Miután - társadalmi támogatottság hiányában - Boston után Hamburg is visszalépett a 2024-es olimpiai kandidálástól, arra voltunk kíváncsiak, hogy ha a nálunk jóval gazdagabb országok-városok lakói sem akarják ekkora költségekbe verni magukat, mi vajon továbbra is kitartunk-e a rendezés mellett. Spoiler: naná. Ráadásul a kormánypártiak többsége szerint ez egyáltalán nem olyan kérdés, amit az emberekre kéne bízni, mert még a végén politikát csinálnak belőle, és különben is, csak ötvenezer gyerek éhezik, és ők sem rendszeresen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Marha birkák ! Fizessétek ti az idióta elmebeteg, felcsúti szarházi, agydaganatos ötleteit !
namihami
Már többször volt pofám azt a demagóg ötletemet leírni, hogy a T. vállalkozók és az olimpia hívei csinálják meg a saját zsebükből az olimpiát.
Ha nyereséges lesz, akkor senki nem fogja tőlük sajnálni, de ha buknak, azt ne a mi zsebünkből akarják finanszírozni.
Milyen szép idea lenne, hogy a beruházás hasznát vállalkozó uraink lekaszálnák és a sz@r meg maradjon a mi tányérunkon.
Ebben a városban akarnak olimpiát, amelyik nem egy világesemény, de szinte egész nap képes bedugulni? Hogyan képzelik akár csak a tömeg szállítását, stb...?
Pl. Sidney tokkal-vonóval ürült ki az ottani rendezvény alatt.
human
Miért ne lehetne olimpiát rendezni? Orbán az 1800 fős Felcsút faluba építtetett 3500 fős futball arénát. Nincs olyan felesleges és abszurd milliárdos beruházás amit ne rendelne meg, ha neki úgy tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.