Gyurcsány Ferenc vasárnap töltötte fel 4 perces videóját, amelyben drámai képet mutat az "orbáni Magyarországról". A klipben a főbb témák az egészségügy, az oktatás, a szegénység, a korrupció és a kivándorlás.  

Ma a Demokratikus Koalíció oldalára került fel egy képernyőkép a számlálóról, amelynek tanúsága szerint a 3 nap alatt több mint 1,1 millió emberhez jutott el a videó. 

Azt írják: "Láthatóan sokakat megérintett az ország szívszorító állapotát, az elmúlt 6 évet bemutató rövidfilm. Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, aki megnézte!"

Egymillióan látták Gyurcsány videóját a lerohadó Magyarországról

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@Szókrakész: Gyerünk emútnyócévezzél egy picit. Mellesleg cáfold meg! Ja hogy az nem megy ?? Akkor csókolgasd az Orbán képet a falon. Aki épp most adósította el az oroszoknak az országot. De te azért tapsikoljál örömödben ! Gratulálok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Tele csúsztatással, hamisítással.
De még vannak akik megeszik.
szaboria1
@Szókrakész: Azért most te se ködösíts. Hamisítással most már 100 szor túl szárnyalta a fidesz kormány őket.
DR Eric CARTMEN
@Szókrakész: Gyerünk emútnyócévezzél egy picit. Mellesleg cáfold meg! Ja hogy az nem megy ?? Akkor csókolgasd az Orbán képet a falon. Aki épp most adósította el az oroszoknak az országot. De te azért tapsikoljál örömödben ! Gratulálok !
Szókrakész
@szaboria1: Ezt soha nem is vitattam.

De tegyünk egy hatalmas különbséget. Attól függetlenül, hogy a lopás az lopás marad, mindegy kinek a javára követték el, az ország szívta meg.
Gyurcsányék a nemzetközi...adták el az országot.
Most a fidesz a saját haveri körnek lopta el a maradékot.
Szókrakész
@DR Eric CARTMEN: Sőt emúúúthuszonötévezek.

Én kicsit másként látom a dolgokat.
Talán nagyobb átmérőjű csöve van a csőlátásomnak.
És ne akard, hogy cáfolatokba kezdjek.

Miért...??
- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
- mert szeretem látni a kábszeres b*z*k felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.
- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
- mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.
- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
- mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedíg ő mindent megtett az egyetlen hazai tulaj-donú OTP bank összeomlásáért .
- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát.
- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással

Továbbá:

- mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, PL: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,
MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,
Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.

- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhat-nak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.
- mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek.
- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
- mert a völgyhidat úgy...
Szókrakész
- mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alíg néhány méter magas löszfalba.
- mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle
- mert szeretem, amikor romlik a forint.
- mert tényleg nem emelték a gáz árát.
- mert hazudtak éjjel-nappal.
- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
(mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)
- mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).
(módosítanám: a mostani becslések szerint 800 milliárdba fog kerülni, és még világ a világ, sohasem fog megtérülni.)
- mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.
- mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.
- mert integráció címén végre vannak cigány osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder zsidó iskolában is vannak cigány diákok.
- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt, néhány iskolában még angol WC is van.
- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...
- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.
- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről.
- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.
- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.
- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei vannak.
- mert bkv, máv, offshore STB, STB.

A börtönfrakció:

Andráska Gergely: A pécsi MSZP-s politikust befolyással üzérkedés okán egy év tíz hónap letöltendõ börtönbüntetésre ítélte 2,5 millió forint pályázati pénz felhasználásával összefüggésben a...
Szókrakész
összefüggésben a Pécsi Ítélõtábla.

Balázs Tamás: A vecsési MSZP elnököt a vecsési számlagyár ügyben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fõvárosi Bíróság

Benedek Fülöp: Másfél év, három év próbaidõre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hivatali visszaélés miatt

Bujnóczki Sándor: Féléves szabadságvesztés két évre felfüggesztve okirat hamisításért, társtettesként elkövetett csalásért és hivatali visszaélésért.

Csonka Gábor: Elfogta a rendõrség Csonka Gábort, Lendvai Ildikó volt kampányfõnökét, akit azért kö-röztek a hatóságok, mert nem vonult be a börtönbe, jogerõs büntetése letöltésére. Csonka Gábort a hiva-talos megfogalmazás szerint vesztegetést színlelve elkövetett hivatali befolyással üzérkedés miatt ítélte jogerõsen három évre a bíróság, mert korábban ötmillió forint kenõpénzt vett át a szocialista párt Köz-társaság téri székházában.

