A tankerületek 91 százalékában, 182 helyszínen már lezajlottak a köznevelési konzultációk, amelyeken 1996 iskola képviselői vettek részt – állította az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-nek.

A minisztérium közölte, hogy az Országjárás az oktatásról elnevezésű fórumot pénteken a fennmaradó tankerületekben is megtartják.

A tárca célja, hogy a fórumokon minél pontosabban és minél szélesebb körben begyűjtött észrevételeket, javaslatokat hasznosítsa a köznevelési kerekasztal munkájában, amelynek február 9-ére összehívott alakuló ülésén hétoldalú egyeztetést tartanak a köznevelés rendszeréről. Az egyeztetési folyamat célja annak vizsgálata, hogyan lehet javítani a diákok teljesítményén, hogy olyan versenyképes tudást kapjanak, amellyel képesek boldogulni Magyarországon és képesek helytállni Európában – írták.

Kitértek arra is, hogy a 198 tankerületben összehívott fórummal a minisztérium a lehető legszélesebbre nyitotta az ajtókat, ugyanis minden iskola részt vehet a konzultáción. A kormány nyitott és folyamatosan kész a párbeszédre, az együttműködésre – emelték ki.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Mi van bameg, kijöhettél a bezárt sekrestyéből?Eddig hol bujkáltatok Czunyiné Juditkával?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@karma1: ki az egyik lapján, ki a másikon.
Rá van kasírozva egy ragacs, hogy ne potyogjunk le róla, amikor a másik irányba megy.
FŐLEG A KONYHÁBAN, ÉS EZ TELJESEN BIZTOS, HOGY ÍGY VAN!
karma1
@pbalage: Ne mondd ma', hogy olyan regen mostal volna fol a konyhadban? Akkor most melyikunk el az "ellenlabasok" foldjen? Te vagy en?
pbalage
@karma1: És azt tudtad, hogy a Hold sokkal fontosabb, mint a Nap, mert a hold olyankor ad egy kis világosságot, amikor sötét van, a Nap meg tökre csak akkor világít, amikor amúgy is világos van?
karma1
@pbalage: Hogyne tudnam! L. simon mondta...:o)))
bakegya
@human: még egy előterjesztést se képesek hiba nélkül megírni,nem hogy jegyzőkönyvet!-Ja és az a lényeg,semmi nyoma ne maradjon a hazugovics utasításainak,mert abból még ÜGY lehet.A PEDÁL úgy van beállítva,hogy nincs is,csakkk szaladjon a BICIKLI!!!-engem az a hadarás nűgöz le legjobban.Minden gondolkodás nélkül cselekvő-papot keveset,de tanárt aztán végképp nem volt szerencsétlenségem ismerni,de mint a mellékelt ábra mutatja-van és még hatalmat is gyakorolhatnak!
A CSOK -os okoskák győzhetnek,hogy miért,CSAKKK!!!
human
Ugye tudja mindenki, hogy 2020 után megszűnnek illetve drasztikusan visszaesnek az EU támogatások, amikkel elvileg Magyarország saját lábon állását kellett volna megoldani hosszútávú, fenntartható programok finanszírozásával. Most 2016 van és hol is tart az oktatás, egészségügy, szociális szféra??? Nem hogy kicsit javulna, de mintha Orbán szándékosan nem foglalkozna vele. OK talán majd a választások előtt egy évvel a kampány miatt belenyom pár száz milliárdot, de az annyi lesz, mint halottnak a csók, hisz 2020 után a nagy semmi következik. Mi fog történni 2020-ban? Pénztelenség és ezt Orbán pontosan tudja. Ezért fontos neki a politikai, gazdasági hatalom kiterjesztése a saját holdudvarára minél nagyobb mértékben. Így tudja majd uralni a lázongó társadalmat.
És mi lesz Magyarországgal és az EU-val? Semmi. Mivel már nem jönnek a százmilliárdok Orbán szépen kilép. Az EU-s gazdasági kapcsolatok megszűnnek. Ezt helyettesítendő találta ki a keleti nyitást. És miután keblére ölelte Putyin látszatdemokráciáját annak katonai támogatásával itthon is rendet tud tartani. Mi leszünk a 2. Ukrajna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.