni eszméletvesztéses baleset a Stadionoknál, ahol az egyik járművezető menet közben kapott infarktust... Sajnos ő már nincs közöttünk.
izo
@volvós: A 40-ből ha jól számolom 27 évszoci uralom volt, talán nem a Tarlóson kéne számonkérni!
volvós
@izo: Késö van már,feküdj vissza a kórterembe, Emöke !!!
volvós
@izo: 22:45
...menjen veled az ápolód...
emerencia
@1magyar: Nagyon meg tudom érteni a sofőröket. A normális az lenne, ha beteget jelentenének, ha rosszul érzik magukat de tündérországunkban ez már luxus. Nálunk már leginkább csak azok a fiatalok mernek táppénzre menni akik még a kereső szüleikkel élnek. A többiek húzzák az igát betegen is a végsőkig a garantált bérminimum körüli bérért. Így szórjuk a vírust nemcsak a munkatársi körben hanem idegenek között is, de ez a kisebbik baj. Néha nehéz mutatványokat kell végrehajtani 3-4 méteres magasságban úgy, hogy közben az arra sétáló emberek, szaladgáló kisgyerekek, stb. ne sérüljenek. A frász jön rám ilyenkor, ha tudom, hogy valamelyik kolléga aznap nincs toppon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.