Deme Gábor: Az MSZP csepeli szervezetének tagját a Csepeli kettõsgyilkosság miatt elõzetes letartózta-tásba helyezték, mert brutálisan meggyilkolta az iskola igazgatóját és egyik tanárát. Deme Gábor a kerü-leti önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja, valamint a Csepel-sziget Általános és Szakképzõ Iskola elbocsátott gazdasági igazgatója.

Gulyás G. Gábor: Egy korábbi ingatlan-adásvételnél nem tájékoztatta megfelelõen a vevõt a lakás tulaj-doni viszonyairól. Kiderült, az eladó nem a tulajdonos volt, és a vevõnek négy év után el kellett hagynia az ingatlant.Az ügyben a Fõvárosi Bíróság 2007-ben jogerõs ítéletben kötelezte Gulyás Gábort 5 millió 800 ezer forint kamatokkal növelt összegének és a perköltség megfizetésére, ami azóta se történt meg. Az ügyvédet nemrég kizárta so¬raiból az ügyvédi kamara, mert megkárosította egy rokkantnyugdíjas ügyfelét. Az ügyészség elévülés miatt nem emelt vádat.

Gyarmati Mihály: Jogerõsen 800 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság a kétrendbeli, hamis tanúzással vádolt Gyarmati Mihályt, az MSZP megyei irodavezetõjét.

Hagyó Miklós:...
Szókrakész
Hagyó Miklós: BKV jogtalan kifizetések. Antal Attila és Balogh Zsolt korábbi BKV-s vezetők Hagyó ellen vallottak.

Hatvani Csaba: Felbujtóként elkövetett hivatali visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség szerdán Hatvani Csabát (MSZP), Terézváros alpolgármesterét a kerékbilincselési botránnyal összefüggésben.

Hámori Csaba: Az Esztergomi Városi Bíróság nem jogerõsen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Há-mori Csabát, az egykori Kommunista Ifjúsági Szövetség utolsó elsõtitkárát, az MSZP baloldali tömörülés platformjának volt alelnökét. Az MSZP politikusa társával együtt egy éjszakai vadászaton szándékosan emberre fogta vadászfegyverét még 2005 õszén.

Hering Gyula: Pécsi MSZP-s képviselõ. 1981-ben száz nyugatnémet márkát lopott anyjától, emiatt egy év börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselet miatt kilenc hónap elteltével szabadult.

Horváth Klára: Bábolna MSZP-s polgármestere ellen nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Fő-ügyészség, mivel egy 85 hektáros állami földterületet a legalacsonyabb ajánlatot tevő IKR Zrt.-nek adott bérbe és ehhez vagyonkezelő hozzájárulását nem kérte ki.

Hunvald György: A hatóságok szerint társaival 2003 és 2004-ben áron alul játszottak ki értékes ingatla-nokat egy vállalkozónak a kerületben. Az okozott kár elérheti az egymilliárd forintot. Hunvaldon kívül két hónapig még rács mögött marad az ingatlanpanama két SZDSZ-es gyanúsítottja - Kardos Péter és Gál György is.

Kabai Károly: Jogerõsen három év, hat hónap letöltendõ szabadságvesztésre ítélte Veres János pénz-ügyminiszter egykori üzlettársát, Kabai Károly nyírbogáti MSZP polgármester-jelöltet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. Hét hónappal a jogerõs bírósági ítélet után az elmegyógyintézetbe szö-kött Kabait átszállították az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe,

Kaszab Csaba: A korrupcióval gyanúsított egykori kõbányai MSZP-s alpolgármestert, vezetõ beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett...
Szókrakész
Kaszab Csaba: A korrupcióval gyanúsított egykori kõbányai MSZP-s alpolgármestert, vezetõ beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettében bûnösnek mond-ta ki a Fõvárosi Bíróság és két év letöltendõ börtönre ítélte, illetve négy évre nem jogerõsen eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A bíróság több mint 4 millió forint megfizetésére is kötelezte a politikust.

