A menekültek közé hajtó magyar kamionsofőr szerint csupán "kikerülési manővert hajtott végre", valójában nem hajtott a menekültek közé. A sofőr telefonon mondta el a TV2 reggeli műsorának, hogy barátai szórakoztatására készítette a videót, de utólag úgy gondolja, a dolog mégsem olyan szórakoztató

Mint mondta, nem tett semmit, amit meg kellene bánnia.

Az esetről a Propeller is többször beszámolt. Mint ismert, egy magyar kamionos pár napja feltöltött egy 15 perces videót a YouTube-ra, amelyen az látható, hogy az autópályán csapatokban grasszáló bevándorló fiatalok kövekkel dobálják az elhaladó kamionokat, illetve elfordítják a tükröket, letépik a ponyvát, hogy megállásra kényszerítsék a sofőröket, és feljussanak az Angliába tartó kamionokra.

A kamionost a Fidesz fő feljelentőembere is megtalálta – s természetesen fel is jelentette.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"kikerülési manővert hajtott végre"

Igen, a bíróság ezt a védekezést el fogja fogadni, miközben azt kiabálta:

"Gyere a k... anyátokat, átmegyek rajtad te f...szopó, te..."
coub.com/view/9ejnx
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@F_Viktor: Tanuld meg előbb a Kressz szabályokat, mielőtt hülyeséget állítasz! Bűncselekmény: gépjárműveket kővel dobálni, gépjárműveket rongálni, balesetveszélyes közúti helyzetet okozni, stb.! Szabálysértés: gyalogosan autópályán közlekedni! Ezek Uniós előírások!
F_Viktor
@rugacs: Bűnözői vénádból kifolyólag (a fityeszes lopásokat is véded!)nem akarod megérteni, mit követett el a kamionos.

Ha már KRESZ-t említesz, autópályán mikor lehet leállósávban is folyamatosan haladni?
Ugyebár a KRESZ szabályai kógensek!
De, amire próbáltok hivatkozni, a (nevezzük) gyalogosok KRESZ-t sértő magatartására.
Mit mond ki a (közúti veszélyeztetés) törvény? E bűncselekmény ELBÍRÁLÁSA során NEM tekinthetők közlekedési szabályoknak a gyalogosokra és utasokra vonatkozó rendelkezések.
A szándékosság szintén nem vitatható.
rugacs
@F_Viktor: Egy törvénysértés elbírálásában elsődleges szempont a törvénysértések idejének feltárása. Vagyis megvizsgálják, mi okból hajtott a kamionsofőr a leállósávban. Amennyiben kiderül, hogy azért, mert gyalogosok elfoglalták a sávját, akkor a sofőr tette következmény. Ha kiderül, az őt ért támadás a gyalogosok részéről előbb történt, mint az, hogy ő feléjük húzta a kormányt, az a saját életének és biztonságának a védelme érdekében történt.
Gondolom ez neked magas, mert meghaladja az értelmi képességeidet. Te viszont egy pöcs vagy, mert konkrétumok nélkül lopással vádolsz másokat és bűnözőnek titulálsz engem, mert az agyatlan állításaiddal - mely minden logikát és értelmet nélkülöz - nem értek egyet.
Mivel te a szocik idején jól megszedted magad, de elmenekültél a Fidesz elől, feltehető, hogy ugyanolyan becstelen hazaáruló vagy, mint azok, akik eltartottak.
Ezzel szemben én a szocik idején ugyanúgy éltem, mint most, amiből egyenesen következik, pártfüggetlenségem. Egyesek - mint te - saját töketlenségét a hatalomra hárítja.
Én viszont - mivel nem vagyok sem védőügyvéd sem jogász sem bíró, addig nem foglalkozom mások lopásával, amíg azt nem velem szemben követi el. Főleg, mert nem tartozik rám. Velem ellentétben - te mint pöcs - mindenbe beleszólsz, mintha telefon lenne. És olyanokat vádolsz, akiket nem is ismersz. Persze pont ezért vagy pöcs.
Tehát ha mindenki olyan bűnözői vénával rendelkezne, mint én, nem lenne szükség börtönökre, meg bűnüldöző szervekre. És az is nagy szerencse, hogy nem mindenki akkora pöcs, mint te, mert akkor ki sem látszanánk a becsületsértési perekből... :-DD
100 szónak is 1 a vége: itt egyedül te követtél el bűncselekmény: méghozzá becsületsértést!
F_Viktor
@rugacs: Írod:
"Egy törvénysértés elbírálásában elsődleges szempont a törvénysértések idejének feltárása."

Már ne is a a területi és személyi hatállyal véditek a kamionost?
Játszik a bűncselekmény elkövetésének ideje is?
Vagyis ha te megölöd a Gyurcsány hívő szomszédodat, akinek holttestét elrejted, őt eltűntnek nyilvánítják, míg 2 év múlva nem teszel fel egy a gyilkosságról készült videót a netre.
O'szt ha nem árulod el a gyilkosság időpontját, akkor te hi-hi, nem is leszel büntethető? :-)

Írod:
"Amennyiben kiderül, hogy azért, mert gyalogosok elfoglalták a sávját, akkor a sofőr tette következmény."

A felvételen nem ez látszik.

Írod:
"Ha kiderül, az őt ért támadás a gyalogosok részéről előbb történt, mint az, hogy ő feléjük húzta a kormányt, az a saját életének és biztonságának a védelme érdekében történt."

Ha megnézed a felvételt, a csávó áll a szerelvénnyel a belsőben, előtte üres mindkét sáv.
Jobbról elmegy mellette az Inpesa feliratú kamion, erre a magyar sofőr (miközben előtte még mindig hosszú távon üres mindkét sáv!) húz le jobbra a leállósávban, miközben azt kiabálja, hogy "Gyere a kurva anyádat, átmegyek rajtad te faszszopó! Gyere a kurva anyádat, gyertek ide b+..."

www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A 04:50-től!

Esetleg valamelyik ballib hamisította meg a felvételt Gyurcsány parancsára? :-)))
wagabund
..."az autópályán csapatokban grasszáló bevándorló fiatalok kövekkel dobálják az elhaladó kamionokat, illetve elfordítják a tükröket, letépik a ponyvát, hogy megállásra kényszerítsék a sofőröket,"...

ezeket ki jelenti fel? hol az autópálya-rendőrség...

megint a ledvédtelenebbet baszogatják...a garázdákkal nem tudnak, de nem is mernek mit kezdeni...
remélem a kamionos megvédi magát...pláne az íróasztal bajnokokkal szemben...

...az úton zajlik az élet, nem a fogadóban...
Ticsi
Nem hajtott közéjük, csak melléjük ment. A kamion jobb oldalán voltak a gyalogosok (AZ AUTÓPÁLYÁN) a bal felén senki. Tehát csak melléjük ment. Békén lehet hagyni az embert dolgozni, hamár a gyalogosoktól nem tud rendesen. A fidesz jelentgetős embere meg jelentse fel a gyaloglókat. Lehet kapna ő is 1-2 követ az arcába tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.