Gyurcsány Ferenc vasárnap töltötte fel 4 perces videóját, amelyben drámai képet mutat az "orbáni Magyarországról". A klipben a főbb témák az egészségügy, az oktatás, a szegénység, a korrupció és a kivándorlás.  

Ma a Demokratikus Koalíció oldalára került fel egy képernyőkép a számlálóról, amelynek tanúsága szerint a 3 nap alatt több mint 1,1 millió emberhez jutott el a videó. 

Azt írják: "Láthatóan sokakat megérintett az ország szívszorító állapotát, az elmúlt 6 évet bemutató rövidfilm. Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, aki megnézte!"

Egymillióan látták Gyurcsány videóját a lerohadó Magyarországról

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@Szókrakész: Gyerünk emútnyócévezzél egy picit. Mellesleg cáfold meg! Ja hogy az nem megy ?? Akkor csókolgasd az Orbán képet a falon. Aki épp most adósította el az oroszoknak az országot. De te azért tapsikoljál örömödben ! Gratulálok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Nem vagyok szociológus, a társadalom kutatások terén sem szereztem tapasztalatokat, nem vagyok néplélek kutató sem. Ezért fogalmam sincs , helyesen gondolom - e, hogy a nép semmikor sem, még a görög demokráciákban sem volt alkalmas arra, hogy a kezébe vegye a saját sorsa irányítását, legfeljebb órákra, napokra.Amikor eljött a pillanat, az eufóriából előbújt a valódi szervező és ügyesen kihasználva a forradalmi hangulatot, magához kaparintotta a hatalmat, nem sokra rá császárrá koronáztatta magát.A népről azért ennek ellenére nem lehet tiszteletlenül szólni, mert hamar a francia forradalmi nagyságok sorsára jutnánk.Mégis itt van a kutya elhantolva. Minden azon múlik, kinek a kezében van a média, de az egész, szőröstől bőröstől. Igen, a teljes média, mert nehogy bárki is azt higgye, hogy az ellenzéknek van saját médiája, mert ez csak szemfényvesztés.A média jelen esetben tágabb fogalom, mint a rádió, a Tv.csatornák, az írott és az elektronikus sajtó. Itt a média szolgálatába állították a kultúrát, azon belül a legfontosabbat, az oktatást az alsó tagozattól a felsőoktatásig. A médiák totális kiszolgálóivá lettek a pártpolitikai érdekeknek, a hatalmi ágazatok teljes átalakításának, a gazdaság különböző szektorai átalakításának, a központosítási törekvéseknek, az ország teljes átalakításának. Hogy Orbán mikor teszi a saját fejére Szent István koronáját ez csupán egy kis idő kérdése, semmi más. Hogy kilépünk, vagy kirúgnak az EU.-ból ez is a médiákon múlik csak.Hogy elhiggyük hogy a Paks 2. nem csak meghökkenti Európát, hanem ez az új évezred legjobb üzlete, ez is csak a médiák néhány hetes gyenge erőfeszítése kérdése.
Hogy ez hogy lehet? Egyszerűen nem merem leírni a véleményemet, mert magam is lesújtónak érzem a választ. Az Alföldön egy ezres birkanyáj , miután elfogyasztotta maga alatt az összes fűszálat, a szamár és néhány terelő puli nélkül ott pusztul, de nem megy arrébb.
Ugye értitek, mire jutottam ? A DK videója csak egy mozaik lapocska, így semmi értelme.
perfekt
Ajjaj fletó-Nem vagy hívatott-bírálni.Mert a te regnálásod idején,is megvoltak ezek a szemétségek-ebben a négy percben, ott a te önélet rajzod is-kínosan ügyelve Egódra. miszerint te nem politikusként lettél milliárdos,miből fletó a nem létező borász, diploma nélküli tudományodból!.Nem te vagy ebben az országban akihez mérni lehet a tisztességet---de az igaz-hogy a mostaniaknak-nincsenek gátjaik-de ez nem menti az eltékozolt 25 év váltó pártjainak bűnösségét!A partvonalon, könnyű a pályán lévőket ekézni!

és neked egyetlen fájdalmad ez.
preparátor
Megint a hibbant szerepel? Van vastag bőr a képén!
csa-csa
ez a Gyurcsány Magyarországa is úgy 50 évre visszamenőleg!
Lepényleső
Egy dolog biztos,ez a nagyobb baj,de az sem volt kicsi.
Az ember jobbat várt,de sokkal rosszabb lett,ebbe a csapdába a nép újra beleesett.
prime777
@Szókrakész: Már ne haragudj de ha nem támogatod az egyiket a másik ellenében,még ha lop is,de lényegesen kevesebbet,akkor nekünk lőttek.
De mondjuk szerintem már nekünk régen annyi.
Gondolj bele!
Van valaki aki a pénztárcádból minden hónapban kivesz 100 ezer forintot.
Most viszont megszabadulhatsz ettől,hiszen van olyan is aki csak 15 ezret venne el tőled.
Tehát annyit lopna el tőled.
Akkor te megtartod az eddigit aki 100 ezret lop el tőled,mert hát amúgy a másik is lopna?
Ez most komoly?
Ritka ostoba ember a magyar és kurvára megérdemli a sorsát,hogy tényleg legyen egy kemény diktatúra ahol kuss van és hullaszag.
Majd akkor mindenki visszasírja az ellenzéket.
De akkor már késő lesz.
De mondom.Már most is késő.Nem kell itt gondolkozni azon,hogy kire szavazgassunk.
Felesleges.
Paksal minden eldőlt.Abból már annyi pénzük lesz,hogy az a szavazóbázisuk ami most van azt meg tudják tartani minden körülmények között.
Ráadásul még tudnak "venni" maguknak embereket akiket aztán betesznek valami zsíros pozícióba.
De te gondolkodj majd még ,hogy kire add a voksodat.
Ne szoci legyen,ne libsi,ne fideszes,ne náci,meg még a tö..m tudja ki ne legyen mert lop.
Politika korrupció nélkül nem létezik.
Ezt kell felfognia a magyarnak!
Mert az mindenhol jelen van.Csak az nem mindegy,hogy mekkora mértékben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.