Karakasev Anna: Jogerõre emelkedett a salgótarjáni MSZP korábbi frakcióvezetõjének büntetése, ame-lyet két és fél millió forint elsikkasztásért kapott a Nógrád Megyei Bíróságtól. Karakasev Annát koráb-ban két évre felfüggesztett 10 hónapos börtönre ítélték, és százezer forint pénzbírságra

Kemecsei Árpád: Baráth Etele szocialista országgyûlési képviselõ kampányfõnökét, Kemecsei Árpádot hallgatta ki a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a Zuschlag-per mai tárgyalási napján; Kemecsei, akit egy-millió forint pályázati pénz elcsalásával, és fiktív számlák felhasználásával vádoltak meg, bűnösnek mondta magát.

Kékesi Tibor: Várhatóan büntetőeljárást kezdeményeznek Kékesi Tibor MSZP-s országgyűlési képviselő ellen. Összesen öt ügyben nyomoznak Terézvárosban, különböző ingatlanok gyanús eladása kapcsán. Az ügyben már gyanúsított az összes olyan MSZP-s és SZDSZ-es önkormányzati képviselő, akik a 2002-2006-os ciklusban megszavazták a gyanús üzleteket.

Kodela László: Jogerõsen 8,1 millió forint pénzbüntetésre ítélte a Fõvárosi Ítélõtábla Kodela Lászlót, a Miniszterelnöki Hivatal volt helyettes államtitkárát. Kodela a Kulcsár-ügyben követett el adócsalást, a hivatali befolyással való üzérkedés vádja alól azonban felmentették.

Kövecses Gábor: Vádat emelt a Fõvárosi Fõügyészség az MSZP vagyonvédelmi szekciójának korábbi vezetõje, Kövecses Gábor és hat bûntársa ellen több száz millió forintos csalás, sikkasztás, illetõleg köz- és magánokirat-hamisítás miatt.

Kulcsár Attila: A bíróság bûnösnek találta a brókerbotrány fõszereplõjét, Kulcsár Attilát, akire sikkasztás és...
Szókrakész
Kulcsár Attila: A bíróság bûnösnek találta a brókerbotrány fõszereplõjét, Kulcsár Attilát, akire sikkasztás és okirat-hamisítás miatt 8 év szabadságvesztést és közel 230 millió forint vagyonelkobzást szabtak ki.

Lados István: A szegedi nyomozási bíró házi õrizetbe helyezte Lados Istvánt, a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját Lados István az eljárás során önmagára nézve teljes körû beismerõ, társaira nézve terhelõ vallomást tett - tájékoztatta a távirati irodát Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese.

Nyékes Béla: Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját. Nyékes Bélát a napokban elõzetes letartóztatásba helyezték. Nyékes Béla szocialista politikus ellen a Kiskunfél-egyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult nyomozás, a kárérték mintegy 300 millió forint. Nyékesen kívül még három ember van elõzetes letartóztatásban.

Orbán István: Õrizetbe vétel után az ügyészség indítványozta Orbán István letartóztatását Négyrendbeli, költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettel gyanúsítják Orbán István MSZP-s önkormányzati képviselõt, a tatai olimpiai edzõtábor vezetõjét.

Pénzes Sándor: Egy év nyolc hónap, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Veres János pénz-ügyminiszter lobbistáját, Pénzes Sándor kislétai polgármestert a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság adócsalás és közokirat-hamisítás miatt.

Pintér István: Az MSZP önkormányzati jelöltjét a Vas megyei bíróság öt- rendbeli hivatali befolyással való üzérkedésben bûnösnek találta és két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását öt évre felfüggesz-tette.

Szabados József: A vádhatóság kivárja, amíg az MSZP-s Szabados József országgyûlési képviselõnek megszûnik a mentelmi joga, azután már nincs akadálya, hogy Baktalórántháza volt alpolgármestere ellen újra megindítsák a jelentõs vagyoni kár okozásának gyanújával indított büntetõeljárást. Szabados megbí-zási szerzõdés nélkül vett...
silber13
@Szókrakész: Harmat gyenge az ún. "érvelésed" Rád is vonatkozik a régi római mondás! ' Pearsepe accidit ut utilitas cum honestate certet." És hát te, mint bemondás alapján doktor lennél, nek okozhat problémát a lefordítás.
Szókrakész
fel több mint hatmillió forintot tanácsadásra, és még a társadalmi munkában készült temetõkerítést is kifizettette a településsel.

