Nem kell kötelező jelleggel migránsokat befogadniA vasárnap elfogadott zárónyilatkozatnak nem része az, hogy az Európai Unió országai között kötelezően szét lehetne osztani a migránsokat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió és Törökország vezetőinek vasárnap Brüsszelben tartott rendkívüli csúcstalálkozójának végén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Olyan sotet orban, mint neger szajaban a negro, ejfelkor egy alagutban... Ha szo nelkul elfogadta volna pl. az eloszor felajanlott 500 fos menekultkvotat, mely kb. a bicskei tabor letszamaval egyenlo, akkor most o is szabhatna felteteleket, mint Torokorszag teszi. Termeszetesen, az 500 nem egyenlo azzal a 2 millioval, akik mar Torokorszagban vannak.
De orbannak folyton muszaj szellel szembe hugyoznia, mert kulonben nem kezelheto az idegbaja.
Vannak dolgok, amikor meg rengeteg penz sem oldja meg a problemat, mint ebben az esetben is.
orban folyton a mas farkaval verdesi a csalant, neki semmi sem draga, ugyis a zemberek fizetik az osszes agymeneset az adokbol.

Azert kivancsi lennek orban gondolatmenetere: mondja meg nekem valaki, ez a szemely (orban) legalabb a sajat 5 gyereket elismeri? Vallalja, hogy o csinalta oket? (Bar enelkul is mar latszik a kis sarkanytojasbol kikelt sajatlabu rasika meg az aranyozott falabu gazsika viselkedesebol, hogy jocskan van bennuk a papabol...:o(((((
1magyar
@karma1: Te vernéd más farkával a csalánt,ha ideengednéd ránk a sok muszlimot. Az, hogy fizetni kell nekem se tetszik, mert semmi közünk a szíriai háborúhoz, de a kisebbik rossz.
Csizmás Kond
@karma1: Négerrel negróval és sötétséggel példázódni pedig nagyon humánus és liberális dolog...
Sziszifusz
Meghozta eredményét a menekült kvóta elleni aláírás gyűjtés. 900 ezer aláírás, és az UNIÓ meghátrált a magyarok előtt.
Ugye, érdemes volt utcasarkon, fagyos időben, közmunkásokkal aláírásra ösztönözni a lakosságot ? A vezér irányítása most is kiváló volt, a zemberek most is győztek a gaz UNIÓ-val szemben.
eugen4402
@Sziszifusz: Kétségtelenül kellett a 900 ezer aláírás, de nagyon lényeges lehetett a döntésben az a vérfagyasztó pillantás is, amelyet az "orbanizálódós" hírhez mellékeltek. Persze a 3 milliárd euró sem csekélység, annyi pénz csak számtanpéldában létezik Rejtő szerint...
karma1
@1magyar: Mi befogadjuk oket, es figyelunk az asszimilaciora. Egyedul a kinaiak kiismerhetetlenek, (az idosebb, konzervativabb korosztaly), a fiatalok mar OK.-k.
A fogorvosnom szir, egy egesz fogasz-rendelot tulajdonol es o a vezeto orvosa is, a ferje utepito mernok, 2 gyerekuk van, a fiu most fog egyetemre menni.
Nem tudom, milyen vallast gyakorolnak, mert a no europai ruhakat hord, szoknyat, de azt tudom, hogy minden evben INGYEN vizsgalja es kezeli a hozzafordulo iskolasok fogait 18 eves korig ket heten keresztul.
Igaz, bennunket senki sem felemlit meg allami szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.