"Nem kétséges, hogy Európát megtámadták" – jelentette ki Lázár János csütörtöki rendes kormányinfóján.

A kormány szerint ezért össze kell fogni, és az illegális bevándorlást meg kell állítani.

"A bevándorlás és a terrorizmus egymástól elválaszthatatlan, kéz a kézben jár"

- mondta Lázár. A miniszter szerint tarthatatlan, hogy Brüsszelben napokig rettegnie kell az ott élőknek, és folyamatos a terrorveszély.

Lázár arról is beszélt, hogy az illegális bevándorlók nem integrálhatóak a társadalomba, és ez Németországban is súlyos kihívást jelent. Majd Lázár a cigányság helyzetével állította párhuzamba a bevándorlási kérdést. "Magyarország hosszú idők óta küzd a cigányság integrálásával. Hogyan tudnánk akkor olyanokat integrálni, akik nem élnek velünk együtt?"

Nő a terrorveszély, a TEK jól dolgozik, Paksot folytatjuk – Lázár megint beszélt

A TEK emlékezetes lukra futására is reagált Lázár János. A miniszter szerint a hat férfi érdemi fenyegetést jelentett, majd emlékeztetett rá, hogy az elfogottak közül ketten büntetett előéletűek. "A TEK nagyon jól teszi, ha kiemelten figyel, ezért olyan hiba nem történt, ami a TEK-nek felróható lenne."

Lázár ismét elutasította az európai kötelező kvótarendszert, ami ellen a Fidesz folyamatosan gyűjti az aláírásokat. Bejelentette, hogy már több mint 900 ezren írták alá az íveket.

Paks 2-ről, illetve az Európai Bizottság erről szóló kötelezettségszegési eljárásáról Lázár azt mondta:

"Paks köszöni szépen, jól van, és megy előre. Aki Paks ellen kampányol, a rezsicsökkentés ellen kampányol."

Lázár elárulta azt is: valóban elbukta a Miniszterelnökség a Századvég-pert. A 30 ezer oldalas dokumentumot a következő napokban át fogják küldeni annak, aki ezt a bíróságon kérte.

Frissítés: A Propeller jelen lévő riporterének kérdéseire válaszolva Lázár közölte: az Európai Bizottság nem tilthatja meg Paks II. megépítését, ezért a beruházás mindenképp megvalósul. Mészáros Lőrinc gyanúsan drága lovarda-építése miatt nem indul KEHI-vizsgálat, vizitdíj pedig nem lesz, az egészségügy köszöni szépen jól van: Lázár szerint "soha nem látott fejlesztések" valósultak meg az ágazatban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja, nő a terrorveszély, hogy addig se foglalkozzanak a "keményen dolgozó kisemberek" a piszkos, aljas, mocskos, undormány és szemét húzásaitokkal - te tetű !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ja, nő a terrorveszély, hogy addig se foglalkozzanak a "keményen dolgozó kisemberek" a piszkos, aljas, mocskos, undormány és szemét húzásaitokkal - te tetű !
troppauerhumer
Turulbaszorultfejű .mihígmélymagyarok éberség! A dzsihadisták helyett időnként a bajtársainkra csap le a TEK.
Hehehehhheeee az élet a legnagyobb tréfamester. nyilván pont a szélsőjobbosok visítottak a leghangosabban, hogy muszlim dzsihádisták vannak az országban, erre kiderül hogy őket nézték annak...h
"A szenzációs terrorellenes akcióval Hajdu János már akkor körbehaknizta a sajtót, amikor még nem álltak a rendelkezésre a szakértői vélemények – úgy tudjuk, ez vezetett a Terrorelhárítási Központ vesszőfutásához. Valójában két különálló ügy van: az egyikben, ahol Hajdu bombagyárról és nemzetközi kapcsolatokról beszélt, szabadlábon vannak a bíróság által veszélytelennek minősített gyanúsítottak. A másikban, ahol viszont nem merült fel semmiféle terrorgyanú, két olyan figurát kapcsolt le a TEK, akik leginkább a szélsőjobboldalhoz kötődnek, és hosszú ideje jól ismerik őket a titkosszolgálatok.