Szabó Gábor: A bonyhádi MSZP-s képviselõt egyrendbeli jelentõs kárt okozó csalás és egyrendbeli folytatólagosan elkövetett magánokirat hamisítás vétségében találták bûnösnek. Ezért a honatyát nyolc hónap szabadságvesztésre, valamint mellékbüntetésként százezer forint bírsággal sújtották. A szabad-ságvesztést két év próbaidõre felfüggesztették. Az ítélet 2006. március 20-án jogerõre emelkedett.

Szabó Loránd: Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás a dél-dunántúli uniós pályázati ügyekben, há-rom személyt - köztük Szabó Lorándot, Dombóvár volt szocialista polgármesterét - gyanúsítanak bûncselekmények elkövetésével.

Szarvas Attila: Az MSZP által támogatott mezõkovácsházai polgármestert jogerõsen egy év szabadság-vesztésre ítélte a Békés Megyei Bíróság - egyebek mellett - gazdasági elõny jogosulatlan felhasználása és folytatólagosan elkövetett társadalombiztosítási csalás bûntette miatt. A volt polgármestert egyébként korábban magánokirat-hamisítás miatt a Nógrád Megyei Bíróság feltételesen egy év tíz hónap börtön-büntetésre ítélte

Tocsik Márta: A Legfelsõbb Bíróság három rendbeli magánokirat-hamisításban találta bûnösnek. Emiatt Tocsiknak négyszázezer forint pénzbüntetést kell kifizetnie.

Vadai Ágnes: Az államtitkár asszony éveken keresztül feketén dolgoztatott. A bíróságon paranormális jelenségeket produkált.

Vadász János: Lõfegyverrel visszaélés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi bíróság elsõ fokon Vadász Jánost a Medgyessy-kabinet kormánymegbízottját.

Verók István: A hûtlen kezeléssel gyanúsított szocialista polgármester most is tagad, szerinte a hatodik kerületi ingatlanok eladásánál nem történtek visszaélések. A politikus nem tart attól, hogy az erzsébetvá-rosi szocialista polgármesterhez, Hunvald Györgyhöz hasonlóan elõzetes letartóztatásba kerül.

Walter...
Szókrakész
Walter Dezsõ: A Gyõri Ítélõtábla jogerõs ítélete szerint Walter Dezsõ volt soproni szocialista polgár-mester jó erkölcsbe ütközõ szerzõdést kötött saját családi vállalkozásával, ami törvénytelen. Ezért a Sop-rontól elprivatizált, több mint egyhektáros belterületi telekrõl kötött szerzõdés semmis, s a közvagyonból kikerült ingatlan tulajdonjoga visszaszáll a városra.

Weiszenberger László: Súlyosbították a vádat a volt kiskunhalasi MSZP-s képviselõ elleni büntetõügyben. A fiatalember ellen már hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt folyik eljárás, mert az ügyészség szerint kistérségi megbízottként csúszópénzt kért és kapott egy vállalkozótól, hogy közbenjárjon pályázata sikeres elbírálásáért. A vádat egy titokban rögzített videofelvétel is alátámasztja.

Zusclág János: Alapítványi támogatások elsikkasztása, okirat hamisítás, adócsalás stb. Jelenleg elõzetes letartóztatásban.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltjére Mesterházyra eddig a Zuschlag-perben mindenki rávallott, miként közvetlen főnökére, Gyurcsányra is.

Önkritika:

Karsai József (MSZP): Balatonőszöd óta jobban hazudunk.

Népszabadság: Romokban az MSZP, az SZDSZ-nek lassan pulzusa sincs. A népszerűtlenség és a szét-esés fontos oka - a gyönge kormányzati teljesítmény mellett - a nyilvánosságra került korrupciós ügyek sorozata.

Szép Béla (MSZP): Komolyan hittem, hogy a megújulás és a megtisztulás ígérete az MSZP-ben betelje-sül, de az országos listát megismerve láttam, ez nem következett be. Bebetonozták magukat azok, akik-nek a leváltását követelték párton belül és kívül, lásd a MÁV, a BKV és az energiaszektort körüllengő botrányos ügyeket.

Szanyi Tibor (MSZP): Az MSZP-t tényleg megfertőzték a hatalombrókerek és a mutyilovagok.

Tóth Károly (MSZP): Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP.

