Alkoholfogyasztás miatti gyomorpanaszokkal, allergiás tünetekkel, fulladásos panaszokkal is felkeresték a sürgősségi ügyeleteket karácsonykor – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat déli Híradójában.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ sürgősségi centrumának vezető főorvosa az M1-nek nyilatkozva azt mondta: sokkal egyszerűbb lenne megelőzni, mint utólag kezelni a panaszokat.

Zacher Gábor szerint az embereknek sokkal jobban oda kellene figyelniük magukra, de ezt nem csak erre a pár napra, hanem a jövő évre nézve is tanácsolja a szakember.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@lópicigáspár: Persze. A másik bölcs közmondás pedig imigyen hangzik: félig berúgni, ablakon kidobott pénz! :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Már megint ez a kirekesztés!Megint nem számítok magyarnak.
Nem vagyok népnemzeti,keresztény,orbánimádó futbalszerető,stadionépítő.
És még be sem rúgtam.
Mézike
Mi az hogy a család? És én? Papus az igen..., de én nem.:-)
Lepényleső
Itt volt a nagy alkalom,hogy megtudjuk kik az igazi Magyarok! Identitás zavaromban most iszom le magamat-Szlovák tejjel.
világlátó
Az alkoholos italok fogyasztásáról órákig lehetne írni.Lehet elnéző , tréfálkozó stílusban, de sokféleképpen. Az okok is ezerfélék. Ki örömében, ki bánatában... A szeretet legnagyobb ünnepén lerészegedni? Hát a fene tudja. Itt a nyakunkon a Szilveszter és az Újév , mint ünnep.
Már napok óta konténereket látni a nagyáruházak parkolóiban, viszik a petárdákat mint a cukrot. Vajon mi történik itt? Ugyan mi az ördögöt ünnepelünk mi ilyen mámoros örömmel, óriási durrogtatások közepette? Talán ilyen zajosan akarunk elköszönni ettől a pocsék esztendőtől? Persze nem volt minden pocsék. A természet azért hozta és mutatta a szebbik arcát, nem volt nagy árvíz. Az emberek ugyanakkor kimutatták a foguk fehérjét, amiről persze kiderült hogy nem fehér, hanem szuvas és ronda mint a bűn. Láttunk sok emberi magatartást , amire nem vagyunk büszkék. Láttunk reménykeltő megmozdulásokat és láttunk szégyenteljes magyar állampolgári magatartást. Felsorolni is lehetetlen azt a sok kulturálatlanságot, ostobaságot, fegyelmezetlenséget, bűnös gaztettet, gyilkossági kisérletet és gyilkosságot, láttunk zsírgazdagokat vezető szíjon, mert lopott, csalt, okiratot hamisított, megvesztegetett, - talán még az is előfordulhat hogy a vád bizonyítást nyer és bezárják pár évre és elveszik az ebül szerzett vagyonát - bár ez még néhány évig elhúzódhat, mint a Kulcsár ügy. Láttunk pénzmogulokat lebukni, bár éppen csak , mert még az égieket is busásan kistafírozta.Ugyanakkor a hazai legnagyobb és legokosabb főpénztáros is elszegényedni látszik, mert kiesett a mézes bödönből. Miért? Mert ő egy egyéniség, ellentétben a váltótársától, aki tudja mikor szólalhat meg és mit mondhat.
Láttunk új magyar földosztást, láthattuk egy vidéki városka vezető emberét, aki mindent megtett amit megtehetett, hogy a várost körülvevő , munkát, kenyeret adó híres földbirtokot ne rabolják szét idegenből odasereglett vazallusok.
Szóval, mire ez a nagy szilveszteri banzáj? Jól beb@szunk, mint állat. De jó lesz ! Magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.