Nyílt levél röppent Lánczi András, a Századvég Alapítvány vezetője postaládájába, méghozzá Lukács Zoltántól, az MSZP frakcióvezető-helyettesétől. Az országgyűlési képviselő egyszerűen kirúgatná G. Fodor Gábort és egy kollégáját a kormánypárti kutatóintézettől.

Lukács szerint ugyanis a G. Fodor-féle 888.hu által közölt Tóbiás József feleségét gyalázó írás

sara a Századvégre is ráfröccsent, hiszen a 888.hu portált főszerkesztőként irányító G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány kurátor igazgatója, Keresztesi András a Századvég Alapítvány kommunikációs igazgatója pedig vezérigazgató az említett portált tulajdonló cégnél.

Az MSZP képviselője szerint ha a Századvég valóban konzervatív műhelynek tartja magát, melynek

missziója, hogy hozzájáruljon a „demokratikus politikai kultúra terjesztéséhez”, 

akkor Lánczinak most

most lépnie kell.

Ha ugyanis a

Századvég hitelesen akarja képviselni alapértékeit, akkor meg kell válnia G. Fodor Gábortól és Keresztesi Andrástól, mert amit csináltak mindennek ellent mond, amit az alapítványa értékeiként felsorol.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese egy kisebb fenyegetőzéssel zárja sorait:

Amennyiben az alapítvány továbbra is vállalja G. Fodor Gábort és Keresztesi Andrást, úgy tetteiket is vállalja, azonosul azok szellemiségével. Várom szükségszerű intézkedését.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
G.Fodor most azt üzeni, hogy az ügyet lezárta. A baj az, hogy ez nem WC ülőke, hogy lecsapod a tetejét, lehúzod és el van felejtve. A bűz már kiszabadult, sőt a terméket szét is mázoltad. Nehéz lesz eltakarítani
Desischado
Kiváncsian várom, tényleg kirúgják e. Egyébként osztom Toby véleményét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.