Békesi László: Az MSZP nem fog változni. Lehetetlen, alkalmatlan párt.

Szili Katalin (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és...
Szókrakész
Szili Katalin (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és ezzel csak szappanozzuk magunk alatt a lejtőt.

Lendvai Ildikó (MSZP): Nem akarjuk az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség.

Desewffy Tibor (Demos): Az egész balliberális oldalon át kellene gondolniuk a szereplőknek, hogyan is jutottunk ide.

Bacher Iván: Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás.

Népszabadság: (A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és min-denekelőtt: a korrupcióval.

Steiner Pál (MSZP): A BKV-nál kitört anomáliák olyan mértékben váltak szimbolikussá, hogy már az MSZP hitelességét érintették.

Szili Katalin (MSZP): A szocialista párt azért veszítette el a szerethetőségét és a társadalom bizalmát, mert morálisan megkérdőjelezhető helyzetekbe került.

Hegyi Gyula (MSZP): Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád.
silber13
@Szókrakész: Nosza, tesd azt, a Fityisznél nagyon megköszönik majd neked!
Szókrakész
@silber13: A fideszről is össze lehet szedni egy 5x nagyobb listát.

Én nem támogatom csak azért az egyiket, mert a másik többet lopott.

Egyik se lopjon!!!
Slade
@Szókrakész: akkor sincs a fideSSnél mocskosabb embertelenebb koszos horda, ha míg élsz gyűjtögetsz. Természetesen a többi is megéri a pénzét, de a gátlástalan aljasság szinonimája a fideSS.
Szókrakész
@Slade: Ezt soha nem is tagadtam.
Én már a narancs virágzásakor Orbánellenes voltam.
Akkor csak a mindenen és mindenkin átgázoló, törtető hataloméhes, ...embert láttam benne.
De aztán jöttek a székházügy, a kaya ibrahimok, Josip totok, schlecht csabák, Posta bank, kisgazda párt, mdf szétverése, kőbányák, Dunaferr szétverése Acél 21 Kft, mészkő, dolomit szállítás, Vegyépszer, ...
Slade
@Szókrakész: Ebben akkor megegyezünk. Totális unszimpátia első látásra. Az első nyilvános beszédek után pedig kialakult a vélemény ami azóta csak negatív irányba változott. Pedig az elején sem volt hízelgő.
wagabund
baszki...senki sem gyurcsányozik? miazisten van?...vagyelmúltnyócév? az se?

