Egy olyan vadászbolt vásárolt fel a honvédségtől több mint ezer rakétát, amelyik 2012-ben még csak húszmillió forint árbevételt ért el – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a Párbeszéd Magyarországért szóvivője.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nálunk nagyon elmaradottak a helyi vadászok. Még mindig a duplacsövűt használják.
nyanya001
A politikus azt mondta, ezek lejárt szavatosságú, de felújítás után működő, éles harci eszközök, amelyek bevethetőek, „mondjuk közép-afrikai diktátoroknak vagy közel-keleti terrorszervezeteknek tökéletesen megfelelnek”. Hozzátette: „lehet, hogy ilyen légvédelmi rakétákkal vagy levegő-levegő rakétákkal támadják” a Szíriában lévő NATO-egységeket.
És ezek vezetik ezt az országot.
Te jó Isten !
F_Viktor
Ebből világra szóló botrány lesz!!!

A kormány elad egy "vadászboltnak"(!!!) 7,5 millió forintért 3 327 db rakétát (több 10 millió USD értékű harckocsik, több 100 millió USD értékű repülőgépek kilövésére alkalmas harceszközök), melynek feketepiaci értéke 20-50 000 USD!!!
+ még 83 gépágyút (feketepiaci értéke 4-5 000 USD) és 5 önjáró repülőgép bemérésére alkalmas lokátort (feketepiaci értéke passz)!!!

És a magyar kormánynak fogalma nincs(???), hogy hol vannak ezek a harci eszközök?
Nehéz elhinni, hogy egy ilyen 70-80 millió USD-os businessbe ne lenne bent a fityesz maffia!!!
verum
Vadászboltnak rakéta?
A fácánra rakétával lőnek? Mi az, Semjén szeme romlani kezd...?
kkalman
Nálunk nagyon elmaradottak a helyi vadászok. Még mindig a duplacsövűt használják.
szaboria1
A múlt héten máshol már olvastam, hogy lehet már magyar országról származó fegyverek az Iszlám Államnál. Akkor még kételkedtem de mára már ez elmúlt. Ez is akkor egy Hende mutyi lehetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.