„Még nem terhesek, de ezen is tudunk segíteni, ha igény van rá, adáson kívül” – a hvg.hu értesülései szerint ezt mondta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kancellárja egy egyetemi tévé  "Főzz együtt a kancellárral!" című főzőműsorában, miután a műsorvezető megjegyezte, hogy a máj vastartalma jót tehet a terhes nőknek.

A kancellár megjegyzése nagy botrányt kavart az egyetemen, az intézmény vezetése elhatárolódott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
@profon: hát mit tegyek? Ilyen fiatal 12 éveske vagyok. Mellesleg fiúban Ákoska is ebben a korban leledzik, azért beszél hülyeségeket,.
Azt azért megkérdezném tőle, a mamája hozta a világra? Vagy a gólya? Ha a gólya, akkor valószínű útközben fejre ejtette.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Hasonul Ákoshoz, BME remek ember a Kancellár. Ákos 2, időben talán késett, de igyekszik és behozza a lemaradást.
Toby
Összefoghatnának a női hallgatók és megtéphetnék ezt a debil jópofit !
nemjoezigy
Jó tanítványai jelennek meg a színen a kdnpfideSS kormányzatnak!
Higgyétek el ez még nem a vége, lesz még rosszabb!
eugen4402
A kisördög incselkedik velem: mit tett volna a kancellár úr, ha 8 -10 fess leányzó jó szorosan körülfogta volna, és egyenesen tisztázták volna, hogy elő a farbával, nem dumálni kell, hanem cselekedni, mert addig innen senki el nem megy, amíg ...:-)))
profon
Hűha, kedvet kaptam a nők alázására ! A nőnek nem dolga élvezni a szexet ! Bőven elég, ha nekem jó. Aztán amíg nem megy szülni ( magyar nő 6 havonta ) vezesse a háztartást, meg sétáltassa a komondort !
mariaberta
@profon: Nem 9 hónapra gondoltál, vagy nem vagy tisztában azzal, amivel minden 18 éven felüliek tisztában vannak? /bár ahogy én látom, itt már a 12 évesek is tisztában vannak mindennel, és ennél korábbra nem akarok menni, bár lehetne/
profon
@mariaberta: Irónia kérem ! Irónia !!! De ezzel valószínűleg mindenki, aki szövegértésben legalább a 12 évesek szintjén van, tisztában van !
mariaberta
@profon: hát mit tegyek? Ilyen fiatal 12 éveske vagyok. Mellesleg fiúban Ákoska is ebben a korban leledzik, azért beszél hülyeségeket,.
Azt azért megkérdezném tőle, a mamája hozta a világra? Vagy a gólya? Ha a gólya, akkor valószínű útközben fejre ejtette.
human
Kocsmában el is megy ez a szöveg. Csak ha valaki egy egyetem kancellárja nem kellene élő műsorban szexuális ajánlásokat tennie a diákság felé. Még azt gondolná az ember, hogy ez egy elszólás volt és szokott ilyen ajánlatokat tenni.
kerekkocka
Meg kell szolgálni a magas pozícióért
mariaberta
@Toby: Szerintem ez a ... még annyit sem ér, nem érdemes rá pazarolni egyetlen percet sem. A mostanában feltett képeken lehet látni, hogy Ákoska olyan hülyén tekint a gépbe, mint amilyen hülye beszédre nyitotta nagybecsű dalos ajakát.
mariaberta
Kancellár ide, kancellár oda, azért mert valaki elvégzett néhány osztályt, a bunkó bunkó marad. Mondhatnám azt is, hohy buta paraszt, de azok tisztességes dolgos emberek, és az egyetemi tanulás sem hiányzik nekik
mariaberta
@Mirabilis: Hogy legyen egy bunkó kancellár elvtárs, aki hülyeségeket beszél. Ja és van a családjában nőnemű, mármint érdes-kedves mamáján kívül. Ha van, örülnek.
human
@mariaberta: Mint a Tanu-ban. A nép egyszerű emberét teszik vezetői pozíciókba, aki nem ért semmihez, de nem is kell tennie semmit. Az ilyeneket lehet utasítgatni, és bármikor máshova átpakolhatók, ha gáz van.
vadnarancs
Na pubi! Tudod ez nem egy egyetemi kancellár szájából, hanem egy "nyócosztályt" végzett parasztgyerek "szájábul" is iszonyatosan undorító. Szégyelld el magad és önként mondj le te tahó paraszt!
human
@vadnarancs: A parlamentben is ezt a színvonalat képviselik páran. Ott volt, mikor baby dolloztak egy képviselőnőnek. Vagy mikor Szél Bernadettnek azt mondták, hogy az a nő aki szép még nem biztos, hogy okos is. Vagy mikor Szabó Tímea Lázár dolgai iránt érdeklődött, Lázár furcsálta "vonzalmát az irányába" és még lovagolt egy ideig ezen a sexista témán. Szegény Tímea majdnem elsírta magát a megaláztatástól.
kkalman
Fidesz gyökér, Fidesz mentalitással. Tudnám, ezek a ganék hogy találtak maguknak feleséget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.