mi történt? hová lett a lelkesedés?
vukkocska
Ez az 1,1 millió elég is lenne szavazónak. Mindjárt ki lehetne ütni a Fideszt a kormányzásból. :)
kuripla
Aki akar egy második öszödi beszédet az nyugodtan szavazzon rájuk!
varirmag
Miért Gyurcsány ideje alatt másként volt ???
Hazug paprikajancsi !
Az egyik politikus 19 a másik 20.
Szókrakész
Ki ne felejtsük a Gyurcsány villát a videóból!
Csak úgy hiteles.
peno
@Toby: Sok minden belefért a 4 percbe és kell is tükröt mutatni,de a lódításokat kivennék belőle a 4perc nem lenne 4perc.
Szókrakész
@Csizmás Kond: És nem is Magyarországon készült.
világlátó
Azt látom, hogy sikerült minden mai bajt és problémát azzal elütni, hogy mindezen bajok és problémák a megelőző kormányok alatt is ilyenek voltak.Akik ezt így értékelték, most megnyugodtak, a bajok és a problémák kormányról kormányra szállnak át, következésképpen ez már csak így van nálunk.
Hölgyeim és Uraim , Kedves Barátaim !! Ne legyetek ennyire balgák !Állítsátok meg ezt a mókuskereket! Gyurcsányozunk egy jó nagyot, ettől megnyugszik a nép, mi pedig folytassuk ott ahol pár perccel előbb abbahagytuk. Látjátok, a visszamutogatás, a bajok legfőbb okozójára mutatás hatékony az elégedetlenkedők számára - mondja a kormány. Hát nem látjátok hogy ez megy már 6 éve?Bármit meg lehet nálunk tenni, elég ha azt mondják, mindenért a minden idők legkorruptabb Gyurcsány , Bajnai kormányok a felelősek. Már javasoltam, akinek van erre módja, gyűjtse össze a korábbi kormányok viselt dolgait, hogy összevethessük ezzel a 6 éve regnáló kormánynak a viselt dolgaival. Egyszer végre lássunk tisztán, ki mit követett el, ki mit mulasztott elkövetni. Hadd lássa a balgák balgája is mit mutat a mérleg.
Persze már hallom, a felét elcsalták, a bűnök bűne titokban maradt. Aki vakon hisz, vakon fog kimúlni ebből a világból. Mi , igen mi vagyunk a felelősek most éppen azért, ha a népünk, a főváros és a vidék népe , mi szülők, cserben hagyjuk a pedagógusokat. Máris tapossák egyiküket másikukat. Ha nem állunk melléjük, megalázzák, megszégyenítik őket. Elvesztik a hitvallásukat, ha most közönyt és érdektelenséget mutatunk. Vigyázat, egyszer a gyerekeinktől kapjuk ezt vissza, ha benő a fejük lágya és megkérdezik, Apa, Anya, ti miért hagytátok?
Toby
@peno: Hát akkor nézzük a lódításokat ! Melyek azok ?
Vizual
Én érteni vélem. Sokak azt hitték eljött a Messiás, aztán kiderült , hogy egy hazug senkiházi aki még a takarót is ellopja tőlük. Tehetséges, még az írmagja is aki már tanitani is fog a Corvinuson. ahová ezeknek a gyerekei be sem jutnak. Az első vh.-ban ezeket ágyútölteléknek hívták. Az elmúlt 8 évezés, a Gyurcsányozás csak egyszerű gyűlöleti forrás, mert bizony a szint az náluk. Bármiről is beszélnek, ha Gyurcsány csinált valamit már pellengérre állították volna, vezetőszáron. Nem tudja megtenni Orbán. Talán mert az is hazugság, gyűlölködő embereknek. Szerencsére megmozdult valami. Remélem még nem késő.
peno
@Toby: Azt hiszem,hogy korábban vitáztunk akkor se voltál konstruktív, szemellenzősen csak Gyurcsány buksiját simogattad mint egy varázsgömböt és nem tudtad elmondani milyen jót is tettek az országnak.Ha a kisfilmből a problémákat egyenként nézzük mindegyiknél kiderül ,hogy nem a mostani rezsim alatt kezdődtek hanem jóval korábban.Az oktatás a gyermekéhezés, egészségügy stb.Kiragadva az oktatást két mondat erejéig,a tanárok között elkezdődött a vita mikor az angolszász típusú oktatási rendszert kezdték bevezetni az oktatásba a porosz oktatási rendszer helyett Magyar Bálinték.Akkor is nagy volt a felfordulás,most ha nem is az anyagiakon megy a vita de valami nagyon el lett rontva az oktatás terén,és az képtelenségnek tűnik,hogy nem akar a kormány leülni a tárgyaló asztal mellé,és a hibákat orvosolni.Húzza halogatja a Klik átszervezését vagy megszüntetését,de nem is ez a sarkalatos pont,ha nem az egész rendszer alapjaiban ropog.Ezen a szinten nem egy kormánynak kellene össze ülni hanem a politikai pártoknak is ott kellene ülni a tárgyaló asztal mellet mert az oktatás ciklusokon átível és nem érdekli,hogy milyen politikai pártokat részesítenek előnybe a gyerekek szülei.Ez ami most megy semmi más mint politikai pártok odaállnak a változást akarók mellé és csápolnak feledve azt,hogy a jelenlegi helyzetet korábbi intézkedéseik alapozták meg.Én személy szerint nem szeretném,hogy a pártok csápolása az oktatás rovására menjen.
Hari
@peno: sok mindenben elfogadom a leírtakat. Sajnos a rendszerváltozás után rövid időszakról eltekintve a pártérdekek kerekedtek felül az országérdeket háttérbe szorítva. Ez részben a parlamentarizmus sajátos, mondhatni magyar felfogásában keresendő. Azaz a parlamenti pártok feladata nem arra koncentráltak,hogyan lehet az országot a lehető legkedvezőbb helyzetbe hozni, közös gondolkodással, hanem hogyan lehet a másikat ellehetetleníteni. Ez a véleményem. Eluralkodott az acsarkodás, személyeskedés, az erőfölénnyel visszaélés. Sajnos ezt a jelenlegi vezetés indította el, és terjesztette ki mára szinte minden térre. Biztos, hogy a korábbi vezetésnek voltak hibás döntései, amit az ellenzék nem észérvekkel, hanem demagóg utcapolitizálással támadott. A jelenlegi vezetés gondoskodott arról, hogy sem a parlamentben, sem egyéb területen ne lehessen érdemben az ellenvéleményeket kinyilvánítani, érvényesíteni. Népszavazás, sztrájk gyakorlatilag lehetetlen. Tüntetés még igen, de hányszor próbálták azt is tiltani mondvacsinált, nem egy esetben a saját maguk által osszepofozott alkotmánnyal, bocs. alaptörvénnyel szemben. Az ország mind belpolitikai, mind egyéb helyzete- a jobban teljesít propagandával szemben- nagyon nem jó. Sajnos ez a vezetés az országot lassan, de folyamatosan teszi tönkre. Ez majd kb.10-15 év múlva "érik" be, de ez már más gondja lesz.
