Végre a propagandaminiszter is megszólalt a Kovács Ákos-Telekom-kormány ügyben. Rogán szerint a Telekom visszaélt azzal a lehetőséggel, hogy van pénze, nagy cég, nagy befolyással rendelkezik. 

Ezt a TV2 Mokka című műsorában mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője ma reggel.

Rogán szerint fuj, csúnya Telekom, a kormány pedig pont hogy a nőket segíti

Rogán Antal szerint a kormány válaszul szimbolikus lépést tett, így kívánták minden magyar polgár nevében jelezni, hogy nem lehet bármit megtenni, egy ilyen intézkedést annak meghozatala előtt alaposan végig kell gondolni.

Szerinte a Telekom megsértette az alaptörvényt, amely világosan kimondja, hogy Magyarországon szólás- és véleménynyilvánítási szabadság van. Szerinte, ha ezt valaki úgy korlátozza, hogy "ad pénzt akkor, ha tetszik a vélemény, és nem ad pénzt, ha nem tetszik a vélemény, függetlenül attól, hogy ott érvényes polgárjogi szerződés van (…), akkor azt gondolom, egy szimbolikus lépéssel nekünk is jelezni kell, nem értünk egyet azzal, ha valaki nem tartja be a magyar alkotmányt és korlátozza a szólásszabadságot”.

A szerződésbontást az énekessel Rogán Antal úgy értékelte, hogy ilyen lépést egyetlen multi nem engedheti meg magának egy “médiahisztéria” miatt. Szerinte Magyarországon a magyar sajtó egy része “médiahisztériát folytat”, különösen a Fidesz kongresszusa után, “alig várták, hogy valamibe beleköthessenek, nem tudtak másba, hát belekötöttek ebbe”.

Szerinte ha valaki kicsit nyitott, akkor láthatja, hogy a jelenlegi magyar alkotmány az első Magyarországon, amely kimondja, hogy a nőket tisztelni kell, és pozitívan is lehet őket diszkriminálni. Emellett a kormány családpolitikája is jól mutatja, minden eszközzel segíti a nők munkáját, hogy akár szülés előtt, akár utána könnyen és gyorsan munkába állhassanak, ehhez a munkáltatóknak is kedvezményeket biztosítanak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Csak annyit kellett volna, kellene mondani, hogy "bocsánat, nem volt szándékunkban megsérteni a nőket", a kövérlacával kezdődően, az ákoskának és ennek a rogánkának is, de képtelenek rá. Inkább forduljon fel az ország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ha pozitívan diszkriminálnák, akkor a dolgozó nőket, akik gyerek mellett melóznak, megilletné a nyugat-európai bérszínvonal, te kis köcsög! Bele se gondol a szrházi, hogy esetleg több gyerek születne. Direkt csinálják! Különbenis egy kormány nem csinálhatná azt, hogy strómanokat tart fenn. Miért nem én kaptam a sertéstelepet?! Miért nem én csinálhattam a Várkert bazárt vagy a település világításokat? KIEZASZR???!!! Hanukagyertyás. Idén nem volt a Nyugatinál.
Fradigege
Miért nem voltál a Nyugatinál? Nem mersz a néped szemébe nézni.
glorianna
"ad pénzt akkor, ha tetszik a vélemény, és nem ad pénzt, ha nem tetszik a vélemény, függetlenül attól, hogy ott érvényes polgárjogi szerződés van (…), akkor azt gondolom, egy szimbolikus lépéssel nekünk is jelezni kell, nem értünk egyet azzal, ha valaki nem tartja be a magyar alkotmányt és korlátozza a szólásszabadságot”

Ez elég bornírtnak tűnik, Kishantos, trafikok, manyup, stb. után.
Toby
Tró-gánka ! Te csak markolászd az asszony seggét, legalább addig se lopsz !
Desischado
rogán mer beszélni?4 Hol van itt szólásszabadság, és demokrácia?! Már előttem felsorolták a lényeget, de engem is érdekelne, hogy ők milyen alapon merik eldönteni, hogy egy magáncég kivel szerződjön?! Hazug tróger vagy tonyó a bandáddal együtt!
Kamcsatka
Jó, jó! Köszönjük szépen az aggódását.De azért továbbra is kíváncsiak lennénk a fizika azon törvényszerűségére, amikor hőre tágul a lakása, illetve zsugorodik az ötödik kerület ingatlan állománya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.