„Még nem terhesek, de ezen is tudunk segíteni, ha igény van rá, adáson kívül” – a hvg.hu értesülései szerint ezt mondta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kancellárja egy egyetemi tévé  "Főzz együtt a kancellárral!" című főzőműsorában, miután a műsorvezető megjegyezte, hogy a máj vastartalma jót tehet a terhes nőknek.

A kancellár megjegyzése nagy botrányt kavart az egyetemen, az intézmény vezetése elhatárolódott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
@profon: hát mit tegyek? Ilyen fiatal 12 éveske vagyok. Mellesleg fiúban Ákoska is ebben a korban leledzik, azért beszél hülyeségeket,.
Azt azért megkérdezném tőle, a mamája hozta a világra? Vagy a gólya? Ha a gólya, akkor valószínű útközben fejre ejtette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@mariaberta: Mint a Tanu-ban. A nép egyszerű emberét teszik vezetői pozíciókba, aki nem ért semmihez, de nem is kell tennie semmit. Az ilyeneket lehet utasítgatni, és bármikor máshova átpakolhatók, ha gáz van.
vadnarancs
Na pubi! Tudod ez nem egy egyetemi kancellár szájából, hanem egy "nyócosztályt" végzett parasztgyerek "szájábul" is iszonyatosan undorító. Szégyelld el magad és önként mondj le te tahó paraszt!
human
@vadnarancs: A parlamentben is ezt a színvonalat képviselik páran. Ott volt, mikor baby dolloztak egy képviselőnőnek. Vagy mikor Szél Bernadettnek azt mondták, hogy az a nő aki szép még nem biztos, hogy okos is. Vagy mikor Szabó Tímea Lázár dolgai iránt érdeklődött, Lázár furcsálta "vonzalmát az irányába" és még lovagolt egy ideig ezen a sexista témán. Szegény Tímea majdnem elsírta magát a megaláztatástól.
kkalman
Fidesz gyökér, Fidesz mentalitással. Tudnám, ezek a ganék hogy találtak maguknak feleséget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.