A menekülthullám megállítása érdekében az is felmerült, hogy bővíteni kellene a schengeni övezetet Bulgáriával – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán.

A tanácsadó szerint a probléma egyik oka, hogy a schengeni tagország Görögország átengedi a menekülteket.

Ezért a fentiek mellett az is felmerült, hogy jelentős támogatást kellene adni a nem uniós Macedóniának, hogy az "ellenőrizetlen, kontrollálatlan", tömeges beáramlást megállítsák.

Az EU-tagállam Bulgária nem tagja a schengeni övezetnek. Törökországgal közös határán a balkáni állam egy 30 kilométer hosszú szögesdrót kerítést épít, hogy a migránsok illegális határátlépését megakadályozhassa, bár az EU legszegényebb tagállama jelenleg nem esik a migránsok által használt balkáni útvonalra.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mar nincs Schengen, te kocsog. Miattatok.
Clavigo
Hülye vagy elvtárs...Ezért alkalmaz a Főnök...oszt jó napot.
Fradigege
Most vett nyaralót a Naposparton vagy Görögországban. Nem akar útlevelezgetni. Halál suttyó pali. Simán kinézem belőle.
Yoda69
Mar nincs Schengen, te kocsog. Miattatok.
papa.49
Még szerencse, hogy erről nem az ilyen pacákok döntenek, mint a bukott HŐR))))))))))
Hofipisti
A bukott határőr már megint álmodott egy nagyot. A baj csak az, hogy képes még dicsekedni is vele. Természetesen folyik az ötletelés a "nemzet megmentése" céljából, s mint mindig, megint más vigye el a rőzsét! Folyamatos a hülyeség terjesztése, arról persze szó sem esik, hogy a brókerpénzek kinek a zsebében lapulnak, pedig az tényleg "nemzetbiztonsági kérdés" lehetne, amit a "karhatalom" kezelhetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.