index.hu/.../11/26/a_tek_vezere_mert_nagyot_almodni/

Ennyire nem kell adni a hülyét. Több sajtótájékoztató volt mielőtt az igazi infók kitudódtak volna, Hajdu direkt adta a rejtélyeset és nem adott egyenes válaszokat pl a fenti kérdésekre, csak meglebegtette a lehetőségét. A szélsőjobboldalit is ő dobta be, had legyen valami súlya a dolognak. A TEK évek óta görcsösen próbálja igazolni saját létét (azon kívül hogy Orbán magánhadserege). Ja, Harcos ruha? Nincs több kérdésem..
Állatkák ... Orbán Viktor állatkájáiiii...heheee..
Főlökött
Egy valamiben egyetértünk :
"egy súlyos kihívást"-mely a németeket terheli saját ténykedésük kapcsán, egy mondvacsinált-átgondolatlan kvótarendszerben szétdobni mindezt, a többi tagállamnak is, hogy Ők is lévezzék, hát szóval, hogy finom legyek, egy meggondolatlanság.
Hogy fokozzam, Őket erre kötelezni is, pedig maximális arcátlanság! Mondhattam volna pofátlanságot is, de nem akartam ennyire drasztikus lenni.
Terroristákból - terrorsejtekből köszike, valahogy nem kérnénk, hamár - homár a gyűjti kapcsán, így összehozták ezen szép bandát :))-magtarthatják !!!
De azért aranyos elképzelés lett volna, mint tagállamnak, olyan megtiszteltetés lenne az, hogy az általuk összeszedett trutymót szét kívánják hinteni közöttünk, mindenki élvezze tán...főleg a sajátjukra...
Szerintük pedig még mi legyünk boldogok is ezért. :) Talán fordítva ülnek a lovon !!!?

Szóval ezeknek elmentek otthonról, nem kicsit - nagyon is !!!

Élvezetük legyen a nyári villám ! Relaxáljanak abból a közpénzből egy kicsit, amit havonta kapnak, de minek is.
wagabund
az, hogy mit mond, tök mindegy a sorsomat tekintve...semmivel nem tud meglepni...
de ahogy mondja, az nagy élmény...nem dadog, nem makog, nem nyög, nem őőőzik, nem vonaglik, a kérdésekre szemrebbenés nélkül válaszol. rendkívül felkészült, alapos háttérismeretekkel...nagyon tud ez a faszi, bárki bármit is mond.
ehhez kell a veleszületett tehetség...ezért(is) megszámlálhatatlan irigye van...az egyik én vagyok.

lehet leszólni.
feleselek
"Minden nagyonszép, minden nagyonjó, mindennel meg vagyok elégedve..."
A történelem ismétli önmagát, csak a hülyék változnak...!
simmering73
Szemrebbenés nélkül, folyékonyan így hazudni nem sok politikus tud ma Magyarországon.
solidedge
Már egyszer leírtam, a migránsok összemosása a terrorizmussal furcsa logika. Magyarországon egy évben 100-120 gyilkosság történik, amelyeknek elkövetői magyarok. Az előző logika szerint a magyar egy gyilkos nép.
Toby
@wagabund: A hihetőnek látszó hazugsághoz is kell teheccség !
vonotok
Lézer Jancsi ! Amit Te képviselsz azt úgy nevezik HAZAÁRULÁS ! Remélem egyszer még felelned kel, ezért is.
nyanya001
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy az Orbán mit, kit képvisel ?
valasz.hu/itthon/veszettul-terjed-ez-az-orban-viktor-video-106729
Össze vissza pofázik süketel, pávatáncol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.