Megszületett a Fővárosi Törvényszék végzése a Mahir hirdetőoszlopairól: a döntés értelmében a főváros nem folytathatja a bontást. Mint ismert, korábban a Mahir Cityposter Kft. ideiglenes intézkedést kérelmező indítványt adott be a bírósághoz. Ennek tárgya, hogy a jogerős ítéletig eltiltja-e a Fővárosi Önkormányzatot a bontástól, ezzel a további károkozástól, illetve elrendeli-e a főváros számára az eredeti állapot helyreállítását. A Mahir-perben tegnap a bíró azt mondta, hogy a hozzá benyújtott nagy terjedelmű felperesi dokumentumok átvizsgálása után napokon belül meghozza a határozatát. A Fővárosi Törvényszék a mai napon meghozta a döntését, melyben a Mahir Cityposter Kft. ideiglenes intézkedés iránti kérelmét megalapozottnak találta. 644 oszlop tekintetében a fővárosnak biztosítani kell a Mahir számára a korábbi szerződés szerinti közterület-használatot. A törvényszék többek között indokolásában utalt arra, hogy a bontás jelentős és indokolatlan kárt okoz a Mahirnak,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Erről az oszlop felszedős akcióról a kaszinók jutnak eszembe. Betiltották a félkarú rablókat, majd mégis engedélyezték egy pár csókosnak.
Itt is amint el lesz takarítva Simicska az útból valakinek az oszlopa már nem fogja szúrni Tartlós szemét.
spu00
Csak csatát nyertek, de a háborút a szerződés alapján elvesztették. T.i a vállalt feltételeket nem teljesítették, bizonyítani nem tudják. Ha elfogadták volna , kevesebbe kerülne.
Szókrakész
Nem gond!
Majd az ország fizeti a kárt!

Akik a bontási határozatot hozták, az egész jogi tanácsadó sleppel egyetemben pedig rohadjon a sitten, teljes vagyonelkobzás mellett!!!
human
@spu00: Az önkormányzat nem tudta bizonyítani, hogy miért bontott szerződést a Mahírrel. A bíróság 15 napot adott a bizonyítékok beadására és újabb időpontot jelölt ki az újabb tárgyaláshoz.
De tudom, téged a valóság nem tud összezavarni.
human
@Szókrakész: Hát igen. Mi ez, ha nem hűtlen kezelés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.