Durván megtámadta Bencsik András a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét, aki szerdán Miskolcon szólalt fel a Hermann Ottó Gimnázium tanárainak tüntetésén. Azt írta a Facebook-oldalán, hogy Galló Istvánné Péter Gábor rettegett ÁVH-vezér lánya volna. Az elnök asszony az Origón cáfolta a Demokrata főszerkesztőjét.

Bencsik András pár óra elteltével törölte a Facebook posztot, majd késő este az alábbiakat írta az oldalán:

Ma délután Facebook-oldalamon megosztottam egy bejegyzést Galló Istvánnéról, a Pedagógusok Szakszervezete elnökéről. Amikor azonban megbizonyosodtam az abban szereplő információ valótlanságáról, a posztot azonnal eltávolítottam.

Tévedésemért Galló Istvánnétól elnézést kérek.

Bencsik András
a Magyar Demokrata főszerkesztője

Érdemes megnézni az időpontját: olyan 10 órája jelenhetett meg, vagyis először megállapította Bencsik, hogy valótlan és törölte a posztot, majd jóval később elnézést kért. Miután a szerda esti pedagógus tüntetések tüntetések véget értek...

A főszerkesztő a következő posztjában a bíróságoknak ment neki egy 2011-es ügy kapcsán.

Bírói függetlenség? Magyarországon? Mikor vesszük végre észre, hogy a jogász társadalomban elmaradt a rendszerváltozás? Hogy ott még mindig Rákosi és Kádár szelleme leng.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez egy gerinctelen féreg !!!
A megbocsájtás ennek kevés,
egy kis " baráti " beszélgetés
két-három kopasz, kigyúrt kancigánnyal
sokkal hatásosabb lenne...még nem késö !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@enslaved: Én is csatlakozom, bejött a reménységem veled kapcsolatban. Egy tisztességes, rendes embernek előbb utóbb tele lesz a hócipője ezzel a mocsok bandával. Isten hozott a csapatban, remélem, nem térsz vissza!
A tudás hatalom, ezt minden normális ember tudja. A pedagógusok nélkül mi lenne velünk? Én tisztelem, szeretem a tanáraimat ma is, sokat kaptam tőlük. Mondjuk, meg is érdemelték! Egyik másik tanárommal ma is szoktam találkozni, kölcsönösen örülünk egymásnak. Ha lenne gyerekem, azt kívánnám, hogy ők tanítsák. Minden tiszteletem az övék!
Ami ezt a kotonszökevény bencsiket illeti, tökéletes prototípusa ennek az aljas bagázsnak, tudta, hogy mit csinál. De szándékosan tette amit tett, mert erre kapott ukázt! most meg egy szimpla bocsival lerendezné a dolgot. Komolyan elgondolkodom azon, hogy ezek hogy bírnak a tükörbe nézni? Az emberi mivoltukat, a becsületüket, a lelküket régesrég eladták, ha egyáltalán volt nekik valaha, amit erősen kétlek. Hányadék egy viselkedés, tisztára fideszes!
silber13
Az viszon biztos, hogy Gallóné tegnap este mondta a tvben, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, perre megy! Remélem megfingatják ezt a baromarcú firkászt!
enslaved
@Desischado: Talán annyit hozzáfűznék, hogy a tisztára Fideszes azért nem helyénvaló. Nem a párt hovatartozás alapján kell megítélni senkit, én is Fideszes voltam egész életemben, mégsem gyaláztam, mocskoltam csak úgy senkit. Most ott tartok, hogy ha új választás lenne, inogna a kezemben a toll...
Desischado
@enslaved: Jó rendben, bocsesz, ne vedd magadra. De a tapasztalatom azt mutatja, hogy egy fideszestől minden kitelik! És micsoda, inogna a tollad? Ne inogjon! Mi a macska kell még neked, hogy belásd, milyen aljas, mocsok banda ez?
enslaved
@Desischado: Nincs kire szavazni, ennyi az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.