JAJMÁR
@világlátó: 20:47 Lényeglátó írás. Minden mondatot rendkívül fontos, és annyi bizonyos, hogy mi ketten egyetértünk ebben is.
világlátó
@Szókrakész: Igen, arra kérünk gyűjtögess még. Talán lesznek még mások is, akik olyan forrás közelében vannak, amelyből ömlik a sok disznóság. Az évtizedekre titkosított dokumentumokat sem lehet a végtelenségig elhallgatni. A kiszivárgó hírek feltörik a titkok zárait és kiderül minden.
Minél előbb, annál jobb. Természetesen nem esett jól sokunknak a gyűjtemény olvasása.Többen abban reménykedtünk, talán a mieink nem gazemberek. A remény már elszállt.Most az maradt még hogy néhány , általunk tisztelt ember ezen a térfélen még tiszta.
Persze már nincsenek illúzióink. A valamikori baloldal, az mszp. az szdsz. a szocdempárt/vagy mi / elvesztette a maradék erejét, ami nem azt jelenti hogy a maiak is mind tolvajok és csalók.
Úgy ámblokk elveszett az imázs, a céltalanság miatt lassan a legmegátalkodottabbak is mást keresnek.A más meg még nincs. Talán ha nem teszik lehetetlenné a civil szervezeteket,esetleg belőlük nőhet ki egy új országvezető garnitúra. Egy új törvényhozás, egy új igazságszolgáltatás,
egy új Magyarország. Talán elég volt ez a 25 - 30 év ahhoz, hogy belássuk, nem jól tettük a dolgunkat, elprédáltuk az országot, tönkretettük az ország népét, lopott, csalt, hazudott mindenki aki kormányon volt. Aki nem az pedig hagyta. A baj ettől nagyobb , persze, mert ez idő alatt lezüllött az ország népe, két generáció.A harmadiknak a sorsát még nem is látjuk, mert ők most járnak általános iskolába.
Talán ezt kellene tudatosítani, mindenki számára láthatóvá tenni. Ha kiteljesedne az ország valódi állapota, helyzete, talán egyet tudnánk érteni abban, hogy itt az idő , válasszatok !
Tegnap eldőlt, az országvezető Moszkvában eldöntötte az ország sorsát. Hogy jól döntött? Vagy rosszul döntött? Ugyan kinek higgyünk? Évek óta döl a lózung, a reformok jól működnek.
A statistikák egyre pozitívabb képet mutatnak. Több minőségkutató cég veszi le az országunkról a negatív minősítés bélyegét. Ugyan még a bóvli uralkodik, de ők is megenyhülnek majd egy kis dugipénztől.
világlátó
Nem vagyok szociológus, a társadalom kutatások terén sem szereztem tapasztalatokat, nem vagyok néplélek kutató sem. Ezért fogalmam sincs , helyesen gondolom - e, hogy a nép semmikor sem, még a görög demokráciákban sem volt alkalmas arra, hogy a kezébe vegye a saját sorsa irányítását, legfeljebb órákra, napokra.Amikor eljött a pillanat, az eufóriából előbújt a valódi szervező és ügyesen kihasználva a forradalmi hangulatot, magához kaparintotta a hatalmat, nem sokra rá császárrá koronáztatta magát.A népről azért ennek ellenére nem lehet tiszteletlenül szólni, mert hamar a francia forradalmi nagyságok sorsára jutnánk.Mégis itt van a kutya elhantolva. Minden azon múlik, kinek a kezében van a média, de az egész, szőröstől bőröstől. Igen, a teljes média, mert nehogy bárki is azt higgye, hogy az ellenzéknek van saját médiája, mert ez csak szemfényvesztés.A média jelen esetben tágabb fogalom, mint a rádió, a Tv.csatornák, az írott és az elektronikus sajtó. Itt a média szolgálatába állították a kultúrát, azon belül a legfontosabbat, az oktatást az alsó tagozattól a felsőoktatásig. A médiák totális kiszolgálóivá lettek a pártpolitikai érdekeknek, a hatalmi ágazatok teljes átalakításának, a gazdaság különböző szektorai átalakításának, a központosítási törekvéseknek, az ország teljes átalakításának. Hogy Orbán mikor teszi a saját fejére Szent István koronáját ez csupán egy kis idő kérdése, semmi más. Hogy kilépünk, vagy kirúgnak az EU.-ból ez is a médiákon múlik csak.Hogy elhiggyük hogy a Paks 2. nem csak meghökkenti Európát, hanem ez az új évezred legjobb üzlete, ez is csak a médiák néhány hetes gyenge erőfeszítése kérdése.
Hogy ez hogy lehet? Egyszerűen nem merem leírni a véleményemet, mert magam is lesújtónak érzem a választ. Az Alföldön egy ezres birkanyáj , miután elfogyasztotta maga alatt az összes fűszálat, a szamár és néhány terelő puli nélkül ott pusztul, de nem megy arrébb.
Ugye értitek, mire jutottam ? A DK videója csak egy mozaik lapocska, így semmi értelme.
perfekt
Ajjaj fletó-Nem vagy hívatott-bírálni.Mert a te regnálásod idején,is megvoltak ezek a szemétségek-ebben a négy percben, ott a te önélet rajzod is-kínosan ügyelve Egódra. miszerint te nem politikusként lettél milliárdos,miből fletó a nem létező borász, diploma nélküli tudományodból!.Nem te vagy ebben az országban akihez mérni lehet a tisztességet---de az igaz-hogy a mostaniaknak-nincsenek gátjaik-de ez nem menti az eltékozolt 25 év váltó pártjainak bűnösségét!A partvonalon, könnyű a pályán lévőket ekézni!

