Kulka János otthonában látta vendégül néhány napra az Afganisztánból származó Amint. Az együtt töltött napokat a szereplők maguk örökítették meg, így a saját felvételekből készült, személyes hangvételű videónapló hitelesen adja vissza megismerkedésük és összebarátkozásuk történetét.

 A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület videósorozatot és albérletkereső programot indított. A részvételi doku-sorozat hazai közéleti szereplők és itt élő migránsok közreműködésével készült, akik közösen dokumentálták együtt töltött napjaikat.

Kulka János befogadott egy afgán menekültet

A videót három további epizód követi Klein Dávid hegymászó, Vranik Roland filmrendező, valamint Jónás Vera zenész-énekesnő részvételével.

Az Egyesület olyan potenciális főbérlők jelentkezését várja,  akik szívesen adják ki lakásukat vagy szobájukat itt élő külföldieknek (normál áron vagy akár kis kedvezménnyel).

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Más Magyarországnak voltak szebb pillanatai is mint pl a fasiszta rendszer elől menekülő görögök befogadása. És éppen egy kvázi diktatórikus berendezkedés alatt. Akkor is voltak jelentős kulturális problémák, az sem volt konfliktusoktól mentes. Késelések verekedések, ... Nem több mint az akkori átlagos kocsmai éjszakákban. Országunk mindenesetre akkor jól vizsgázott.
Ma Gorbán és bandája meg sem adja az esélyt a magyarok emberi oldalának megmutatásában. A kommenteket olvasva kb. a hozzászólók hetven százaléka hergelhető a "habonyi" szeméttel.
Még mielőtt valaki azzal akarna vádolni, hogy szimpatizánsuk volnék, nem. Csak korrekt, határozott, következetes elbánást, kell biztosítani a menekülteknek. Világosan, érthetően meg kell húzni azt a határvonalat meddig szól a segítség,. Ez pedig nem megy elszigetelt gobráni nemzethy "megoldásával". Ezt mivel szerencsére Eu.-s tagok vagyunk volna kivel egyeztetni, ha éppen nem pl. a questor ügyeket kellene elfelejtetni az emberekkel.
A rosszindulat megtapasztalása meg előbb-utóbb megbosszulja magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feco fero
@Papuska1: Így egy férfi nem gondolkodik! Meg értelek mert NŐ vagy! A háborúkat eddig férfiak vívták, a NŐK ANYÁK által szült fiú gyermekeik által!
Miért engedtétek ŐKET egymást ölni?
Különbem is ha férfinak adod ki magad, viselkedj aszerint, egyébképpen egy fax szopó picsának tekintelek!!!
Papuska1
@feco fero: Szerintem ebben is tévedsz. Én tényleg tiszteltem, és ma is tisztelem a hölgyeket és minden katona mögött ott van egy édesanya, talán egy feleség is, de ott van a tudósok, a művészek, és minden fontos férfi mögött egy okos nő, aki lehet, hogy nem tolakszik előtérbe, de valójában Ő irányít. Példaként jelezném, hogy sokatok kedvence Gyurcsányi Elvtárs mögött is van egy hölgy, akit módomban állt valamelyest ismerni, és többször beszélgetni vele, de abban biztos vagyok, hogy a családban nem Fletó az okosabb, sőt... Szóval érdemes tisztelni a hölgyeket, ha melletted állnak, de ha az ellenfeled hölgy, akkor fel kell kötnöd a gatyát, és ha bunkó módon neki támadsz, az biztos bukás! Ezt egy vén rókának nyugodtan elhiheted!
1magyar
@prime777: Na de ki ez a Kulka?Nem egy egység.
prime777
@1magyar: "Na de ki ez a Kulka?Nem egy egység."

Ne gyűlölködj a magyarok ellen!
Yoda69
Minden tiszteletem Kulka Janose. Meg betegen is peldat mutat embersegbol.
A sok 1 bites balfasz, akik eletben tartjak orban nemzetrombolo fasiszta rendszeret, tanulhatnanak tole.
Jozefina
Kulkának valószínűleg lesznek követői!!! Minden elismerésem az övéké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.