Bő egy év múlva borulhat a tízórai-ebéd-uzsonna szentháromsága: a kormány tervei szerint naponta négyszeri étkezést kapnak majd a gyerekek. Csak egyelőre sem a közétkeztető cégek, sem a tanárok nem értik, miként lehetne ezt megvalósítani, főleg, ha ez azt jelentené, hogy menzareggelivel indul a tanítási nap. Borulhat az alig két hónapja startolt menzareform is, és az sem mellékes kérdés, hogy ki fizesse a plusz étkezést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Nyuszicsibe: Azért ez egy elég egyedi eset lehet, számomra viszont sántít is valahol. Minden gyereknek jár az étkezés, tehát olyan nincs, hogy valaki azért nem kap enni, mert nem fizette be. Aki nem fizet, annak is jár.
Mézike
@enslaved: Vannak olyan gyerekek akiknek fizetni kell. Például az én fiamnak is. Csak az óviban ingyenes minden gyereknek. Ez se igazságos, mert miért ne fizessen akinek jut rá?
Nyuszicsibe
@enslaved: alsó tagozat, harmadik osztály. Nem érdekel, hogy nem akarod elhinni, neveket tudok mondani. Egy lány rendszeresen nem volt befizetve, egy meg hébe-hóba, ha jóhiszemű vagyok, azt mondom, olyankor anyuka elfelejtette befizetni. Külön voltak ültetve,de lecsattogtak az ebédlőbe, és szerencsétlenek napi szinten nézték a többit. Nem mellesleg akik be voltak fizetve néha még repeta is jutott. Hagyjuk a mellébeszélést, ezek a gusztustalan TÉNYEK !!
enslaved
@Mézike: Az iskolában is ingyenesen jár a rászorulóknak és a nagycsaládosoknak.
enslaved
@Nyuszicsibe: Én azért az anyukát is elővenném ebben az esetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.