Az államháztartás központi alrendszerének 2015-ös előzetes hiánya 1218,6 milliárd forint, ami 326,2 milliárd forinttal magasabb a 892,4 milliárd forintos módosított törvényi előirányzatnál. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtöki jelentése a Magyarországnak jogosan járó uniós bevételek mintegy 560 milliárd forintos elmaradásával magyarázta a magasabb deficitet.

Az NGM kiemeli: amennyiben az uniós bevételek elmaradását nem vesszük figyelembe, a pénzforgalmi hiány jelentősen kedvezőbb a költségvetési törvényben jóváhagyott összegnél.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mondjuk nem kellene illiberalis demokraciat epiteni es total szembe menni az unioval. akkor talan a bevetelek sem maradnanak el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@prime777: ja és ugye a kisvasút felcsútra...arra nagy a szükség
propeller.hu/itthon/3186201-orban-ujabb-alma-teljesul-meghosszabbithatjak-felcsuti?all#c1519443
ezt sem mogyoróért...természetesen
coni
@F_Viktor: A Nokiás dobozt csak a már lebutított magyarokkal lehetett megetetni. Nagyon úgy tűnt, hogy a vesztésre álló szocik néhány parlamenti melegedőhelyért eladták a 2/3-ot, hiszen ők pontosan tudták mi a helyzet a Nokiás dobozzal. Valójában az egész pártot eladta néhány ember.
Dr plágium
Szerintem pedig a korrupt politikusaink, akik mindent ellopnak kiosztanak a rokoni, baráti körnek. Akik támogatják a lenyúlásokat, sőt segédkezet nyújtanak nekik!
herczeg0210
Mindenki hibás és hülye, csak ŐK NEM!
kukac50
Az a sok felesleges államtitkár,és a sok tanácsadónak kifizetett összeg az ami hiányzik! A Fidesz politikusok már saját ész alapján képtelenek dönteni!
Habony féléknek még a parlament ajtaján sem kellene belépni!
Minősíti a Fideszt!
Butautáló
Ha az Uniós pénzek nem késnének...elég gáz, hogy azt bevételként kezelik, hisz az átkozott EU adja, csak úgy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.