és neked egyetlen fájdalmad ez.
preparátor
Megint a hibbant szerepel? Van vastag bőr a képén!
csa-csa
ez a Gyurcsány Magyarországa is úgy 50 évre visszamenőleg!
Lepényleső
Egy dolog biztos,ez a nagyobb baj,de az sem volt kicsi.
Az ember jobbat várt,de sokkal rosszabb lett,ebbe a csapdába a nép újra beleesett.
prime777
@Szókrakész: Már ne haragudj de ha nem támogatod az egyiket a másik ellenében,még ha lop is,de lényegesen kevesebbet,akkor nekünk lőttek.
De mondjuk szerintem már nekünk régen annyi.
Gondolj bele!
Van valaki aki a pénztárcádból minden hónapban kivesz 100 ezer forintot.
Most viszont megszabadulhatsz ettől,hiszen van olyan is aki csak 15 ezret venne el tőled.
Tehát annyit lopna el tőled.
Akkor te megtartod az eddigit aki 100 ezret lop el tőled,mert hát amúgy a másik is lopna?
Ez most komoly?
Ritka ostoba ember a magyar és kurvára megérdemli a sorsát,hogy tényleg legyen egy kemény diktatúra ahol kuss van és hullaszag.
Majd akkor mindenki visszasírja az ellenzéket.
De akkor már késő lesz.
De mondom.Már most is késő.Nem kell itt gondolkozni azon,hogy kire szavazgassunk.
Felesleges.
Paksal minden eldőlt.Abból már annyi pénzük lesz,hogy az a szavazóbázisuk ami most van azt meg tudják tartani minden körülmények között.
Ráadásul még tudnak "venni" maguknak embereket akiket aztán betesznek valami zsíros pozícióba.
De te gondolkodj majd még ,hogy kire add a voksodat.
Ne szoci legyen,ne libsi,ne fideszes,ne náci,meg még a tö..m tudja ki ne legyen mert lop.
Politika korrupció nélkül nem létezik.
Ezt kell felfognia a magyarnak!
Mert az mindenhol jelen van.Csak az nem mindegy,hogy mekkora mértékben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.