Negyedik alkalommal rendeztek Győrben jótékonysági süteményvásárt, egy névtelen szararc azonban idén feljelentette a kezdeményezést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál.

A szervezők a győri karácsonyi vásárban kínáltak volna többek között otthon készült süteményeket is, a becsületkasszába befolyt pénzből pedig a helyi Gyermekmentő Alapítványt támogatták volna, hogy meg tudjanak venni egy életmentő készülket az egyik győri mentőautóra.

A süteményeket még ki sem pakolták, amikor egy panaszos nyomán megjelent a Nébih ellenőre, aki betiltotta a sütemények árusítását, mivel otthon készült élelmiszer nem árulható engedély nélkül.

Egy anyuka a Facebookon azt írta:

Ez hihetetlen! Pedig ma délelőtt sütöttünk mi is a fiacskámmal sok-sok muffint, hogy ma délután kivigyük. Valakinek problémája volt azzal, hogy házi készítésű termékekről van szó? Ez szánalmas.

A szervezők szerint érthetetlen, hogy hogyan képes valaki egy jótékonysági gyűjtést így tönkretenni, a hatóság szerint viszont szabálytalanul árulták a süteményeket.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Gratulálok a magyar társadalom ezen "igen nemes lelkű" barmának! Remélem büszke magára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@enslaved: Mondom hogy nem érted.
Szted mit jelent az a szó hogy paraszt?
percsi
Olyan hírt szeretnék már végre olvasni, hogy sorban jelentik fel a patkányokat, a feljelentős görényekkel együtt.
enslaved
@percsi: Ez itt nem az állatkert, csak szólok:-)
enslaved
@Mézike: Nyugi, értem mit akartál mondani, csak elvicceltem, na ! :-)
Mézike
@enslaved: a fene! Pedig most akartalak kioktatni. Na!
verum
"A feljelentőről nincs mit mondanom. A hatóságról sincs. Akkor sem, ha jogszerűen járt el. Akkor sem, ha kötelessége. A törvényekről sincs mondandóm. Ugyanis ott rohadjon meg az a törvény, amit az emberi törvények olykor nem írhatnak felül. Szégyellje magát az a hatósági személy, akiben annyi civil kurázsi nincs, hogy a szemétbe dobja az ilyen bejelentést. Ami valószínűleg névtelen volt. Jogosan, hiszen az egysejtűeket nem szokás elnevezni."

orditok.blog.hu/2015/11/29/orditani_kell_316?fb_action_ids=700662813403941&fb_action_types=og.likes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.