Egyre több szervezet jelzi csatlakozását a pedagógusok által a Parlament elé szombat délelőttre szervezett tüntetésre. A Magyar Nemzet információi szerint a demonstráción a tanárok érdekvédelmi szervezetei és támogatóik mellett részt vesz például a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, a Sándor Mária nevével fémjelzett Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság, de tegnap a Magyar Taxisok Szakszervezete is jelezte részvételét.

A jövőben minden előremutató hivatalos és civil megmozduláshoz csatlakoznak – közölték a taxisok, miután eredménytelennek találta a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) való, az Uber szabályozásáról szóló egyeztetést.

A taxisok is rátelepednének a pedagógusok tüntetésére

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem tudom, hogy pont a taxisokra kell-e támaszkodni a tüntetőknek. Elég gusztustalan közlemény jelent meg, hogy a rendőr leveheti a rendszámot a szabálytalanul dolgozó Uberes kocsijáról. Az egyenlő elbírálás az lenne, ha a szabálytalanul dolgozó taxit is kivonhatnák a forgalomból, a taxis hiénákról nem is beszélve. Akkor mivel nincsenek megelégedve a taxisok? Ja hogy a konkurenciának nem tilos a vállalkozás a kapitalizmusban. Várjanak, még államosíthatják őket is, ha így megy tovább.
justhpeter
Ott e helyük a többi kormány által lebecsült társasággal együtt.
Toby
Nehogy a nyomorgó taxisok provokáljanak ki kemény hatósági fellépést, mert hogy nem az idióta, harácsolós taxist kapja végre a gumbot, az is tuti !
pbalage
na ezek az idióták pont nem hiányoznak... pfff...
tüntessenek inkább a Uber székház előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.