A Fidesz szerint a szocialisták több száz iskolát zártak be, több ezer pedagógust tettek utcára és csökkentették a fizetésüket és most sem a gyermekek vagy a pedagógusok érdeklik őket, hanem a hergelés.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte vasárnap az MTI-vel, hogy Kunhalmi Ágnes, az Országgyűlés kulturális bizottságának szocialista alelnöke azt mondta, meg kell szüntetni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), új, kreatív iskolarendszerre van szükség, amely stresszmentes, demokratikus és fejleszti a jövőben szükséges kompetenciákat.

A Fidesz azt írta, a pedagógustüntetések mögött országszerte MSZP-s, DK-s, Együttes, PM-es, LMP-s és liberális pártaktivisták állnak. A köznevelésben ma a gyermekek az elsők, a pedagógusok pedig 50 százalékos béremelésben részesülnek, amelyre eddig 234 milliárd forintot fordított a kormány – olvasható a közleményben.

Hozzátették: az iskolákat országszerte felújítják, az ingyenes tankönyvellátással és ingyenes gyermekétkeztetéssel a szülők terheit is csökkenti a kormány.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Valaki szóljon már Orbánéknak, hogy 6 éve kormányon vannak! 4 évig "2/3", a bezárt iskolákat egy tollvonással kinyithatták volna, visszavehették volna a tanárokat, és adhattak volna milliós fizetéseket. Miért nem tették...
Talán ha most is nem egy nótás kedvű füstös csuhás felelne a oktatásáért, ha nem szakember...
Komolyan mondom, ha Orbán azt mondaná, hogy Dózsa György a hibás, akkor azt hajtogatnák mindenfelé egész nap!
Az eszükbe sem jut, hogy mindenkinek, így a tanároknak is tele a töke, a sok balfax intézkedésükkel??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@cs.n.: én tőlem is ugrott a 13. havi pedig most jól jönne beteges vagyok nagyon igen visszadhatnák már az elvett 13.havit is és akkor járna a 13.havi nyugdij is aki nyugdijas annak. nem is értem mai napig hogyan vehették vissza
egyvandor
Gorbánékat érdeklik a gyerekek mindegyikből fidesznyaloncot csinálnának, ha rajtuk múlik.
Desischado
orbánékat egy dolog érdekli: a hatalom, hogy továbbra is rabolhassanak! Nem vissza kéne mutogatni, hanem rendbe tenni az oktatást!
reseva
Ki mint él, úgy ítél. Meg, hogy mindenki magából indul ki. Meg, hogy mindig ez volt a módszerük, visszadobni a labdát, sározni, stb. Kérdés, hogy a többség mikor unja már meg.
kukac50
A Fideszt ha érdekelné az oktatás vagy bármilyen intézet működési folyamata, akkor nem a nyakukra telepítene még egy intézményt,hanem kellő pénzt biztosítana azok működésére.
A KLIK üzemeltetése fizetések számlák árát adják az önkormányzatoknak,a helyi adókat hagyják helyben,ahol kevés adó folyik be oda adjanak. Helyben jobban tudják mi történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.