Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek "mennie kell", mert a Fidesz oktatási reformja megbukott, az egészségügy pedig összeomlott.

Tóbiás József pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az oktatási reformot "nem túltolták, hanem eltolták", az oktatási rendszerben nem korrekcióra, hanem új alapok lefektetésére van szükség.

Hozzátette: a Fidesz menekül a társadalom elől, álmegoldásokat kínál, a saját maga embereivel egyeztetne a problémákról és nem azokat kérdezi meg, akik tiltakoznak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Nem a szívem csücske Tóbiás, de nem csak most kell megszólalni a tanárokért, hanem holnap reggel is mise után, aztán este megint, vasárnap is, akármiért is, de inkább éjjel-nappal...aztán hétközben is...tolni a biciklit...tolni...tolni...
ha ezt nem teszi, akkor ne reménykedjen, hogy hatalomra kerül...
nezelodo
Nem tudom mit totojázik ez a Balogh, ha nem ismeri fel az alkalmatlanságát, magyarázzák el neki, mint Miskolcon, hátha egy kis pislákoló fény gyúl a fejében és elhúz!
soljanka
Ha belegondolunk, hogy minden terület, amit Balog miniszter "irányít" haldoklik, akkor semmi ok a lemondásra. Mutyisztánban nem az a lényeg, hogy jól végezd a dolgokat, hanem, hogy minél több hülyeséget mondj, illetve a legnagyobb baromságokat, hazugságokat is szemrebbenés nélkül belevágd a zemberek képébe.
Feraj49
"Balogh Úr ?" nyilatkozta,neki az a dolga,hogy a miniszterelnök utasításait végrehajtsa .(Ha nem stimmelne valami,akkor is búsás végkielégítéssel távozik posztjáról ) Élete végéig megilleti a "miniszter úr" titulus,és megfelelő járandóság.
KERKA
A posztjára alkalmatlan, ez még a legemberibb jelző a Balog úrra. Lassan de folyamatosan tönkretették ,lezüllesztették az oktatást.Dilettáns módon irányítottak. Mint egy átok ülnek az oktatás és az egészségügy nyakán.Ahová nyúltak, ott minden tönkrement.
Kinek kellenek ezek az álszent tudatlan, agyatlan, hozzá nem értő emberek? Teljes minisztériumi leváltást várunk. Vigye magával az egész megbukott rendszerét.
Január elsejével megszüntették a tanfelügyeleti rendszert is, mert ott is totális a csőd.
Kinek kell ez a dilettáns banda, takarodjanak.
vonotok
És most komolyan azt hiszi bárki is ettől Balog befog szarni, és rohan Viktorhoz a felmondó levelével. Röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.